![]() |
Po prostu, gdyby Draco nie przeszedl na strone Vision, nie wierze,ze war by sie skaczyl. A teraz to w sumie po wojnie:p
btw. Taifun dal exit,a nie byl pingowanyB) |
Cytuj:
Pasterz, coś sie już kroiło jak Ima, Zwidek, Demthes padli. Może podpuchą było to że tak ładnie fragował Po Thellionnie i Xarecie sie nie spodziewałem :> A może to jakiś przekręt.. Laenek i Ymy all powiedzą co jest grane prawda ?;d |
I tak Dukiness 4 ever mam nadzieje że nawet w tym składzie wygracie wojne.
|
Naprawdę ładny nóż w plecy.
|
Cytuj:
wciaz maja wystarczajaca ekipe aby wygrac wojne no i mam nadzieje ze tym razem sa pewni ze nie maja spy (chociaz ja wciaz sadze ze Vivi Vandes to spy :D) zreszta pokazali w ~maju ze sobie potrafią poradzic powodzenia |
Nóż Wbity w Plecy,żal mi ciebie draco.. :/
TO NIE KONIEC! |
BRAWO ZA LOJALNOSC DLA CHLOPAKOW ! =)
Naprawde gratuluje Wam chlopaki Waszego honoru i w ogole, zniszczyli Wam 2 chary(Spoxster i Anubis), a Wy z nimi trzymacie ^^ Ymy czlowieku ktory trzyma z Wami od poczatku serva, 3 wojny z Wami przezyl,a wy wystawiliscie go dla szmaciarzy z Gdanska :) Kocham Was _/ Naprawde jestes zalosni ^^ |
Wszystko szło za pieknie. Duski juz powini zczaic oco chodzi jak sephriot to pieknie wpadl w trapa.
|
od razu bylo dziwne, Sephriot nie wiem co musialby zrobic, zeby sie tak podlozyc, ejsli to bylaby prawdziwa akcja...
btw. Harcesh w Vision, ale hack Spoxstera chyba byl spowodowany dla Duskow, co? Duski sie nie poddadza, za dlugo juz w tym siedza :) Wygraja to ^.^ |
Do dzisiejszego dnia miałem szacunek do Pasterza, niestety na Furorze o lojalnego czlowieka ciezko
|
Jak tu wygrac?
Taifun pingowany, co mozna bylo wyczytac z PM do pasterza, apff i dalus~ hacked. Wizja sprzedana przez pasterza, 1/5 ludzi to spy. To koniec dla Dusk. @3x down Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak sie nie robi
po obejrzeniu filmu chce mi sie tylko wyzywac akich frajerow jak pasterz i inni spy nie to zebym byl za jakosm ze stron (no moze blizej mi do dusk:baby: ) ale podajcie mi conajmniej 2 podobne przypadki w wojen na swiecie to obrzydliwe bleeeeeeeeX(X(X(X(;(;(;(;(:evul::evul::evul: |
Hehehe widzialem filmik wlasnie i powiem jedno zal. ;)
Po 1. Z poprzedniego filmu pasterza w fibuli bylo widac jak Ima pisal do niego czy przechodzi... zeby sie odsunol itp.. To widac ze Wizja i Duski nie ogladaja wlasnych movie... Mozna bylo sie domyslisc ze cos nie tak jest... Po 2. Duski i Wizja... ciezko bylo sie kapnoc ze cos nie tak? Jak Pasterz non stop walil fb kolo tego nubka strapowanego? A pozniej w was jak czekaliscie na Vision? Potem lal Yubova fenixa i taifuna... trzeba bylo uciekac na statek.. Po 3. Dlaczego nie uhaliscie Taifuna? widzialem kilka osob ktore sie patrzylo -.- rozumiem ze ping ale fenix jakos ladnie sie trzymal.. Ta akcja powinna was czegos nauczyc.. ze nie wolno ufac nikomu.. Ta sama sytuacja byla na arcani.. kiedy ktos tam szpiegowal swojego kumpla Tiusa? ktorego znal od 5 lat? |
Cytuj:
-na statku bylo 12 noob charow z aldory -po co sie uhac jak sie jest w trapie i wiadomo ze zaraz dead? lepiej wszystko wywalic do wody i nie maja loota -nie spyowali od poczatku, w koncu przeprowadzilsiym z nimi kilka udanych akcji, a vision zrookowalo dracowi anubisa^^ no ale ze Pasterz I Spoxster blisko trzymaja sie z Qel widac ze to rodzinne i daja dupy temu kto wiecej zaplaci=] -a co do war jaki koniec, wracamy do dusk i jedziemy nastepne 7 miesiecy:P |
Cytuj:
U nich nie ma lojalonsc, przyjazn, koleznestwo, u nich jest...TIBIA!!! Ja: Hiho Imargam: yo Ja: pl? Imargam: Nie, Tibia Pamietam jak jeszcze grałem na Titani i jak Unit rządził oni wszystkie OB wygrywali, ale byli lojalni, rozumieli ze wróg nie moze wyjsc na battle bo nie ma kasy...Oni graja w Tibie 4fun, a Niestety Vision, z UZALEŻNIENIA :/ :P pzdr...:P |
Vision zrekrutowali dużo ludzi - zaczęli przegrywać. To samo zrobili ludzie z Duskiness i wyszli na tym jak wcześniej gildia Vision. Najlepiej jakby obie gildie pozostawały w stałych, niezmiennych składach. W przeciwnym razie zawsze znajdzie się jakiś spy.
|
Ogladając ta akcje przypomina mi sie niedawna akcja z Kyry. Kiedy to polecieli ludzie z NF dokladnie tak samo. Przez zdrade ;d
|
No i z telenoweli zrobil sie dramat.
Wy jestescie poprostu zalosni. ROTFL. Hacki, pingi(?), zdrady.... Odrazu widac ze polski serv ; D @H.L: Srry, ale pvp to nie jest szpiegowanie i zdradzanie kolezko. |
Gdzie się podziały tamte wojny z Antici, Valorii, Isary?
Żałosne... |
Swietny ruch Vision choc nie popieram pingowania
@Duskiness Nie macie glowy do pvp idzcie sobie podbic nerane |
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz ale byly czlonek Unitu, Gaura walczy teraz przeciw swoim bylym kompanom ;) Przyczyn nie znam ale pewnie sie o cos poklocili ;p Unit byl dobry ale teraz tez sie troche rozpadl :) @HL z choinki sie urwales ? chuja wiesz to sie nie wypowiadaj.. |
Cytuj:
|
@Smerfuś, Orzechy i inne śmiechy
dlaczego usprawiedliwiacie sie tym że Gdańsk jest uzależniony od tibii? jak wy rządziliście 24/6 (7 dnia spaliście jak nakazał Bóg czyli bot) więc wasze posty są co najmniej śmieszne ^^ a co do Spoxtera to chyba rook był dla Taifunka żeby mógł sobie spokojnie expic a nie uciekać? @Laen "Spokojnie kazdy potrzebuje czasu by przejrzec na oczy kim jest ekipa z gdanska. Kazdy ma prawo sie zmienic my dalejemy im szanse Zreszta wydaje mi sie ze sa to zaufani ludzie wiec nie ma sie o co martwic. Czas pokaze" psiko @Fermen valoria... ahh te wojny WARoria* @Ping teraz płaczecie że Tafiun był pingowany? (o ile był) a jak Ima Zwidek i reszta była pingowana to było dobrze? @Drax masz racje z tymi Polakami i Niemcami ; p @Trevour za drogi był by to przekręt... =] @Lojalność Jeżeli nie jesteś lojalny do dusk to jesteś nielojalny? Pasterz był lojalny dla Vision =]] |
Dlaczego Imargam po JUŻ DRUGIM DEDZIE, nie zaznaczył w swoich komentach Imargam 1:2 Taifun Devilry? Czyżby wstyd się zrobiło dzieciakowi?
|
Oboje zakupcie sobie mozgi, zbratali sie z pasterzem to maja juz dawno powinni wiedziec ze to jebany cziken
|
Cytuj:
btw. żal od poczontku wojny wierzyłem w Dusków ale żal tych ludzi żeby tak nóż w plecy... porażka dla Dusków z fragami i membersami, a dla Vision porażka moralna... straciłem do nich całkowicie szacunek... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
spy - świetna zagrywka Vision
hacki - to nie pierwszy raz jednak rzeczywiście hamskie pingowanie - pinguja i jedni i drudzy a Taifun i tak by padł, ale też hamskie i tak mnóstwa rzeczy nie rozumię, które do tej pory się działy i czmeu akurat teraz ta akcja nie kapuje po tylu porażkach hmm |
@Vivi vandes
.. no fakt, sory, zapomnialem jaka była z nim sytuacja. w takim przypadku rzeczywiscie nie moze byc spyem. Ale jeśli macie członków ktorzy byli powiązani z Vision to uważajcie ;] (zreszta wy teraz wiecie to najlepiej i nie trzeba chyba wam tego mowic) @Akcja 07.07.07 ładnie zaplanowana przez Vision ale była bardzo łatwa do odgadniecia po pierwszych ruchach... nawet sephriot nie jest tak głupi zeby sie samemu strapowac ;] kiedy Draco zaczął strzelac f bomby tez mogli sie kapnąć (chyba tylko Yubov zauwazyl co się świeci) a juz kiedy z thellionem zaczeli bic Taifuna to juz mogli miec 100% pewnośc ze jest zdrada. a już najbardziej dziwi mnie co robił Taifun - no ale jesli był pingowany/miał kicka to troche wyjasnia (chociaz dziwie sie czemu przez dlugi czas stał i pozwalal thellionowi i dracowi zbijac mu mane). i zastanawia mnie fakt czemu Ymy'emu nie udalo sie uciec.. o ile pamietam w przypadku x loga postac wylogowywuje sie po 45 sek. (jak sie myle to sory, poprawcie mnie). No i częśc osób (co najmniej spaaw) wywaliło z venta co przeszkodzilo w komunikacji. Vision tez troche zdupczylo pozwalajac uciec czesci osób... wystarczylyby 3 osoby z potami i cale duskiness by leżało a z tym 24/7... każdy niech siedzi ile chce i jak sie zmarnuje przed Tibią to jego strata, wiec kłótnie pod tym kątem są bezsensowne zastanawiam sie jak sie teraz potoczy wojna. Duski, wciąż macie siłę by pokonać Vision wiec do roboty, ogarnijcie to, dacie rade ;] wiemy juz jak rządzi Vision wiec nie pozwalajcie im na to |
Cytuj:
|
Cytuj:
No dobrze że eq wywalili... po co enemy mają sie bogacić. I nie powiedziałem że wojna jest skończona ;s A co do spy.. rozumiem że mieliście udane akcje z nimi.. ale cieżko sie połapać było po filmie Pasterza na fibuli? Przecież tam czarno na białym widać jak Ima próbuje przekupić Pasterza... oczywiście nie wiemy co odp.Pasterz ale to już był znak, że coś się kręci.. Anyway Hope You Will Win |
co do exita to wywala chyba po 60 s ; pp nie wiem ale jak ktoś miał zaznaczonego ymego pod warunkiem ze ymy nikogo nie bił powinno go wywalić ;p
|
http://duskiness.justgotowned.com/
Tylko tyle powiem |
Cytuj:
|
A mi się jednak zdawało że Taifun nie wywalił eq
|
Przykra sprawa, mam nadzieje ze to dopiero dobry poczatek wojny... Jakby nie patrzec, nabili troche punktow Duskom.
Duskini nie sa wcale na straconej pozycji, czlowiek uczy sie na bledach :) |
Witam
Chciałbym tylko przypomnieć iż osoby na poniższym screenie są hunted. Prosimy pisać w sprawie paymantu do Lidera, Imargama albo Zwidka. http://i114.photobucket.com/albums/n...unteeeeeed.jpg BEZ ODBIORU. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |