![]() |
lol neth debil
|
Cytuj:
|
tylko nie tym samym co z mojego screena kochany jaroslawianinie XD btw musiales miec niezla "wene kingkonga" z tym swoim masterplanem :D
|
Cytuj:
|
@up
jasne jasne tylko ze mieliscie wh bo sd przed sciane lecialy -.-' |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dla mnie to neth mu lize... |
Cytuj:
DUPE?!?!?!? Yep ames aka kasa allegro floored |
Cytuj:
|
dlaczego ajgor odszedl z lr?
|
bo nie dal pasuff
|
Cytuj:
hmm watpie, jesli to prawda to czemu walczyles przeciw niemu w sb? / |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurde, skubany przejrzał mnie ://// |
Cytuj:
zamiast pierdolic tu to ruszcie dupe na ob bo juz kurwa kolejny raz pekacie dupy majac 40+ ludzi boze zal faktycznie elfa niema to tylko expic czasem mozna nic wiecej |
<clap> <clap> <clap> lr
pingowac venta, az tak nisko upadliscie? widac jak bardzo zdesperowani jestescie, zeby wygrac jakis battle, bo potem mozecie sie po forum powozic jacy to wy nie jestescie pro i elo pvp |
widze ze oro i in-game i w tv
Lech - Grasshopers Zurich 6-0 a tu ile na ob ;o? |
Ale lamerska akcja. Pingowac venta :S
Oro bez vt no lool. |
28:8
bedzie mydelko dla gruzinow :)~~~~~~~ |
Mylicie pojęcia.. "pingowanie". Jeszcze prąd w jw wyłączyć i komplet.
Można wam nawet pingować monitory i tak elf będzie działać dalej. |
yhmm... Elf to nie wszystko (: ciekawie ile gildi poradziło by sobie bez ventrilo ...
Widac ze jestesmy Pro ;] wygrywajac bez vent pokazalismy ze lr juz nie zablyszczy na tym servie.;( |
Prawdziwy pro się nie szczyci tym, że jest pro.
|
Cytuj:
|
AMAGAD !! 8o W koncu Zobaczyłem Ten Game Over Filusha ...
nie tak zle ;) |
Cytuj:
gz ob gdby lidowal ten co zawsze nie bylo by dzis tych postow a ze lidowal jakis typek ktory niema pojecia o tym to jest co jest ;) uwierz mi to jeszcze nie koniec |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Wojna trwa a ludzie od nas bardzoo szybko uczą się grać. Niedługo będziecie mogli wszystkie chary oddać komu tam popadnie (w sumie to teraz i tak już prawie sami nie gracie) i pozbawiać nas venta a i tak będziecie zawsze dostawać wpierdol, pytanie tylko co prawdziwi ownerzy charów z LR z tego będą mieli. Bo póki co to tylko level im się posypał a zabawy jak nie było tak i nie będzie. |
Cytuj:
Cytuj:
zreszta wiem ze macie mega zabawe siedziec w wwakacje 24/h przed kompem i expic:> P.S. nie koniecznie mowie o Tobie, ale o wiekszosci z Twojej gildii :> |
Cytuj:
Gral nim John Rambo z wietnamu a nie z novy ;/ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Oddac chara pobiegac na noobie na OB i starac sie uzbierac jak najwiecej loota zeby w razie gdy ktos padnie moim charem stracic jak najmniej openka wygrana = popostowac jakie fragi ktos wbij moim charem pozniej poPAowac i porozpisywac po forach ze nawet elfy nie pomoga bo INTE to dupa a my to pr0 - ogolnie full PIMP option openka przegrana = doliczyc ded kazdego z arcani zeby poprawic staty, napisac ze jebany elf u INTE i bez niego by sobie nie poradzili, dodac ze znowu to byla nierowna walka bo bylo jakos nas max 3 i to z liczac lacznie z 4 noob charami a INTE z 3874682754 + jeszcze inni ludzie spoza gildi wiec jak spojrzec na to pod odpowiednim katem to widac wyraznie ze wygralismy, (czy juz wspominalismy o elfie?), mielismy lagi, jebany elf, zapewne na charach inte znowu grali ludzie z "U Radzia exp x999 no-pvp",jebany elf , nastepnym razem dostaniecie, jebany elf, niedlugo bedzie niespodzianka, jebany elf!!!. edit Cytuj:
|
Cytuj:
Minął miesiąc , a tu dalej nic sie nie zmienilo . Pytanie : Ile dla ciebie jest to "niedługo"? |
Cytuj:
Edit: spadam na domek, takze jak chce ktos sie podroczyc wracam w niedziele. |
moglby ktos pozyczyc film?
mlody to dobrze okreslil, u nich zawsze ktos jest ;d wakacje roks:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
A ze jestem zajebisty to wiem ^_^ |
Macie może film z tego opena?
|
Co wy filmu nie macie, nie osmieszajcie sie ;o
|
po chuj pingujecie venta naplety
|
ehhh ze wy chlopaki tego zalatwic nie umiecie~ bede w pon w domku to moze uda mi sie na kompa troche wbic to sie pomysli ^^
|
http://pl.youtube.com/watch?v=3iurTqTNgeg
nawet jest moj wywiad z Notop'em :D "rauuuuul ma passy tylko,,," |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |