![]() |
Mousa nie hacknal zaden z poprzednich ownerow.
Zrobil to Scotie Sorc~ |
up uważam że nie masz racji
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ktory owner? |
Cytuj:
Tak sie sklada ze scotie to teraz moja postac i wcale go nie hacknelem ;p |
Cytuj:
(Czyli ostatni? Nie wiem czy ktos nowy nim teraz gra) Cytuj:
|
Cytuj:
>.< xD czasem mam szczescie hociaz wiem ze on hunted od calego serva ale moze jakies itemki sa kupie pacca i zobacze (bo ban do czasu gdy kupie pacca kolo wycofal wplate chyba) |
Tiaaa, kupisz pacc, nazbierasz itemki a scotie przejmie go reckiem.. GL.
|
Specjalnie zrobiłem tu konto bo same glupoty gadacie i chcialem to wyjasnic do waszej swiadomosci. Mouse to moj RL i spolczuje mu tego haka oraz wiem kto go haknol i nie ujdzie mu to na sucho. Co do tego czy mial inva do mojego domku to NIE NIE MIAL I NIC MI HAKER NIE UKRADL! Nikt nie ma wejscia do mojego domku oprocz mnie :p
Pozdrawiam wszytskich, zapraszam na morgane bo malo ludzi gra i resp troche lipny :( P.S. Jak juz piszecie tu to piszcie o tym co sie dzieje na servie a nie o glupotach i nie sprzeczajcie sie ... |
Skoro wszedłeś to opisz w kilku zdaniach co tam ciekawego słychać na wojnie.. :)
|
Co na wojnie ... ? No chyba widac juz 11 lvl zrobilem na wojnie a oni nawet nie pofatygowali zrobic 1 akcji ;) Nie wiem na co czekaja ale ja ich mam w d**** . Robie to co kocham czyli wbijam lvl tylko czas mi nie pozwala czasami ale jak skoncze szkole to obiecuje ze z lvl szybko pojde :)
Btw. Co do tych Demon Helmetow to tez je mam i ani 1 nie zginol |
A co u Nizahe ? Bo ostatnio nie grał coś, tak wogule to widze ze Xavrass i Kobyl dolaczyli do Niza ? Czyzby Niz po długich walkach zbratał sie z Polakami i dał Hurricane wolność? :D
|
Noo, Victeron, zobaczymy, czy poexpisz po zakończeniu nauki, bo albo udupią w update msa albo ulepszą reszte profesjii :d gl
|
Cytuj:
Jesli wiem o kim mowa, to jade z toba :evul: |
Nizahe odpoczywa jak narazie, a kilku polakow dolaczylo do wojny bo nie lubia solle itp ale i tak tu nie beda grac. A co do updatu to sie nie boje ;) Niech ulepsza inne postacie wtedy to bedzie wyzwanie do mnie, lubie z kims o cos rywalizowac. SD i UE napewno nie cofna wiec sorcer zawsze bedzie mial sile.
|
post underinvigation
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm co do jakiegos kolesia najpierw bym poczekal az sie rec zmieni to po 1st a po 2 odwołałem sie od jakiegos bana i sie chyba komus nie spodobało i Scoti jest Until Deletion ;> czyliu 25 miejsce na liscie m lvla poszlo w pupe g luck guyz
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
parę @up
Tak apropo's wieku. Ciekaw jestem czy gra ktoś na tym serwie w wieku około 30:] (sam mam tyle) więc pewnie mieszczę się w pierwszej 10 ( highscores) staruchów na Morganie lol hahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Anni done ^^^^^^^^^ :DDDD
|
zabster@
gz Faumik@ A czego nie? |
Gratki Zab'ster
@hazab To ja odsyłam do pb White Wolfs ;) @Faumik Wiesz... Wole jednak nienormalnego 40-latka, niż normalnego 10 latka grającego w Tibie, a tych drugich jest niestety przeważająca ilość... ;x Z resztą, czemu od razu nienormalny...? |
po raz kolejny lester proboje zaistniec tym razem kopiujac z netu jakies tytoly zespolow rege lub inne zeczy a naprawde niewiedzac nic o tej kulturze i muzyce.
|
@up
Racja!!
10-latkowie tak naprawde nie rozumieją tej gry!!Dla nich liczy sie lvl, itemy(niby rary).Wiekszość z nich kreuje sie na kozaków z wieeelkimi plecami(muj pro cie rozwali, huntet nobku etc. :baby: ),dowartościowując się tym.Prawda jest taka, że Tibia to coś dużo wiecej.Dla mnie to drugi świat gdzie mogę naprawde się zrelaksować,dlatego też niejednokrotnie @up, @up, @up prosiłem o wydarzenia ,a nie o przepychanki słowne. Niby tylko gra:] ,ale nie do końca tylko ;) Pozdro dla wszystkich zdrowo wje*anych w Tibie |
tak z innej beczki :]
Myślałem, że oszaleję ostatnio!!! Chciałem selnąć parę rzeczy typu: blue robe, dsm czy g armor i...SZOK!!! Ceny niczym na Harmonii, niedługo byle 20 lvl bedzie mógł poszpanować eq o którym ja na takim lvl-u nawet nie śniłem,(zerkając czasem tylko na stronkę i wzdychając na widok def, czy ataku) |
Cytuj:
Gz Anni ! xd |
@up
Ceny sa ch*jowe, ale raczej nikt z naszej gildii nie zrobi price listy. Jak ktos bedzie chcial kupic tanio to i tak i tak kupi. To nie ma sensu, zreszta i tak juz sie pultaja wszyscy ze Revo PA. Sliccery niedlugo wroci do pg i bedzie tanio sellowal dsmy i tak, bo oczywiscie na poi bedzie klepal. Gz Zab'ster anni. Btw. Dzisiaj chyba dasol wbije 100, niedlugo sepiritz i beda next 100 lvl w revo ;) |
Spoko Loko :D
|
Cytuj:
|
Mysle ze wiem wiecej. Nie mam zamiaru sie z toba przekomażać (jesli dobrze napisalem:P) dla mnie i dla wiekszasci osob z tego forum byles jestes i bedziesz ZEREM a teraz idz obejrz jakas bajke w tv !
|
Dalo by sie jakos zalatwic bana na posty w tym temacie dla Lester~ i Ellein ? Bo to sie juz zaczyna robic zenujace, poprostu zamknijcie MORDY. Wkolko jeden drugiemu mowi ze jest gorszy, i tak oto powstalo 200 stron postow w temacie o morganie, swiecie na ktorym gra 300-350 osob dziennie. Amagad
Cytuj:
|
coś w tym jest...:p... a tak w ogóle to mówmy o tym co sie dzieje na Morganie albo wcale(to tak na marginesie)
|
Mnie bardzo ciekawi kiedy revolution wpląta się w jakąs wojnę. Bo stają się coraz silniejsi a to może niee być na rękę niektorym osobom. no bo chyba nikt niee zaprzeczy że revolution jest (lub nieewiele jej brakuje) najlepszą gildią na morganie. :)
|
Jesli sie wplataja w wojne to na 99% corruption dojdzie do nich wiec beda jeszcze silniejsi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |