![]() |
witam, gram od niedawna, z tego co czytam tematy na forum wnioskuje że idzie mi strasznie słabo, mam 10lvl knightem i skille zaledwie 33/29 ;( nie mówie już o strasznie szajskim eq, ale mam pytanie odnośnie skilli, na jakich potworkach i jaką bronią (swordy) mam skillować żeby osiągnać jakieś przyzwoite liczby? czy np. iść z jakimś short swordem albo czymś podobnym na trolle czy jak inaczej? proszę o odp. :)
|
kravez to tak:
do skilli 40/40 Dagger (FULL DEFENCE) trolle, orc wyzsze skille niz 40/40 np. 41/41 Knife (BALANCE FIGHTING) rotwormy, dwarfy, orc warrior skille 50/50 Knife (FULL DEFENCE) dwarfy, mozna tez chodzic stopniowo na slimy skille 60/60 Knife (BALANCE LUB DEFENCE) dwarfy, slimy skille 70/70 Knife (FULL DEFENCE) hmm tutaj juz nie wiem :P |
dzięki za odpowiedź, zaraz sie biore za skillowanie, tylko jeszcze mam jedno pytanie od mojego kumpla, gra sorcem, ma 18lvl i tylko 14mlvl... więc pytanie: brzmi: jaki mlvl powinien teraz mieć? do jakiego podciągnąć? no i oczywiście na czym najlepiej expić po osiągnięciu tego mlvla... z góry thx ;)
|
narazie ma wandy więc mlv sie nie przydaje. powiec mu poprostu żeby ciągle expił (wtedy lvl i mlv idze w gore) a na runy jeszcze przyjdzie czas
|
okey, a na czym polecasz expić żeby w miare szybko szło?
|
ale zeby szybko szlo twojim knightem czy sorcem twojego kolegi?
|
sorcem mojego kolegi ;) gdzie skillować knightem to już sie dowiedziałem...
|
sorkiem najlepiej na cycach sposobem Lur, ucieczka i z wanda ale niech wezmie bp ihow bo roznie bywa :)
|
Niech ten sorc pojdzie sobie na te cycki i expi tam do 25 lvla. Ewentualnie dla odmiany można iść na 20+ na soldki i pojedyncze guadry (z Wand of Dragonbreath). Po 25 lvl można się zabrać za zrobienie kilku bp HMM. W ten sposób jeśli nie mamy jeszcze b robe to kupujemy. Kupujemy tez uhy i dalej expimy ^^
|
ghoule nawet fajnie sie drutem/sorcem zabija tez
|
Cytuj:
|
nom z daggera na full defie bedziesz bil co 7-12 sekund hity po 4-5-7 wiec zalatw lepiej en nozyk (z ghouli wypadaja i mozesz napssac buy knife :P)
|
Sklle
Tak ehh co wy robicie ja na 16 level mailem skile 53\52 a neiwem zcemu wy macie az taka roznice skili co wy wogle nieskilujecie....ehhhjak sie niueumie grac knightem toi sie robi sorca albo druta i tylko m level treni......knight bez dobrych skilli jest do bani ;/a sorc czy drut z malym m levelem jest dobry wienc......
Pozdrawiam pomysilcie troche nadtym:PJa gram na serwie no pvp i mam wienksze skile :P |
Sory zato pomylilem strone to powino byc na 1 strone tego tematu sork :P
|
Cytuj:
|
Ja mam knighta na 9 levelu i skile 39/39 i 2 mlev. Dobre są czy nie :?:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam 20 lvl i skile 52 na 48 dobre czy zle ??
mam jescze skilowac ??? a jak tak to na czym p.s. wale z clubu |
wal dalej z cluba i walnij se w lep^
|
dlaczego ja skiluje clubem a wale skull stafem
|
Cytuj:
Ps.Jesli wedlug ciebie druid i sork z malym mlvl jest dobry to ja jestem Matka Teresa z Kalkuty. |
Lol
Czytalem tylko pierwsze posty..ale powiem co ja sadze nie ma tak jakie skile sa najlepsze na dany lvl tylko robisz tak zeby CI bylo wygodnie mozesz miec na 20 90/90 jak chcesz wtedy mocniej bedziesz bil rob poprostu jak chcesz..:D wyznacz sam sobie np na 20 chce miec 60/60 na 25 65/65 na 30 70/70 jak chcesz..:D Posdro
|
ja mam 8 lvl i mam skile 21/22
heheheB) |
ja na 10 lvlu mam teraz skile 47/46.
|
Cytuj:
|
Ja na 8 mam 55/50 chyba dobrze nie:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
PS. zmien podpis na stalowa wola jagodowa stolica polski :p |
to na czym powinienem skilowac??
|
Cytuj:
55/50 na 8 levie? a za chwile będziesz miał 55/50 na 15 levie. I co? To jest gorzej? Nie. Ja mam narazie 50/50 na 13 levie moim najtem i się cieszę. |
Hmm tak jak wielu pisalo to nasza sprawa jakie
mamy skile , Znam kolesi co na lvl 56 maja skile po 60/60 i nie przeszkadza im to , wbijaja kolejne lvl-e jak wszyscy inni :) ale sa tez tacy co sie chwala ze na lvl 20 maja skile po 75/75, i co im po tym maja 20 lvl czyli tak malo Hp ze dostanie z 1 Sd + Hmm i maja deda, skile spadaja o 2/2 czyli kilka godzin skilowania marnuje sie w ciagu 30 sekund. Na lvlu 12 mialem 60/61 zaczolem expic i na lvl 25 mialem 61/62 i to mi starcza :). Najwieksze skile na niskim lvl-u jakie widzialem to !!!! 100/100 na lvl 37. Fotka tej osoby byla nawet na stronie startowej tibia.pl |
Ja moim knightem mam na 17 lvl skille juz 61/60 i jest dobrze.
|
Cytuj:
|
a ja mam pytanie bo mam 60 skill w clube (wiem ze maly) i sie zastanawiam czy nie przezucic sie na swordy z jednej strony sword lepszy a z drugiej niechce mi sie odnowa skillowac sworda i do tego swordy strasznie drogie co radzicie??
|
Bzdury?
Po co sie pytacie jakis kto ma skille na 8 czy tam 10lvl? co z tego za masz 50 na 12lvl? co z tego za masz 30/30 na 8 albo 40/40 na 10? Naprawde wiekszym osiagnieceim jest zrobiebie 70/70 na jakimkolwiek lvl(bez przesady) niz miec 50 na jakims malym. Po co sie bytacie jakie czy macie dobre skille na 8? Jakbyscie czytali wougle ten temat to byscie sie nie pytali bo to jest bezsensu. Ja sam trenuje do 70/70 i exp. 8o 8o 8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hymm dobre skile na 15 lvl 55/55 20lvl 60/60 30lvl 70/70 jednak jakt moje ziomki muwia oplaca sie skilowac do 92 bo potem za dzua ruznica a i nawet na 8 lvl mozna miec skile 100/100 nawet wieksze a jak to prosze sie domyslic :}
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:12. |