Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Eizix 12-08-2008 18:24

lol neth debil

Dispater 12-08-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2225924)
lol neth debil

A Ty chłopcze nie chcesz może żeby cie ktoś przypadkowo rozjechał walcem? xD

Eizix 12-08-2008 21:24

tylko nie tym samym co z mojego screena kochany jaroslawianinie XD btw musiales miec niezla "wene kingkonga" z tym swoim masterplanem :D

kamsz 12-08-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2226193)
tylko nie tym samym co z mojego screena kochany jaroslawianinie XD btw musiales miec niezla "wene kingkonga" z tym swoim masterplanem :D

ale masterplan wypalil 3:0 dla nas x)

Fruti_Angel 12-08-2008 22:47

@up
jasne jasne tylko ze mieliscie wh bo sd przed sciane lecialy -.-'

kamsz 13-08-2008 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fruti_Angel (Post 2226346)
@up
jasne jasne tylko ze mieliscie wh bo sd przed sciane lecialy -.-'

tak i czita jakiegos, bo podobno nasi knighci z sd walili ;oooo

Zwiedzam_Anal 13-08-2008 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2226670)
tak i czita jakiegos, bo podobno nasi knighci z sd walili ;oooo

sd i ue walilililil

Smokuu 13-08-2008 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 2226028)
A Ty chłopcze nie chcesz może żeby cie ktoś przypadkowo rozjechał walcem? xD

mmmmmmmmmmmmmmmm od kiedy to neth lubi sie z dzieciakiem exizem?

Jak dla mnie to neth mu lize...

Jolek 13-08-2008 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2227221)

DUPE?!?!?!?
Yep

ames aka kasa allegro

floored

Eizix 13-08-2008 20:04

Cytuj:

od wtedy kiedy ty z damoonem mlody shavepenisie aka baleron

xoz 13-08-2008 22:44

dlaczego ajgor odszedl z lr?

Faytah 13-08-2008 23:33

bo nie dal pasuff

Smokuu 14-08-2008 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2227491)
od wtedy kiedy ty z damoonem mlody shavepenisie aka baleron

dopiero bylem verudurem:>
hmm watpie, jesli to prawda to czemu walczyles przeciw niemu w sb?

/

Koszyk 14-08-2008 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2228755)
dopiero bylem verudurem:>
hmm watpie, jesli to prawda to czemu walczyles przeciw niemu w sb?

/

My walczylismy tylko przeciwko DPFT do SF nic nie mielismy to SF walczylo przeciwko nam :(

Dispater 14-08-2008 18:51

Cytuj:

Kurde, skubany przejrzał mnie :////

Jolek 14-08-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 2228855)
Kurde, skubany przejrzał mnie :////

zamiast pierdolic tu to ruszcie dupe na ob bo juz kurwa kolejny raz pekacie dupy majac 40+ ludzi boze zal faktycznie elfa niema to tylko expic czasem mozna nic wiecej

kamsz 14-08-2008 22:28

<clap> <clap> <clap> lr

pingowac venta, az tak nisko upadliscie?

widac jak bardzo zdesperowani jestescie, zeby wygrac jakis battle, bo potem mozecie sie po forum powozic jacy to wy nie jestescie pro i elo pvp

Faytah 14-08-2008 22:47

widze ze oro i in-game i w tv

Lech - Grasshopers Zurich 6-0

a tu ile na ob ;o?

Koszyk 14-08-2008 22:48

Ale lamerska akcja. Pingowac venta :S

Oro bez vt no lool.

kamsz 14-08-2008 22:58

28:8

bedzie mydelko dla gruzinow :)~~~~~~~

Filush_ 14-08-2008 23:17

Mylicie pojęcia.. "pingowanie". Jeszcze prąd w jw wyłączyć i komplet.

Można wam nawet pingować monitory i tak elf będzie działać dalej.

Idzior 15-08-2008 00:12

yhmm... Elf to nie wszystko (: ciekawie ile gildi poradziło by sobie bez ventrilo ...
Widac ze jestesmy Pro ;] wygrywajac bez vent pokazalismy ze lr juz nie zablyszczy na tym servie.;(

Ignas 15-08-2008 01:16

Prawdziwy pro się nie szczyci tym, że jest pro.

Dragostino 15-08-2008 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jolek (Post 2229029)
zamiast pierdolic tu to ruszcie dupe na ob bo juz kurwa kolejny raz pekacie dupy majac 40+ ludzi boze zal faktycznie elfa niema to tylko expic czasem mozna nic wiecej

Eh , chyba cos niewyszlo ;(;(;(;(;(

Idzior 15-08-2008 02:58

AMAGAD !! 8o W koncu Zobaczyłem Ten Game Over Filusha ...
nie tak zle ;)

Jolek 15-08-2008 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Idzior (Post 2229308)
yhmm... Elf to nie wszystko (: ciekawie ile gildi poradziło by sobie bez ventrilo ...
Widac ze jestesmy Pro ;] wygrywajac bez vent pokazalismy ze lr juz nie zablyszczy na tym servie.;(

hehe nie zartuj sobie to byla 1 z 6 niespodzianek ktore dla was mamy wiec czekajcie na wiecej bo jest warttoooo :)

gz ob gdby lidowal ten co zawsze nie bylo by dzis tych postow a ze lidowal jakis typek ktory niema pojecia o tym to jest co jest ;) uwierz mi to jeszcze nie koniec

Mlodzieniaszek 15-08-2008 10:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Idzior (Post 2229390)
AMAGAD !! 8o W koncu Zobaczyłem Ten Game Over Filusha ...
nie tak zle ;)

To nie Filush wylaczyl wam venta... takze to nie jest game over, ktory on zapowiadal. Zreszta i tak mieliscie drugiego venta zobaczmy jak teraz wam pojdzie, bo jezeli bedzie 3ci to tez sie dowiemy jaki to.

Mlodzieniaszek 15-08-2008 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jolek (Post 2229465)
hehe nie zartuj sobie to byla 1 z 6 niespodzianek ktore dla was mamy wiec czekajcie na wiecej bo jest warttoooo :)

gz ob gdby lidowal ten co zawsze nie bylo by dzis tych postow a ze lidowal jakis typek ktory niema pojecia o tym to jest co jest ;) uwierz mi to jeszcze nie koniec

No ekstra a nimi lliderowal Wiglassek :| to kto mial gorzej? nie no zart pewnie ktos z Novy albo innego szitu na nim gral.

Dispater 15-08-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jolek (Post 2229029)

Exp, exp, exp!!!!! I'm lovin' it! Btw. już niedługo 80!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2229540)
No ekstra a nimi lliderowal Wiglassek :| to kto mial gorzej? nie no zart pewnie ktos z Novy albo innego szitu na nim gral.

ROTFL !!! Nie oceniaj innych według swojej miary :) Wszyscy już wiemy, że bez waszych "sprowadzanych" gości sami nie potraficie totalnie nic zrobić, ale to naprawdę nie stosuje się do nas.

Wojna trwa a ludzie od nas bardzoo szybko uczą się grać. Niedługo będziecie mogli wszystkie chary oddać komu tam popadnie (w sumie to teraz i tak już prawie sami nie gracie) i pozbawiać nas venta a i tak będziecie zawsze dostawać wpierdol, pytanie tylko co prawdziwi ownerzy charów z LR z tego będą mieli. Bo póki co to tylko level im się posypał a zabawy jak nie było tak i nie będzie.

Mlodzieniaszek 15-08-2008 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 2229582)
Exp, exp, exp!!!!! I'm lovin' it! Btw. już niedługo 80!

ROTFL !!! Nie oceniaj innych według swojej miary :) Wszyscy już wiemy, że bez waszych "sprowadzanych" gości sami nie potraficie totalnie nic zrobić, ale to naprawdę nie stosuje się do nas.

Wojna trwa a ludzie od nas bardzoo szybko uczą się grać. Niedługo będziecie mogli wszystkie chary oddać komu tam popadnie (w sumie to teraz i tak już prawie sami nie gracie) i pozbawiać nas venta a i tak będziecie zawsze dostawać wpierdol, pytanie tylko co prawdziwi ownerzy charów z LR z tego będą mieli. Bo póki co to tylko level im się posypał a zabawy jak nie było tak i nie będzie.

Heh no jeszcze powiedz ze po nastepnym updacie odrazu wyjdziecie na opena jak elfa nie bedziecie mieli.... i wszyscy dokladnie wiemy przeciez ze "sprowadzeni" ludzie sa na openy, a reszte wszystko sami robimy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 2229582)
a zabawy jak nie było tak i nie będzie.

elf sie bawi dobrze....

zreszta wiem ze macie mega zabawe siedziec w wwakacje 24/h przed kompem i expic:>

P.S. nie koniecznie mowie o Tobie, ale o wiekszosci z Twojej gildii :>

Ivanov Galil 15-08-2008 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2229540)

Gral nim John Rambo z wietnamu a nie z novy ;/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oddac chara

pobiegac na noobie na OB i starac sie uzbierac jak najwiecej loota zeby w razie gdy ktos padnie moim charem stracic jak najmniej

openka wygrana = popostowac jakie fragi ktos wbij moim charem pozniej poPAowac i porozpisywac po forach ze nawet elfy nie pomoga bo INTE to dupa a my to pr0 - ogolnie full PIMP option

openka przegrana = doliczyc ded kazdego z arcani zeby poprawic staty, napisac ze jebany elf u INTE i bez niego by sobie nie poradzili, dodac ze znowu to byla nierowna walka bo bylo jakos nas max 3 i to z liczac lacznie z 4 noob charami a INTE z 3874682754 + jeszcze inni ludzie spoza gildi wiec jak spojrzec na to pod odpowiednim katem to widac wyraznie ze wygralismy, (czy juz wspominalismy o elfie?), mielismy lagi, jebany elf, zapewne na charach inte znowu grali ludzie z "U Radzia exp x999 no-pvp",jebany elf , nastepnym razem dostaniecie, jebany elf, niedlugo bedzie niespodzianka, jebany elf!!!.

edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2229605)
Heh no jeszcze powiedz ze po nastepnym updacie odrazu wyjdziecie na opena jak elfa nie bedziecie mieli....

taaa juz raz wyszlismy ^.-

Dragostino 15-08-2008 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendi (Post 2166285)
ehhh po chuj te lr wychodzi w 35 ludzi na 60+.... zal

35 na 60 to jest kurwa hardcore :D

ale i tak jest good nie dlugo inter nie bedzie moglo zalogowac na tibie wiec niema sie co martwic ??:D
ihiahiahsiahisahsiahshdasdiahsdia

aa dodajcie tego Bugisa ....

07-07-2008, 20:34 <-- Data napisania posta.

Minął miesiąc , a tu dalej nic sie nie zmienilo .

Pytanie : Ile dla ciebie jest to "niedługo"?

Mlodzieniaszek 15-08-2008 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivanov Galil (Post 2229623)
Gral nim John Rambo z wietnamu a nie z novy ;/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oddac chara

pobiegac na noobie na OB i starac sie uzbierac jak najwiecej loota zeby w razie gdy ktos padnie moim charem stracic jak najmniej

openka wygrana = popostowac jakie fragi ktos wbij moim charem pozniej poPAowac i porozpisywac po forach ze nawet elfy nie pomoga bo INTE to dupa a my to pr0 - ogolnie full PIMP option

openka przegrana = doliczyc ded kazdego z arcani zeby poprawic staty, napisac ze jebany elf u INTE i bez niego by sobie nie poradzili, dodac ze znowu to byla nierowna walka bo bylo jakos nas max 3 i to z liczac lacznie z 4 noob charami a INTE z 3874682754 + jeszcze inni ludzie spoza gildi wiec jak spojrzec na to pod odpowiednim katem to widac wyraznie ze wygralismy, (czy juz wspominalismy o elfie?), mielismy lagi, jebany elf, zapewne na charach inte znowu grali ludzie z "U Radzia exp x999 no-pvp",jebany elf , nastepnym razem dostaniecie, jebany elf, niedlugo bedzie niespodzianka, jebany elf!!!.

edit

taaa juz raz wyszlismy ^.-

owww ale jestes zajebisty, a teraz wez troche faktow z tej wojny i sie zastanow czy naprawde to co napisales jest Mega ironia???

Edit: spadam na domek, takze jak chce ktos sie podroczyc wracam w niedziele.

Fel'ixx 15-08-2008 12:19

moglby ktos pozyczyc film?

mlody to dobrze okreslil, u nich zawsze ktos jest ;d wakacje roks:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Ivanov Galil 15-08-2008 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2229656)
owww ale jestes zajebisty, a teraz wez troche faktow z tej wojny i sie zastanow czy naprawde to co napisales jest Mega ironia???

Wlasnie najstraszniejsze jest to misiu ze to nie jest ironia :S

A ze jestem zajebisty to wiem ^_^

Lawsl 15-08-2008 16:55

Macie może film z tego opena?

Lafa 15-08-2008 17:27

Co wy filmu nie macie, nie osmieszajcie sie ;o

Eizix 15-08-2008 19:10

po chuj pingujecie venta naplety

Ivanov Galil 15-08-2008 19:24

ehhh ze wy chlopaki tego zalatwic nie umiecie~ bede w pon w domku to moze uda mi sie na kompa troche wbic to sie pomysli ^^

Cienki-Bolek 15-08-2008 23:28

http://pl.youtube.com/watch?v=3iurTqTNgeg

nawet jest moj wywiad z Notop'em :D "rauuuuul ma passy tylko,,,"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22.