![]() |
Lavio wracaj do domu, bo okolnir czeka :D
|
Przykro mi.... Victeron 24/7 okolnir byeee
|
hmm to co vic 200 do koncia miecha xd ?
|
Cytuj:
|
Z Szymkiem to zawsze się dogadam, więc spokojnie. ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A to ci dopiero...
Vince Van Helden Banished; until Dec 23 2008, 01:03:06 CET because of account trading or sharing |
Russel pociąga za sznurki hahahahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vic 194 :]
Yoork'ey 108 :] Druid Carlos 136 :] Zirkov 122 :] Lecker Matz 173 :] Yanosik 139 :] Elven Jaris 136 :] Tiastes 120 :] Master the Arrow 131 :] Cinek Niszczyciel 136 :] Nie chce mi sie sprawdzac wszystkich ;d |
Cytuj:
|
Jeszcze Master the Arrow 131 :)
|
I Vilshion Drathus ostatnio 123 xD
GZ ;] |
Przez 2 dni dzieki pieknej snieznej zimie nie mialem internetu...
Widze wiele sie zmienilo...Kopenasów nie ma...mmm dobrze ze Loke hacked, jednego pa/bottera mniej ;] |
Victeron
Nov 23 2008, 14:43:52 CET Died at Level 194 by a frost dragon :( |
chyba za szybko chciał wbić level :P
|
nie martwcie sie o niego, i tak 200 do wtorku bedzie ;]
|
Akcje na VDL mozna latwo podsumowac. widac ze rl ownerzy wrocili :cup:
kilka noobow kopengi ubilo rothawessa czy jak mu tam. flow zebralo ekipe 2nd czarow i poszlo ubic noobow. nie zabili nikogo tylko stracili 10+ |
|
Cytuj:
@edit skończone. żydzi albo ban albo dead. i żydowscy napinacze chuj wam w krzyż, bo w dupe to przyjemność |
Ktoś opisze co sie stało?? No i kto padł??
|
Cytuj:
|
witam wsystkich :) B) u mnie konto zostało odbanowane ;p śledze co sie dzieje na morganie i widze ze jest ciekawie ;p tylko nie podoba mi sie ze coraz więcej graczy z Flow przedewszytkim dostaje bany... to jest z ich własnej winy czy magiczne czarne ręce to zrobiły ? pozdro all
|
.........................................
|
Cytuj:
|
|
Hmmm i jakie przesłanie ma ten SS :D?
|
przeczytaj od tylu. Napisane jest ze sharuje konto..
|
@/\ no debil.... tzn. że tylko tyle nam zostało po Kerim :)
|
ahaha karol przynajmniej bys schowal te boty na pasku, bys sie wstydzil! Taki zly przyklad dawac.
W dodatku szpan ,ze niby na vencie siedzi haha |
<smile> <tibiabotng><tibiabotng><tibiabotng> xdd
i tak nie jestescie jedyni xD |
--.--
Mnie dziwi zachowanie pewnych ludzi z flow dzis stalem sobie przed depo a tu nagle combo z sd ... na czele ich stal Zirkov mowilem ze mam rs bo hacker mi wbil no ale dla niego to nei powud.W dupie mam lev bo itak nei gram ale samo to ze polak polaka bije to mnei to wkurza macie wojne to bijcie brazoli i innych a anie polakow pozatym zirkov to drugi xavrass pisze do wszytkich hunted itp... to juz nie to sama gildia co kiedys teraz robia sie takie same skurwes*** jak avis:confused:
|
|
/\ spoko ziom, daj nam kilka dni i ogarniemy wszystko :)
|
Cytuj:
|
No tych Zirkovów to ja bym Wam radził utemperować, bo wygrali wojnę czy nie, nadal powinni być nikim, bo jeśli ludzie jak oni będą coś mieli do powiedzenia to autorytetu nie utrzymacie. Ale to tylko moje skromne zdanie :p
|
każdy ma coś u nas do powiedzenia. pozostaje tylko kwestia że zirkov zostanie zawsze przegłosowany Xddd
|
No zal zirkova co on w ogole robi. Zoabaczymy co bedzie pozniej..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |