Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 4:) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199736)

Darek06 30-01-2009 20:22

Esprit mozesz mi co najwyzej pale postawic kur..wa pamietam jak bodzio powiedzial ze zrobil chara kurw...a wiec wydu...pcaj i mnie nie w*****aj bo mieszkalem 100 metrow od niego i jak nie wiesz o co chodzi z 100 lvlem o ktorym napisalem wczesniej to kur..wa nie otwieraj mordy bo gow..no wiesz i gow..no do gadania masz

Hansu 30-01-2009 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443535)
@Up
Jak chuju nie wiesz kim jestem to się nie odzywaj, MikeRoyal here, orientuje się w sytuacji lepiej niż ty gram od początku serwa i pamiętam jak Bodziek wbijał skile 75, więc nie pierdol mi tu że się nie orientuje. Mogę Ci tu spisać historie prawie każdego chara którego były tu ss'y. Może levelem nie mogę się pochwalić ale rozjebują mnie takie teksty.

spisuj historie moich charow przydupasie. W dupie byles i gowno widziales. Tak wiec popieram, wypier.... na Xerene ...

Esprit 30-01-2009 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2443608)
spisuj historie moich charow przydupasie. W dupie byles i gowno widziales. Tak wiec popieram, wypier.... na Xerene ...

Jusz tam jestem xD

Ti'mon 30-01-2009 20:37

Wt

World Trade MY Candia YOUR Nerana. (10 - 700k)

pisać w grze na nick Montare

69AruS69 30-01-2009 21:23

http://img264.imageshack.us/img264/6...xxxxxxxom5.jpg
http://img264.imageshack.us/img264/x...pg/1/w1024.png

Damsoon 30-01-2009 21:32

@up

Ogarnij... ^^

szkapamujwruk 30-01-2009 21:36

wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.

Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~

DaveWiedzmin 30-01-2009 21:36

3Up.
Widzę, że znicze są, czemu mnie nikt na pogrzeb nie zaprosił? :(
Już kiedyś dla śmiechu udzielałem ślubu, więc pogrzeb to byłby dla mnie wyzwanie. Ofc poprosiłbym Mike o krótki życiorys (a on się na tym zna najlepiej na Neranie XD), żeby odprawić uroczystość w zachodnim stylu.
UP
Dave the Witcher, cały zrobiony na blackd, ostatnie lognięcie pare miesięcy temu, ale na pewno po marcu 2008 r. i nie ma bana. Nie mam pojęcia, w jaki sposób Cipsoft wybierał osoby do ukarania...

Marcel_Kogz 30-01-2009 21:37

e no kurwa xd

no do huja banuja te konta banuja xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
http://img519.imageshack.us/img519/7332/otsxdmf0.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/o...pg/1/w1400.png

Esprit 30-01-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk (Post 2443772)
wiecie co,tak myslac obiektywnie (prosze na chwile zapomniec o wszystkich sprzeczkach i pomyslec) to co teraz zrobil cipsoft jest bardzo...wygodne.
Wiadomo ze 80% lub nawet wiecej tibijczykow na*******a na botach.
Zalozmy,co tydzien cipsoft otrzymuje 20 reportow na danego gracza,jak iz bodzio jest na topie to wezme sobie bodzia na przyklad.
20 reportow tygodniowo na bodzia,pare wizyt gma,bodzio recznie na*******a potworki nie luruje full kultura.Ale reportow duzo,wczesniej banik za bota byl...
A w sumie czemu by se go nie pierdolnac razem z reszta nawet jesli teraz nie lamie zasad? mniej reportow bedzie,wiecej wolnego czasu.
complain? jaki complain? i co z tego ze ban za nic? chuj ci w dupe nygusie,napisalismy w newsach ze dowody mamy i mamy was w dupie.
nie mowie ze kazdy zbanowany byl uczciwym graczem ale iz jest to bardzo wygodne zeby pozbyc sie osob ktore zaklocaja spokojne zarobki cipsoftu.

Ten post nie ma w zamiarze chronic bodzia czy cos w tym stylu,nie obchodzi mnie klotnia na temat czy bodzio pije ze szklanki czy z kubka,ma on na celu uswiadomienie wam ze cipsoft bardzo wygodnie nagina zasady na swoja korzysc.
Dostalem bana na palku,wisi mi to,nie gralem z tydzien,okej,specialnei sie nie dziwie w koncu jakims fair playerem nie bylem,ale ze noobchar ktorym ostatnio botowalem w marcu 2008 ma tez bana? jakis 50 lvlek facc na ktorego logowalem ostatnio w marcu? to mi zupelnie nie pasuje,teoria Daniela (tworca ***********) o tym ze cipsoft lamie prawo zamieszczajac w kliencie tibii rodzaj kodu/programu (nie wiem,nei znam sie) ktory sprawdza liste zainstalowanych programow i po wykryciu NG/BD/czegokolwiek innego dodaje acc do blacklisty jest calkiem wiarygodna,ale ma pewne wady.
Dlaczego 70% zbanowanych to userzy blackd?
Blackd ingeruje w klienta,natomiast ng/elf jest dodatkiem do klienta,z pewnoscia jest to bardziej zaawansowane ale nie bede w to wnikac.
albo przypadek albo cipy stosuja inna metode i zamiast sie nasmiewac radze tym ktorym zalezy zeby dalej grac/bocic kminic czym bylo to spowodowane i jak temu zapobiec.
/K~

Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.

Fanatico 30-01-2009 22:09

karo...ja bocilem ostatnio w grudniu/styczniu...i nie mam bana...

Azkabanczyk 30-01-2009 22:23

A ja botuje od 6 miesiecy non stop z dniem dzisiejszym i bana nie mam.
Moze jutro... :<

Zielenczanin 30-01-2009 22:38

Napisze bo warto cos dodac na swoj temat wkoncu jakby nie było...

Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...

@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...

I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...

Pozdro ALL!

Esprit 30-01-2009 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielenczanin (Post 2443891)
Napisze bo warto cos dodac na swoj temat wkoncu jakby nie było...

Nie wiem czemu, ale najwieksza afere z tego ze mam delete robicie Wy, I to Wy tworzycie sobie nie wiadomo jakie historie na moj temat. Stwierdzam teraz oficjalnie, ze nie oplaca sie byc uczciwym, bo i tak Cie udupia, a ten co powinien byc udupiony nadal chodzi wolny i sie smieje z tego co był uczciwy...

@Shicu & Bobak
Oto dwaj pro playerzy, ktorzy liża mi tyłek w RL żebym im gp sellnal, a jak co to sie ze mnie smieja... Pogratulowac inteligencji chłopaki...

I sadze ze w moim banie jest cos z tego co mowi Karo, ale ja nic na to nie poradze...

Pozdro ALL!

Jedno pytanie, będziesz grał ? Jak to się mówi przyjaciół poznaje się w biedzie.

masterkajt 30-01-2009 22:48

ja dostałem bana już tydzień temu wiec huj kładę ;p ale co do tych banów to rozkmina naprawde jest dobra karo ma racje trzeba się nad tym zastanowić.

osobiscie mam jedna teze do tych banów ponieważ cip soft mógł monitorować nasze postacie już od bardzo dawana i przymierzać się do tej akcji już od dłuższego czasu dlatego cip soft niewypuscil nowego patcha tak jak to bylo na update 8.21 wtedy kiedy zepsuli demon oka mianowicie sposób ten polega na zapisywaniu rozmow naszych na private message i default chacie badzi trade albo gamechat wystraczy ze bylismy zalogowani w ostatnich 6 miesiącach online
chociaż 10 min z botem i napisali coś do swojego kolegi albo byle gdzie automatycznie ta wiadomość zostaje zapisywana w bazie danych cip softu na profilu swojej postaci w jej bazie danych dzięki temu cip soft może wykrywać zmiana w kliencie tak jak to napisali czyli "dowody" na nas ze używamy cheatow
i możemy dostać automatycznie bana za to. cip soft dzięki automatycznemu systemu wykrywani zmianek w kliencie czyli modyfikacji bez wgrywania patha na komputery osobiste ma ułatwione zadanie w walce z nami

Evel 30-01-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443814)
Hmmm.. Karo nie zgdzodze się z Tobą w jednej rzeczy osobiście uważam i potwierdziło to kilku informatyków których się pytałem, że BlackD jest bardziej niewykrywalne niż NG co do elfbota nie mam pojęcia za nowy ten bot. Ale nawet taka głupia rzecz jak chcesz wyłączyć NG to Ci się klient wyłącza a w BlackD jest wszystko osobno.

jak to ktoś dziś napisał "w dupie byłeś, gówno widziałeś". Blackd/Ng/elf w jakimś stopniu muszą zmieniać kod gry w końcu w nią ingerują

Pytanie tylko jak to Cipsoft sprawdza? Bo jeżeli banują w taki sposób powini też dostać bany ci którzy używają ip changera bo wykorzystuje on luke w kliencie ;d

btw majk bo jakiegoś informatyka interesują boty do MMORPG'a lol xd

edit; up
nom wsumie istnieje możliwość lapania pewnych słów <blackd, ng itd.> ale niekiedy z kontekstu może wynikać coś innego i zbanują kogoś bo napisał np "nigdy nie mial ng" itd x d

69AruS69 30-01-2009 22:51

;>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Esprit 30-01-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evel (Post 2443923)
jak to ktoś dziś napisał "w dupie byłeś, gówno widziałeś". Blackd/Ng/elf w jakimś stopniu muszą zmieniać kod gry w końcu w nią ingerują

Pytanie tylko jak to Cipsoft sprawdza? Bo jeżeli banują w taki sposób powini też dostać bany ci którzy używają ip changera bo wykorzystuje on luke w kliencie ;d

Thorian ip changer nigdy w życiu wtedy nie łączysz się z oficjalnym serwem więc jak mają to sprawdzić. W sumie wydaje mi się że gówno a nie jakiś patch zrobili tylko po prostu liczyli reporty na daną osobe - teoria Karo.

Fanatico 30-01-2009 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evel (Post 2443923)

bardziej mu pewnie chodzi o informatyka ktory zna sie na modyfikowaniu roznego rodzaju klientów (nie tylko w grach)

mireknarapie 30-01-2009 22:54

@Bodzio
Jedno pytanie. Czy używałeś bota kiedykolwiek? Nie chodzi tu o caveboting, bo zawsze mi odpisywałeś. Jakieś autolooter czy coś?

@Karo
To co mówisz jest realne ale sprawdzić sie tego nie da, wątpie zeby cipy się teraz przyznały. Ba! jest to niemożliwe, nie splamią swojego dobrego imienia.

BTW: czy ich obroty za pacce nie spadną o jakieś ? hmm 10-20%?

Djkwaku 30-01-2009 22:56

Ludzie

Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.

Druga sprawa

Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.

Co do Bodzia.

Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.

Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?

Azkabanczyk 30-01-2009 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez masterkajt (Post 2443918)
ja dostałem bana już tydzień temu wiec huj kładę ;p ale co do tych banów to rozkmina naprawde jest dobra karo ma racje trzeba się nad tym zastanowić.

osobiscie mam jedna teze do tych banów ponieważ cip soft mógł monitorować nasze postacie już od bardzo dawana i przymierzać się do tej akcji już od dłuższego czasu dlatego cip soft niewypuscil nowego patcha tak jak to bylo na update 8.21 wtedy kiedy zepsuli demon oka mianowicie sposób ten polega na zapisywaniu rozmow naszych na private message i default chacie badzi trade albo gamechat wystraczy ze bylismy zalogowani w ostatnich 6 miesiącach online
chociaż 10 min z botem i napisali coś do swojego kolegi albo byle gdzie automatycznie ta wiadomość zostaje zapisywana w bazie danych cip softu na profilu swojej postaci w jej bazie danych dzięki temu cip soft może wykrywać zmiana w kliencie tak jak to napisali czyli "dowody" na nas ze używamy cheatow
i możemy dostać automatycznie bana za to. cip soft dzięki automatycznemu systemu wykrywani zmianek w kliencie czyli modyfikacji bez wgrywania patha na komputery osobiste ma ułatwione zadanie w walce z nami

Przyjmujac, ze obserwowali mnie zalozmy miesiac, to w ciagu tego miesiaca setki razy wymawialem slowa "NG, Blackd, mam scrypt/wpt" itd. itp.
ofc. mna mogli sie nieinteresowac z braku lvla, bo co ich obchodzi ~100 lvlowiec ale gdyby sprawdzali liczbe godzin graczy na ktorych sa wysylane czesto raporty (na przyklad na mnie) to mogliby sie temu przygladac.
A ja jakos teraz botuje sobie na Dwarfach xd
Moze mam bana, lecz o tym nie wiem bo jeszce nie relogowalem, zobaczymy... :)

P.S Jakos dziwnie ta wypowiedz brzmi... Takie maslo maslane ;<

Evel 30-01-2009 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 2443939)
Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.

Najlepsze jest to, że zbanowali mi Thoriana, a 100% bot kina dalej śmiga XD?
i ma na pewno więcej niż kilka tygodni ;d

Esprit 30-01-2009 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Djkwaku (Post 2443939)
Ludzie

Cipsoft wyraźnie napisał, że monitorowani byli ludzie z przed kilku tygodni. Tak więc bana mogą zarobić nawet ci co się nie logowali kilka tygodni.

Druga sprawa

Ludzie, którzy nie dostali bana a się cieszą bez sensu, że oni są pró. Cipsoft zapewne spisał w jakiejś bazie danych listę osób, które używają jakieś macro. Przecież nie dadzą bana wszystkim od razu. Będą tak dawać co jakiś czas drogą losowania.

Co do Bodzia.

Wg mnie musiałeś coś zrobić z tymi plikami. Wystarczy edytować tibia.spr czy coś i już możesz zostać dodany do osób podejrzanych. Chociaż no fakt. Cipsoft mógł się pozbyć graczy jeśli mieli wcześniej bana a teraz są uczciwi. Nikt tego nie wie.

Zobaczymy. Teraz po banie, jadę na Linuksie. 0 Cheatów. Jeśli zbiorę delete to CIPSOFT FAIL ?

Pierdolenia bez, to co sobie napisali mamy głeboko w dupie, bo mogą pisać co chcą a ty w to wierzysz. A widziałem Cię jeszcze o 11 jak za*******ałeś do banku xD

Elder_Peta 30-01-2009 23:03

Cipsoft zbanował/usunął tylko wysokie lvl chcąc udowodnić że nie warto botować bo nawet 230 rp zostaje usunięty - te osoby które nie dostały bana (np. Ja) nie mają się z czego cieszyć ;P sprawiedliwość dosięgnie każdego

Damsoon 30-01-2009 23:04

@up

Dosięgnie czy nie,na tibii nie kończy się świat... ^^.:D

masterkajt 30-01-2009 23:06

moim zdaniem co do teorii karo jest trochę absurdalna z tymi raportami ponieważ jeżeli ktoś nielogowal od jakiegoś czasu np jak mój kolega od ponad 3 miechów i dostal bana za nic za free i nigdy niebylo naniego raportów chociaż w sumie jakies mogly byc ale niewiem badrziej mi sie wydaje prawdopodobniejsza wersja z modyfikacjami klienta mozliwa tez jest opcja ze patch cip softu ten z update 8.21 zosal jeszcze bardziej zmodyfikowany poto zeby podpinać się pod nasze programy które się wlonczaja podczas startu itp albo ktore sa wloncznoe podczas pracy komputera sam to sprawdzalem i wielokrotnie biblioteczka czyli pliki dll podpinaly sie pod rozne rzeczy a ta biblioteczka byla rzecz z tibi czyli z jej klienta...i dzieki temu moga to wykrywac

bozyszczur 30-01-2009 23:06

Boce 24h/dobe na 2 kompy po 4 hary na kazdym na bocie NG <mc ze strony blackd> i jak narazie zero banow.
@nawet dzis od ss ganiaja hasz mejkery i zero banow kraszow ani nic.

Snopp 30-01-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443535)
@Up
Jak chuju nie wiesz kim jestem to się nie odzywaj, MikeRoyal here, orientuje się w sytuacji lepiej niż ty gram od początku serwa i pamiętam jak Bodziek wbijał skile 75, więc nie pierdol mi tu że się nie orientuje. Mogę Ci tu spisać historie prawie każdego chara którego były tu ss'y. Może levelem nie mogę się pochwalić ale rozjebują mnie takie teksty.

no to spisuj kurwo moja historie , czekam. masz 24H pizdo , jak nie napiszesz szczegolowej i prawdziwej biografi mojego chara to wypieradalaj stad ok?

@topic

A mi sie wydaje ze to cos w rodzaju punkbuster , a zbanowali tylko 5k zeby wystraszyc reszte , jak nie przyniesie to skutku beda banowac nastepne 5k. Jak zbanuja odrazu 100k acc to ekonomia cala padnie ;)

Risto 30-01-2009 23:13

Gratulacje dla "CIPSOFT-u", oby tak dalej ;)

Swoon 30-01-2009 23:15

To juz jest koniec . . .

Nara chlopaki tutaj ostatni ss z mojej postaci
http://img140.imageshack.us/img140/4348/45kinaxv8.jpg
http://img140.imageshack.us/img140/4...pg/1/w1024.png
Dzieki za gre tym ktorzy mnie wpierali itp itd :p
Co do Bodzia to szkoda takiego chara a najbardziej jest mi ZAL twoich rl ktorzy za plecami rozgadani sprawdza sie stare przyslowie ze "Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie" widac ta cipa czyt. Buszownik nie zasluguja na miano kolegi .
SEE YOU ALL

Esprit 30-01-2009 23:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopp (Post 2443980)
no to spisuj kurwo moja historie , czekam. masz 24H pizdo , jak nie napiszesz szczegolowej i prawdziwej biografi mojego chara to wypieradalaj stad ok?

@topic

A mi sie wydaje ze to cos w rodzaju punkbuster , a zbanowali tylko 5k zeby wystraszyc reszte , jak nie przyniesie to skutku beda banowac nastepne 5k. Jak zbanuja odrazu 100k acc to ekonomia cala padnie ;)

Wiesz co to metafora.

Elder_Peta 30-01-2009 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esprit (Post 2443996)
Wiesz co to metafora.

Wiesz co to wydupiaj ? nie zauważyłeś że nikt Cie tutaj nie chce ? bierz panienki i zdupiaj na księżyc lapsie

szkapamujwruk 30-01-2009 23:21

co do ingerencji botow-moze zle sie wyrazilem,mialem na mysli ze blackd wnika bardziej w klienta niz ng czy elf,jest lepiej zabezpieczone przed wykrywalnoscia z tego powodu ale zaden z botow nie jest w 100% niewykrywalny,tworcy ucza sie na bledach,rzadko zapobiegaja czemus z wyprzedzeniem,raz ze wymaga to duzo pracy,dwa ze nigdy nie wiadomo co wymysli cipsoft.

a co do tych niezbanowanych,jak juz mowilem
7 dni chlopaki i kazior,7 dni zobaczymy kogo zgarnie nastepna fala,po niej zapewne bedzie kolejna a po kolejnej bedzie masowa przerzuta na wowa bo tibia zbankrutuje kiedy zbanuja/zdeletuja znakomtia wiekszosc najaktywniejszych graczy jakimi sa botterzy :)

to ze z 3 mc np. jedno dostalo bana,o niczym nie swiadczy,jest to kwestia szczescia i zarazem lvla. (tak,mowilem o moim nubcharze 50 lv-nie wiem,nie pytajcie) zauwazylem ze z ta fala zostali zbanowani glownie 'lepsi' gracze 100-306 czyli lvle dosc wysokie nawet na dzisiejsze czasy,zapewne jako straszak typu 'o kurwa leo ballard (306 ek) dostal bana,to ja juz nie botuje zeby tez nie dostac' co jest zbedne bo jesli byles na blackliscie ktora cipsoft zbieral od zdaje sie..pazdziernika (?) to gowno zrobisz,ewentualnie przerzuta itemow i kasy na czyste konto z ktorego mozna wszystko sprzedac na allegro.

co do mojej malej teorii,na pewno jest w niej wiele prawdy i troche korupcji,ciekawostka jest fakt ze prawie caly recon zostal zbanowany i osoby zbanowane z RT ktore byly online majac juz bana zostawaly odwiedzane przez znanego juz z korupcji lantheosa (ktory zrobi wszystko za czekolade z orzechami | jesli dasz mu z rodzynkami,dele na wejsciu) i byly nagradzane tekstami typu 'nareszcie moge cie zbanowac,zegnam' po czym kick i tylko bylo wycie blackd na vencie slychac.
a recon jak wiadomo,kochany przez cipow nie byl nie jest i nie bedzie.zreszta,moje 7 deletow z czego 6 bezpodstawnych o czyms dowodzi,nie mozesz kogos upierdolic zgodnie z zasadami,to je nagnij jak ci sie podoba _/
rowniez kolega z celesty,nick nie jest tutaj wazny byl zaszczycony odwiedzinami lantheosa i kicknieciem go po raz 4 zdaje sie,nie zebym cos sugerowal ale lantheos satysfakcji przed kickiem nie ukrywal >.>

http://img100.imageshack.us/img100/4464/pzdrmp7.jpg

Kup.Se.Musk 30-01-2009 23:29

A ja myślę, że te 5k kont mogło być także pozostałością po patchu, gdy zbanowano 400 kont. Może i nawet działał cały czas, a ludzie "przez przypadek" wysyłali raporty. Kupka raportów się zebrała to bany poszły. Ogólnie liczę, że boty zostaną wyeliminowane, mimo że sam tego używam. Gadacie, że zyski spadną, a właśnie na tym to polega, że jeżeli będą robić to stopniowo, to fala przychodzących graczy pokryje ilość tych, co odeszła. Ba! Może nawet przerośnie. W takim WoWie nie można używać botów i zyski są milionowe. Wszystko z czasem ;)

Fanatico 30-01-2009 23:32

Cipsoft sie uspokoi...zbanowali 5k kont = 5k paccow mniej ;] przejdzie im to ;]

szkapamujwruk 30-01-2009 23:33

@kupsemusk
rowniez istnieje taka mozliwosc

btw,milo widziec ze ludzie ktorzy zazwyczaj skacza sobie do gardel potrafia poprowadzic dyskusje na poziomie,jesli ktos ma jakies sugestie czy pomysly to niech pisze,byc moze uda sie zapobiec kolejnym banom

Fanatico 30-01-2009 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 2444018)
A ja myślę, że te 5k kont mogło być także pozostałością po patchu, gdy zbanowano 400 kont. Może i nawet działał cały czas, a ludzie "przez przypadek" wysyłali raporty. Kupka raportów się zebrała to bany poszły. Ogólnie liczę, że boty zostaną wyeliminowane, mimo że sam tego używam. Gadacie, że zyski spadną, a właśnie na tym to polega, że jeżeli będą robić to stopniowo, to fala przychodzących graczy pokryje ilość tych, co odeszła. Ba! Może nawet przerośnie. W takim WoWie nie można używać botów i zyski są milionowe. Wszystko z czasem ;)

tylko jak bys zauwazyl wow jest ciekawa gra ktora praktycznie wbijanie lvla polega na robieniu questow, nie ma tak monotonnego trybu rozrywki jak tibia, gdzie trzeba uzywac bota z powodu nudnego klikania na potworki ; d

Elder_Peta 30-01-2009 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kup.Se.Musk (Post 2444018)

Gdyby chcieli tak zrobić to wbudowaliby do klienta "anty-czita" coś takiego jak w CS'ie i po sprawie ale widocznie im się nie spieszy i wolą ludzi postraszyć niż działać

*anty-czit wiązałby się z duża stratą pieniędzy za pacc'e które kupują boty ;) bot też człowiek nie ?

masterkajt 30-01-2009 23:34

nieporownuj tibi do wowa bo tibia jest zbyt chujowa żeby porównywać ja do wowa co do zyskow niema milionowych , a wow tak niema botow do wowa ? no i tu sie mylisz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.