![]() |
tak zakochalem sie w tobie jhhaahaaj
|
lolek daj mi chara a jak wygramy masz pro! ale to lekkie ryzyko xdd
|
Ja chary rozdaje na otsie tylko :DD
Na rl woon mi od pałka ^^ btw. felix co ci takiego lafa napisal ? kopiuj posmiejemy z niego |
auto sd 200 Partyzant_Felix czy jak to tam idzie xd
Lafa 21:41:11 forum Lafa 21:41:11 now Lafa 21:41:12 loge Lafa 21:41:12 masslog Lafa 21:41:17 target felix Lafa 21:41:19 all sd Lafa 21:41:19 felix Lafa 21:41:19 now ^ Moj idol. |
auto 100 ifnohasted say 'lafamujbuk'
auto 200 flame 'Felix' |
o bob sie zna juz. nie moge pisac co mowil lafa. a lolek mi chodzilo o OTS lol po co mi rl jak to gowno
|
:D To zrob chara daj passy kup 100 grzybow i rano sie budzisz z 100 lvlem :D
|
felix wie co go spotka jak powie co pisalem ;DDDDDDDDDD
ok team regrup and rash other theard |
co robimy ZNAKI
|
auto 200 setautocombo on | sd anyenemy or Felix
ok rasz north rasz |
Felix felix a co pisales do pancia jak ci pisalem o magdzie i kto sie zakochal haha
|
auto ue everyone who has round heads DIE MFCKERS!
http://i150.photobucket.com/albums/s...ers/UO0275.jpg o,o gg: Bobek Mistrz 21:50:34 to bedzie own Lafa 21:50:39 kk Lafa 21:50:41 a co jego Lafa 21:50:44 fote z rl Lafa 21:50:45 wrzucasz |
ze ja mam 100lvl a ty jestes glupi i razem możemy sie z niej pośmiać. A Pamietasz jak na vent ja mailem nick boil ze niby nie mam mikro, zawołałes piciego i on lizal?XD jak cos mowil czemu sie nie odzywam a ty 'bo po co on cos ma do ciebie mowic' na co pici 'a skad wiesz moze ja tez bym chcial miec takich fajnych kolegów
|
ty jestes glupi ja mam 2 lvl chara laferti a pacz jakie lvl mam w znajomych na nk a ty masz 112 i nawet kicia kocie nie pomoze ;d. pici "ej boil to ty?"
|
ja lece. cze
|
chicken kokokoko lecisz do laski opowiedziec jak na forum dzielnie sie trzymales ale jednak nie wyleczyle bo ue poszlo w swoich?
|
Haha chcialem tu juz nie pisac dzis ale ok. to zapytaj sie lafy dlaczego jak wbijam na vent to mowi 'dawaj robimy glupka z piciego'? a i btw jak pisałes o Tibia cam to juz jakos dziwnie milszy byłeś
|
chyba ci sie felix pomieszalo bo to ty pytasz a ja wymyslam torture ;D
a |
a wlasnie pici Pamietasz jak ciagle na vent nam mowiles jaka ona jest słodka itd?ze przyjedziesz do niej :D? ale cos chyba za maly lejwel miales no nie?
|
wy Piciemu zazdroscicie mojego 143 eka ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pici nabral pewnosci siebie odkad ma 250 lvl na ron ots
|
i 144 na Albanii
|
ehh nie bylo mnie i niezly spam powstal.. ok cos czuje ze dlugo to bede pisal.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
musze tu przyznac, ze potrafie sie obronic, kto by mi jaki argument zarzucil, zawsze mu odpowiem jak to jest z mojej strony, z mojego punktu widzenia. Cytuj:
pozwole tu sobie zacytowac pewien fragmencik z podpisu faytera. Cytuj:
Cytuj:
mysle ze to czy jest w whisper czy nie, to jest druga kolej rzeczy. pierwsza zawazyla o lickowaniu(moim zdaniem). Cytuj:
wiesz bobiczku, wyciagalem chyba nawet z 2 razy reke do lolka, ba nawet powiedzialem ze jak dorobie sie tych 60k to mu oddam(chociaz przelknalem te sline, bo przy sharowaniu byla umowa, i ja zgodnie z jej trescia oddalem mu polowe itemow + kasy, jednak on chcial kase za outfity i addony, co dla mnie jest smieszne i nie bede sie juz wypowiadal na ten temat). myslalem ze jakos moze sie pogodze z nearkiem, lecz jego rozmowy za plecami na moj temat i coraz to wiecej postow 'zgryzliwych' daly mi do zrozumienia, ze tak sie nie stanie, i ze moje starania o te 60k pojda na marne, a tylko on sobie zarobi. i tu sie konczy koniec mojego posta, jesli ktokolwiek ma jeszcze uwagi, zapraszam do napisania tego tutaj w tym temacie, a rozwiaze wasze ciekawosci badz inne problemy. pozdrawiam, bemko lepkie rece. |
A dla mnie Bemo ma fajniejszy nick ale Lolek mi sie milej kojazy :(
|
Dodam tak jedynie jeszcze na marginesie, że jednak umiem się bronić co udowodnie tym, iż lolek patrzal na to forum ok 15 minut i nie odpisał. To chyba jednak znaczy w jakimś stopniu, że umiem dopiąć swego, i nie jestem taki bardzo 'zuy'
lafa picinie feliksie, ja bardzo rozumiem ze wolicie lolka, nie mam zamiaru z nim rywalizować przyjaciele to przyjaciele, ale mam nadzieje, że jeszcze kiedyś pogadamy co tam słychać hehe. |
janku ja lubie was 2 ale wole twoj nick tylko LOLEK mi sie kojazy z czyms milym
|
moze pici jest gejem i 'woli lolka' ale ja sorki wole dziewczyny
|
poprostu szedlem do szkoly i nie chcialo mi sie pisac znowu bezsensownych psotow wszystko co chcialem powiedziec na temat twojego traktowania nastolatek/kobiet/dziewczyn napisalem wyzej.
@Lolek "krecic lolka" "jarac skreta" ^^ |
napisalem tylko JEDEN komentarz, ze to twoje konto po czym dodalem minke ';p' bo ja lubie (minke, nie dyde.)
pozniej to ona mi pisala na prv dzieki dzieki nie spodziewalabyms ie tego itd itp itd itp itd itp, a ja ze swojej strony myslalem ze ci bedzie raczej podobac, ze dyda sie w*****a a nie nagle taki niewinny, nie to nie ja dyda prosze nie huntuj mnie bo ja cie kocham |
sorry pici ale takim charem to tylkop pk!!B)
|
ej tego msa mi ktos dziubnol... pewnie ze starej gildi ^^
@pici Padlem najtem ; \ odkup sie :D |
Picin 19:10:50
TY JEBANY TALIBIE PADLES [tutaj padlo name chara] SZMATO PEIRDOLONA DZIWKO Z HELMETU |
Dobra. Ktoś mnie naprowadzi o co chodzi w tej dyskusji? Nie mam zamiaru przekopywać się przez XX stron wulgaryzmów, a chciałbym mimo wszystko komentować...
|
pici widze lipka
|
legenda carlin odeszla w niepamiec, ale naszczescie masz 250 lvl na innym servie!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |