![]() |
Ja, Destro, Neo xD
|
Cytuj:
"mi tibia niezrobila tak z glowa jak wam dzieci" hahahahaha stary... XD nie zrobiła? To czemu chcesz zniszczyc Asena? hmm, przez to że solar stracił pare pixeli : ) btw, Mówisz że nam tibia zrobiła coś z głową? Udowodnij mi to, bo z tego forum tylko tobie coś z głową zrobiła tibia; P |
Marinezi Kurwa Mac Won Od Miedziobrodego Bo Ci Leb Urwe !
|
@Seba
Aż tak źle było? :( jakie tematy były? |
Cytat z wp.pl
"Sen jako sposób przedstawienia postaci literackiej na podstawie 'Lalki' Prusa" oraz "Młodzi i ich stosunek do pokolenia ojców w 'Odzie do młodości' Mickiewicza" - to, według abiturientów, tematy esejów do wyboru, które pisali tegoroczni maturzyści na egzaminie z języka polskiego na poziomie podstawowym. Tylko nie Lalka -.-' edit: Gra ktoś stąd w fifę 08 prócz Rzot? |
@up
Ale w tekscie byl fragment "Lalki" i bylo sie na nim oprzec, tak samo odda do mlodosci. |
Mhm jeszcze nalezy wspomniec ze do Lalki to analiza i interpretacja tego fragmentu (marzenie senne Izabeli Łęckiej). Na szczescie nei bylo odwolania do calosci utworu \o/ Ale chodzilo oto jak postrzega Izabela ojca i wokulskiego
A rteaz przoeganm ise w sytlu Bkao Nraizówka |
w porownaniu z zeszloroczna matura ta dzisiejsza byla latwiejsza...
ja gram. |
Cytuj:
by GirNi(xD): Cytuj:
|
Cytuj:
@Matura Ja lalke teraz przerabialem, dajcie spokoj opracowanie (streszczenie) mialo... 16 (!!) stron, masakra............ |
Witam wszystkich.
Jak zdążyliście zauważyć moja postać została zrokowana. Trudno się mówi. Widocznie tak miało być. Chociaż jestem ciekawy jakim cudem skoro Tibi na kompie nie mam już od grudnia kiedy się ostatni raz logowałem. Sorki za kłopoty wywołane przez hackera. Może znów zrobię sobie jakąś postać ;) |
A ty kto jesteś? Dorosły? Tylko dzieci przez głupią gierkę grożą komuś w real :baby:. Nie wiem kto ciebie wychowuje ale naprawdę twoje zachowanie wygląda jakbyś był chory psychicznie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Royal Force
Mam nadzieję, że wzieliście sobie do serca, że nie warto bic każdego rsa :> |
szaka ssy pls
|
Nie mam ;x, nie było czasu włączyc uo
|
Cytuj:
|
Za moich czasów nie bylo takich kretynow(musze uzyc niewulgaryzmu bo ban bedzie) jak marinezi.Chodz dorosly czlowieku pogadamy na ventrilo
voice201.hurricanehost.com 4462 wersja 3.0.2 Nick mam na vt Shortyss +) |
@up
on chyba nie ma ventrilo, bo nie wie jak sciagnac i ustawic. A mikrofonu to juz nie ma na 100%. |
heh, taki e-kozak kolejny co dostal neta na tlusty czwartek :< To samo jak na ircu jak sie kogos bierze na mixa do csa, pisze ze high, pro skilled, a wchodzi na vt i glos jakby go obrzezali i dymali
|
@all
Siemka sorki ale sie uczylem na mature :p:p:p<JOKE>:p:p:p Ja piszę polski <mniej niż 30%bedzie> podstawa Angielski <koło 70-80%> {napisana w rekordowym czasie bo coś koło 40 min}(WSZYSTKO)B) i biologia <dopiero w poniedziałek> @Seba chyba bedziemy razem pisac ale cos mi mowi ze dam rade ;p @MARINES Dawaj do opola szczylu jak sie odważysz podjąc tą ważną i prawdopodobnie ostatnią decyzję, WKLEIC TU FOTKĘ, i dac mi znac niekoniecznie tu ale moze byc na priv to zobaczymy kto dysponuje lepsza ekipa i zobaczymy kto bedzie s*******ał więc CHŁOPCZE skoncz sciagac wulgaryzmy z innych tekstów które wyczytałeś + coś wymyślasz swojego tylko skończ klikac i powiedz ładnie dowidzenia. :* @Shortys Miło widziec że nie zapomniałeś o ziomkach z silvery xD @Asen nie daj sie <mimo ze nie wiem po której stronie jesteś :p> @ TO CHYBA WSZYSTKO EDIT: @WSZYSCY MATURZYśCI Nie bójcie sie i tak nie zdacie ja już dawno się z tym pogodziłem xD |
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl.
Rotflolcopter :D |
Ligus, will be deleted at Jul 05 2008, 07:45:07 CEST
Żegnam wszystkich i dzięki za grę ;) |
@Marinezi
Nidzica, Warmia i Mazury. Zapraszam pod Ratusz :) |
Zapraszam do Łodzi. :)
|
To wy tez chcecie kulke? o.O
|
@all up
Jest kolejka -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurcze Ligus co sie narobiło :( Taką fajną postać miałeś :( Był okres, że Twoje skille budziły zazdrość u wielu brazyli :cup::flaga_pl::cup: Pozdrowionka |
Cytuj:
-skilluje -gdzie? -w jamie ligusa :PP Ale myslalem ze ty ligus juz dawno nie grasz o.O |
Cytuj:
|
Dzięki wam. Może kiedyś zrobię "Ligusa2" :P ale nic nie obiecuje. Dzięki za pamięć. Ostatni raz na postać jakąkolwiek logowałem się gdzieś w grudniu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiedzialem ze powie niebuszewo :) To bylo do przewidzenia ;~