Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

Grebol 02-06-2009 14:45

Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Arav_ras 02-06-2009 15:00

Dobra Radlin wporzo :) a filmiki sa na tibia.de jak zwykle

Jawor131 02-06-2009 15:07

Radlin to tam gdzie wujek Szymon mieszka?

kaffffar 02-06-2009 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 2556932)
Rosi kocham Twoje przysłowia xD

@Kafar
Mistrzu! mamy troche noobow bo na mainach jeszcze nie kazdy ma PACC ale to jest okolo 5 takich charów lecz popatrz ostania wojne gdzie na OB samych 30 charów bylo z Pandori do trapowania nas.. Był placz i pisk .. Druga sprawa ze Katrila na stacku to troszke lamer :P

Przeciez ja nie mowie ,ze to zle;p Tylko stwierdzam fakty :D Jak to mowia w wojnie i milosci wszystko jest dozwolone ;) :*

Grebol 02-06-2009 15:43

Te buzi na koncu to dla Mnie gejku xD? ;*

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 15:56

Do tej Pory BYlem Mily ;)

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Yanne 02-06-2009 16:09

http://img190.imageshack.us/img190/1...uemtibiapl.jpg

pro evul pvp magra vs pro evul trap by flow
1:0 dlamagra XDD biegal bez utamki a tam napiernicza mnie 10 typa :)
chcialbym podziekowac mojej rodzinie, avis za dopingowanie i wsparie w ucieczce XDDD

Kakej92 02-06-2009 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557008)

@Kafar

Mozesz Mnie Gdzies :) Mam 18 lat wiec Pierdol Sie Na Ryj MOwilem Jak Masz cos Domnie WPadaj Jedno Strzałowcu ;)

@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

@Jawor131

Ta tu Vic MIeszka Przynajmniej rok temu mieszkal bo od tego czasu go nie widze... ;)

Powiem Ci szczerze, nikt Cie tu nie chce, pierdolisz głupoty że koło wwa to same wsie, a nigdy tu nie byłeś. Może zrozumiesz jak napisze to w Twoim języku:
Wy*******Aj sToNd fRaJeŻe Bo JeStEś ZeReM i MoRzEsZ mI kÓtAsA pOlIzAc

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:17

@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)
Po Drugie Znasz Sie Na Polsce Jak Huj ;)
Widac Gorolu Pierdolony ze na Slasku nigdy nie byles ;)
na Slasku poziom zycia jest znacznie wiekszy niz w innych rejonach kraju ;)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...

Yanne 02-06-2009 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557033)
@kekej

Po pierwsze "Stond" to mozesz S*******ac ;) Naucz Sie Pisac Kozaku Przez Neta :)

I mowie wam to kolejny raz jak macie cos domnie to Prosze mi to na Zywo Powiedziec Adres Juz Wam Dalem. Kozaki Przez Neta...

PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

EDIT :gremb: OKeJ tRzy CztERy PieNcS MaSssLOG on KaRlIn PyeLy JaKIs NooB sIe TrAfIl TrZa Mu CisNAc

Valyrr 02-06-2009 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557008)

@Kafar

@Rosi Thern

@Jawor131

To jestes juz duzym chlopcem i zaden kozak przez neta Ci nie podskoczy :)

Borucao 02-06-2009 16:21

Cytuj:

@kekej

Ale co na Śląsku jak krasnoludy w kopalniach sie żyje? Pewnie takie rarytasy jak u Gimliego w kopalni. Sorki nigdy tam nie byłem i nie wiem jakie u was zwyczaje panują.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2557036)
PkLikAsH Ze MnOm pLZxXzxXz . neONEoneONEOneoNEOneoE

Pokazujecie Swoja Inteligencje Piszac Takie Posty ;)

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

Puii 02-06-2009 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557041)

Inteligentni Ludzie Tacy Jak Vic,eter. i Reszta Nie bd pisal kto Nie Spamoja tak jak wy ;) Widac Ze Czegos wam w Dziecinstwie Brakowalo Albo Brakuje ;)

To jakaś Francuzka moda na pisanie prawie wszystkiego z dużej litery?

Valyrr 02-06-2009 16:26

Cytuj:

"u" kolezko

Grebol 02-06-2009 16:27

SlaSsakU iDz pYry kopAc buRAkU JeBaNy
Na RlU byŚ doSTAł w jaPe i SpieRDolił kabaKU z KopALnI. IdZ scHylaĆ siĘ PO węGiel w koPAlNi Bo Twój AlFons OgnIa dO POlski nie DA!

Mieszkałem w Warszawie poand 10 lat i posiadam rodzine w Raszynie można to nazwać "wioską" pod warszawa ale jezeli by dokładnie analizowac to ten Raszyn czy np. Ząbki, Marki lub Pruszków miazdy ówczesne miasta, miasteczka. Typu Twoją wioche.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valyrr (Post 2557047)
"u" kolezko

ooo Przepraszam Bardzo za Te "Ó" zamiast "U" Moj Bład :(

@Grebol

Pyry to wielkopolskie jak cos ;)

I dalej Pokazujesz Jaki Jestes Pro Elo Elo ;)
A co do tego Rla To Dalej Czekam ;)

Borucao 02-06-2009 16:28

Cytuj:

Kilka postów wyżej przyczepiłeś się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyjąś pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tobą też damy rade ;*

Valyrr 02-06-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borucao (Post 2557051)
Kilka postów wyżej przyczepiłeś się do pisowni Kakeja. Po CHUJ komentujesz czyjąś pisownie skoro sam robisz błędy? Ej takich kozaków jak ty było kilku ciężko było się ich pozbyć, ale z Tobą też damy rade ;*

Dokladnie o to chodzilo :)

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:33

@Borucao

Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ??

Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;)

@EDIT

Piszcie Lepiej Co Tam Sie w WAR dzieje a nie Jedzcie Pomnie i tak nic tym nie osiągniecie ;)
Tylko Spam Robicie ;)

Puii 02-06-2009 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557063)
@Borucao

Przyznalem Sie Do Błedu Czy Dalej cos ci nie Psuje ??

Jestem Tylko Człowiekiem Każdy Popełnia Błędy Raz Wieksze Raz Mniejsze ;)

Ty je popełniasz w każdym poście, wszystkie słowa z dużej litery, zero interpunkcji, mimo że to forum o tibii, grzecznie Cię proszę wyjdź, bo kaleczysz polski.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 16:39

@up

Kalecze Polski Przyznam sie Ale Tylko z Tego Względu Ze Nie Lubie Polski ;)
i nie interesuje mnie pisanie poprawnie po Polsku ;)

Bo Nie Jestem Polakiem Tylko Slązakiem i Niechce Miec z Polska nic wspólnego Ale Chcąc Czy Nie Chcąc Jeszcze Mieszkam w Polsce ;)

Valyrr 02-06-2009 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557069)
@up

Kalecze Polski Przyznam sie Ale Tylko z Tego Względu Ze Nie Lubie Polski ;)
i nie interesuje mnie pisanie poprawnie po Polsku ;)

Bo Nie Jestem Polakiem Tylko Slązakiem i Niechce Miec z Polska nic wspólnego Ale Chcąc Czy Nie Chcąc Jeszcze Mieszkam w Polsce ;)

To s*******aj czarny bracie czarnego ;] Polska jak i rowniez Slask (ktory jest i bedzie Polski) takze nie chce miec z Toba nic wspolnego ;)

Maax'ior 02-06-2009 17:05

Nie pierdol już nic, bo wstyd Śląsku robisz.

CzarnyBratCzarnego 02-06-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maax'ior (Post 2557091)
Nie pierdol już nic, bo wstyd Śląsku robisz.

Niedaleko Masz Do mnie(18 min busem "205") Adres Znasz Wpadnij :)

Zapytaj Sie Czystych Slazakow Co Mysla o Warszawie i Polsce ;) Kazdy Powie "Jebac Goroli"

Nudzie mnie Odpisywanie Na Wsze Posty ;d wiec zastanowie sie czy wam jeszcze odpisywac :D Ide na Piwko Puzniej Pogadamy ;)

Amoniak50 02-06-2009 17:21

Ta....trzasnij reedsa na hałdzie czy jak maja te wasze chalupy xD

Borucao 02-06-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557095)

Zapytaj Sie Czystych Slazakow Co Mysla o Warszawie i Polsce ;) Kazdy Powie "Jebac Goroli"

Nudzie mnie Odpisywanie Na Wsze Posty ;d wiec zastanowie sie czy wam jeszcze odpisywac :D Ide na Piwko Puzniej Pogadamy ;)

No zejdz do kopalni czarnuchu.

Valyrr 02-06-2009 17:35

Cytuj:

Szczerze to wyjebane mam co mysla czysci slazacy, sa polakami i beda ;)

Natomiast patrzac na Twoj "czarny" nick, wiem ze czysty to Ty na pewno nie jestes ;)

Jak dalej takie byki bedziesz walil, to nie wroze Ci powodzenia na maturze i puzniej nawet nie bedziesz mogl sie na forum pospinac :(

Nie fatyguj sie i wiecej nie odpisuj bo czytanie Twoich postow naprawde meczy.

Bez odbioru

Stawiam dyche ze i tak odpisze

xBardolekx 02-06-2009 17:52

jak to się dzieje, że zawsze wchodząc na carlin.pl jest strona postów więcej?;< przystopujcie trochę

Yanne 02-06-2009 17:57

Cytuj:

ty kur cwaniaku czemu swoje kazdy elo wyraz zaczynasz z duzej litery? ktos cie jebnou z duzego palca w cztery litery czy jo?

edit tam na slasku fajne zabawy macie http://www.demotywatory.pl/komentarze/2816#komentarze
idz pchaj tramwaj a nie na plu piszesz

kaffffar 02-06-2009 18:28

Moze byscie w koncu zrobili cos pozytecznego ?:D np. dla Kafarka?:D

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2634777

Po polskiemu :)

@KAFAROTWATY KAFAR WAS POTRZEBUJE !

Witam panie i panowie :) Tak to ja wasz Kafarek ! Jak wiecie skonczylem grac bo zostalem shakowany ,a nastepnie haker wbil delejta:( Poniewaz skonczylem juz szkole i nudzi mi sie troche ostanio postanowilem wrocic na Morgane. Cieszycie sie ?! Mam prosbe do moich starych znajomych i ludzi ktorzy mnie pamietaja.Jesli mozecie wyslijcie mi jakies gp/itemy na chara o nick "Stalowy-Mag" do Thais. :) Kiedys na pewno sie za to odwdziecze ;) Dla was to nie duzo ,a mi pomoze szybko wypegowac nowego chara i grac razem z wami ! Oczywiscie postac na jakiej gram ujawnie jak juz bede mial wiekszy lvl bo ciagle jest tu kilka osob ktore za mna nie przepada i chetnie przeszkodzila by mi w osiagnieciu mojego celu XD Prosze o pomoc !

__

Wysupłać ze skarpety po kilk "k" dla Kafarka waszego kochanego słodziaka XDD! :*

xBardolekx 02-06-2009 18:57

o nie.....

kaffffar 02-06-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2557249)
o nie.....

o takkkk ;D Wiem ,ze w glebi serca bardzo sie cieszysz XD

Kakej92 02-06-2009 19:19

Cytuj:

@kekej

IrOnIa PlX!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111

Maax'ior 02-06-2009 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2557105)
Ta....trzasnij reedsa na hałdzie czy jak maja te wasze chalupy xD

W Radlinie nie ma hałd, więc fail.

Yanne 02-06-2009 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaffffar (Post 2557254)
o takkkk ;D Wiem ,ze w glebi serca bardzo sie cieszysz XD

no i chuj.... znowu bedzie jakis Bardolowaty bardol....albo Abcokowaty Abcok...

Grebol 02-06-2009 22:10

Mnie i Magra sie Kafar obawiasz ;> Ja bym Cie nigdy nie tknął ! bunt!

23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nich malo to 100

23:04 Punzhete [140]: exiva "ike~
23:04 Les Xardas [148]: UTAMO VITA
23:04 Yorphyroy Areller [60]: dla nas malo to 20
szczera prawda

rentonB 03-06-2009 00:19

Stawiajcie wiekszy opor ;> plX?

Yanne 03-06-2009 00:22

Ty ejkon wczoraj 2x dzisiaj hattrick, jak tak dalej pojdzie to pobijesz z delejtowanego adama ziomusia xDdDdDd

nie ma to jak fight z wami , minut stacka, ale zeby bylo smieszniej to sie rozstawili w 20 po kazdym stacku na yalahar i wez ich tu złap XDDD.

ale wiecie akon walczy pierwszy raz to dla niego pierwsze pekowanie wiec nie miejmy mu za zle ze biegnie pada 5x w dwa dni !, szacunek ze wraca.;)

Diablord 03-06-2009 00:44

http://www.speedy-share.com/640689510.html <---- 175 RP view.

Znowu w dupe --.-- wkoncu sie zgramy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54.