Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Aber Vego 13-08-2006 18:17

o.0 to ciekawe kto..

Nosso Mc'Furry 13-08-2006 18:55

Prosze bardzo chetnie wyslucham kto z DOF robi Pa. :)

fea_umarth 13-08-2006 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry

sandra bo zbiera na m walle ;)

Mrok 13-08-2006 19:36

@Up
Onlly robi duże PA.

Zibeq 13-08-2006 19:42

Pa

Sathan Bell
Tarizibo
Onlly

Raul de Azura 13-08-2006 19:51

@up

uwierz mi ze gdyby nie war PA niebyloby... poza tym wojna zadzi sie swoimi prawami.

tajemniczy111 13-08-2006 20:19

Nawet Nosso jak Ci poda nicki to i tak znajdziecie wytlumaczenie dlaczego ta osoba jest hunted.

zeus1985 13-08-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry

Ja robie PA swoim druidem na Rotwormach ;o Wale ludzi z SDków jak mi nie chcą wyjść z jaskini ;p

Sathan Bell 13-08-2006 23:34

DRAZHARM
http://www.siec.sulechow.net/~mati88/dof.jpg
Od Henika, Radzika, Raula, Sathana

Mebius 13-08-2006 23:38

zdjecie jednak wyszlo haha :D

123 13-08-2006 23:45

Ładne zdjątko mogło tlyko was tam być więcej ;D

Mebius 13-08-2006 23:46

bylo ale sie nei miescilismy bo to na komorce robione bylo :p

Sathan Bell 14-08-2006 00:03

Wsomie jedno bylo ze wszystkimi ale zamazane :/

Sathan Bell 14-08-2006 00:05

A dam wam jeszcze jedno zdjecie. Dzis calkiem fajny melanz ;]...
Radzik---------------------------Raul
http://www.siec.sulechow.net/~mati88/dof1.jpg

Lord sensej 14-08-2006 00:28

W jakim celu umieściliście tutaj te fotki i czy one mają jakiś związek z wojną ?
Draz jesli sie dobrze orientuje nie looka juz na to forum od jakiegos czasu wiec ma na to wy je ba ne, a wy rzeczywiscie zajefajne melanze macie kupujecie sobie po 3 lechy stoicie pod blokiem i pijecie i tak wam sie nudzi ze robicie sobie takie tępe fotki więc nie pie rdol ze jest wam tak zajefajnie ;]

Nosso Mc'Furry 14-08-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord sensej
W jakim celu umieściliście tutaj te fotki i czy one mają jakiś związek z wojną ?
Draz jesli sie dobrze orientuje nie looka juz na to forum od jakiegos czasu wiec ma na to wy je ba ne, a wy rzeczywiscie zajefajne melanze macie kupujecie sobie po 3 lechy stoicie pod blokiem i pijecie i tak wam sie nudzi ze robicie sobie takie tępe fotki więc nie pie rdol ze jest wam tak zajefajnie ;]

On moze nie luka ale taki przydupasek Lord Sensej napewno mu powie co i jak sie dzieje na forum Azury ;)

Grebol 14-08-2006 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zibeq
Sathan Bell
Tarizibo
Onlly

Tarizibo nie w DoF.
Dzis mu trapa pod dp zrobiłem to chłopak miał 7hp ale do dp zwiał :baby:
Zibeq next razem zrób ss'y.

Mebius 14-08-2006 00:39

Cytuj:

nie wiesz co pijemy, ile pijemy ani gdzie pijemy wiec zamknij dupe

Maxxonek 14-08-2006 00:39

Cytuj:

U.u To, ze Ty tak sie bawisz z kumplami, nie znaczy ze my musimy :) Btw. nie stalismy pod blokiem ;< Damn, a myslalem, ze Ty juz wszystko o nas wiesz :(

Sathan Bell 14-08-2006 00:39

@Nooso
Dokladnie z taka mysla to dalem.

@Lord sensej
Pozatym to nie bylo pod blokiem. I zkont ty mozesz wiedziec jak nam jest ale z ciebie leb idz lepiej na forum dla dzieci :D wpadl i kozak, a co zazdroscisz ze ktos fajnie spendza czas moze masz jakies kompleksy jak Aleksy z takim czyms do psychiatry sie chodzi.

Raul de Azura 14-08-2006 01:18

@Lord Sensej

Ale BETON z Ciebie lolu ty

Sathan Bell 14-08-2006 01:32

@Lord

Powinno wyjść takie pismo Lord Sensej Głos Drazharma :D wyraziles czyjas opinie
swoja ;] gz

fea_umarth 14-08-2006 03:10

Cytuj:

lubudubu lubudubu niech zyje prezes naszego klubu niech zyje nam
z dziennika lorda karateki : skrytykowalem zdjecie ludzi z dofu. mam nadzieje , ze draz zauwazy moje oddanie dla sprawy

Raul de Azura 14-08-2006 03:16

a o to jeden z wersow nocnej rozmowy z memberem Wanted xD :

03:08 Arucard la'Flak [98]: to idz ssac bo twoja matka poszla do next klienta

tak btw to gz dla Draza za 138 IQ wq testu Mensy ;)

fea_umarth 14-08-2006 03:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
a o to jeden z wersow nocnej rozmowy z memberem Wanted xD :

03:08 Arucard la'Flak [98]: to idz ssac bo twoja matka poszla do next klienta

tak btw to gz dla Draza za 138 IQ wq testu Mensy ;)

to prawie tyle co doda elektroda

Lord sensej 14-08-2006 03:36

Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Tak poza tym to wy dalej z tym drazem zakochaliscie sie ? Wy je ba ne mam na to czy ktos to zauwazy czy nie jakie to ma znaczenie ze mnie draz publicznie pochwali czy ciebie powalilo dokonca myslisz ze mi na takim czyms zalezy ? Wanted to moja guild i bede trzymal strone kazdego z nich. Nie bede taki jak shanoz i sathan skacza z kwiatka na kwiatek tam gdzie wam wiatr zawieje. Pozatym firanka daj swoj nick a nie postujesz anonimowo wqurwia mnie czytanie krytyki twojej na temat innych wiec albo sie ujawnij i postuj pod nazwa swojej postaci albo sie juz tutaj wogole nie udzielaj.
Sathan wyjasnij mi co maja na celu takie fotki? Osmieszenie kogo kolwiek ? Bo mnie to jakos nie bawi ze czworka pajacow zebrala sie i zrobili sobie photo z jakims znaczkiem co to ma byc smieszne? Jest raczej zalosne. Szukacie przyjaciol wejdzcie sobie na specjalne forum -.-

Pzdr
sensej

Jurij Lasic 14-08-2006 03:50

A ja bym wam wszystkim chcial tylko powiedziec, ze to co robicie nie jest ani smieszne, ani powazne, tylko zwyczajnie zalosne : )

Mam nadzieje ze dobrze wam sie zyje bez swiadomosci wlasnego ograniczenia.

pozdro

tajemniczy111 14-08-2006 08:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul de Azura
@Lord Sensej

Ale BETON z Ciebie lolu ty

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mebius
nie wiesz co pijemy, ile pijemy ani gdzie pijemy wiec zamknij dupe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek
U.u To, ze Ty tak sie bawisz z kumplami, nie znaczy ze my musimy Btw. nie stalismy pod blokiem ;< Damn, a myslalem, ze Ty juz wszystko o nas wiesz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sathan Bell
Powinno wyjść takie pismo Lord Sensej Głos Drazharma wyraziles czyjas opinie
swoja ;] gz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
lubudubu lubudubu niech zyje prezes naszego klubu niech zyje nam
z dziennika lorda karateki : skrytykowalem zdjecie ludzi z dofu. mam nadzieje , ze draz zauwazy moje oddanie dla sprawy

Po jednym poscie osoby z wanted nastepuje krytyka przez wszystkich dofoluwskich misjonarzy. Ktorzy mysla,ze to co pisza jest chociaz troszke smieszne(w szczegolnosci wstawki Fea~). Lepiej sie zastanowcie nad tym co jeszcze robicie na tym swiecie.
@Raul
JAk ja bym Ci pokazal co te pieski shanoz i shatan wypisuja calymi dniami...

Nosso Mc'Furry 14-08-2006 09:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Po jednym poscie osoby z wanted nastepuje krytyka przez wszystkich dofoluwskich misjonarzy. Ktorzy mysla,ze to co pisza jest chociaz troszke smieszne(w szczegolnosci wstawki Fea~). Lepiej sie zastanowcie nad tym co jeszcze robicie na tym swiecie.
@Raul

Byliśmy, jesteśmy i będziemy na Azurze po to żeby tępić robactwo takie jak ty ;)

@Down

Doczekasz się ;)

tajemniczy111 14-08-2006 09:12

Czekam na Ciebie :*
@up
Supellllll

PiXik 14-08-2006 09:24

Tajemniczyoneoneone.Tak kochasz wanted a w nim nie jesteś??dziwwwne;p

Zielona Firanka 14-08-2006 10:03

@ sensej
Hahaha. Żal.pl
Nie skomentuje tego co pisałeś o fotkach, skomentuje to co było do mnie.
Chcesz mój nick, tak? Ciekawe po co? Żeby przyjść z połową swoich kumpli i przez 30 minut próbować mnie zabić? Buhaha. A może żeby mnie zwyzywać na tibii bo nie wiesz do czego służy "PW" na forum?

@ topic
Nie no fotki fajne :D Chociaż niezbyt rozumiem o co w tym chodzi ;D Jeżeli chodzi o ironię to świetnie Wam to wyszło :D

Btw. Ja też nie lubię ludzi, którzy wiedzą więcej niż ja sama. Czyli takich jak sensej który wie - gdzie piliście, co piliście itd. itp. Śmiech!

Pozdrawiam wszystkich Normalnych :D

Maxxonek 14-08-2006 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@Raul

Ja nie jestem zadnym misjonarzem DoF, so sorry ;< I to nawet nie mialobyc smieszne, tylko sprosotowanie, ze to nie bylo pod blokiem ;o

@up
No Sensej wie wszystko. Czytajac te wszystkie wypociny zauwazylem, ze duzo osob tutaj, wie wiecej niz np. ja o swoich kumplach z rl ;o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Sensej
Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna

Za to myslisz, ze nas interesuje co Ty robisz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Sensej
poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.

Nie no wszechwiedzacy...Zadam Ci moze trudne pytanie, ale pewnie znasz odpowiedz skoro wiesz wszystko. Skad wiesz ze kazdy "nawalony latal"? o.O

Mrok 14-08-2006 10:51

Cytuj:

Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Tak poza tym to wy dalej z tym drazem zakochaliscie sie ? Wy je ba ne mam na to czy ktos to zauwazy czy nie jakie to ma znaczenie ze mnie draz publicznie pochwali czy ciebie powalilo dokonca myslisz ze mi na takim czyms zalezy ? Wanted to moja guild i bede trzymal strone kazdego z nich. Nie bede taki jak shanoz i sathan skacza z kwiatka na kwiatek tam gdzie wam wiatr zawieje. Pozatym firanka daj swoj nick a nie postujesz anonimowo wqurwia mnie czytanie krytyki twojej na temat innych wiec albo sie ujawnij i postuj pod nazwa swojej postaci albo sie juz tutaj wogole nie udzielaj.
Sathan wyjasnij mi co maja na celu takie fotki? Osmieszenie kogo kolwiek ? Bo mnie to jakos nie bawi ze czworka pajacow zebrala sie i zrobili sobie photo z jakims znaczkiem co to ma byc smieszne? Jest raczej zalosne. Szukacie przyjaciol wejdzcie sobie na specjalne forum -.-

Pzdr
sensej

Człowieku jaka dziewczyna?jakie piwo.Przecież ty masz dopiero 15 lat.I może przez to niczego nie rozumiesz.

fea_umarth 14-08-2006 10:53

co do karateki to ty akurat o skakaniu z kwiatka na kwiatek wiesz duzo wiecej a co do kiksiarza to nie musza byc smieszne wystarczy ze sa denerwujace
btw wazeliny roku wicana i tak nie przebiles

Lord sensej 14-08-2006 12:45

FIranka dalej mądruje. Nicku swojego dac sie oczywiscie boi jest taka dorosla ze nie jest w stanie wziasc odpowiedzialnosc za swoje slowa pozdrowienia dla wszystkich normalnych ? Ty masz cos z glową? Chcesz tu postowac przedstaw sie poniewaz twoje posty nie wnosza nic ciekawego do tego tematu oprocz zbednej krytyki której czytac mi sie nie chce.
Hmm nie mam lat 15 tylko 16 i jakie to ma znaczenie ? Czlowiek mlodszy od ciebie moze miec duzo wieksze doswiadczenie oraz byc bardziej dojrzaly nie mowie ze to ja ale uswiadamiam ci ze wiek nie ma tutaj zadnego znaczenia.

Cors Ent 14-08-2006 12:46

Cytuj:

FIranka dalej mądruje. Nicku swojego dac sie oczywiscie boi jest taka dorosla ze nie jest w stanie wziasc odpowiedzialnosc za swoje slowa pozdrowienia dla wszystkich normalnych ? Ty masz cos z glową? Chcesz tu postowac przedstaw sie poniewaz twoje posty nie wnosza nic ciekawego do tego tematu oprocz zbednej krytyki której czytac mi sie nie chce.
Hmm nie mam lat 15 tylko 16 i jakie to ma znaczenie ? Czlowiek mlodszy od ciebie moze miec duzo wieksze doswiadczenie oraz byc bardziej dojrzaly nie mowie ze to ja ale uswiadamiam ci ze wiek nie ma tutaj zadnego znaczenia.

skoro to nie ty to po co to piszesz?
czlowieku przejrzyj i przeczytaj swoje 3-4 ostatnie posty w tym topicu
jesli naprawde jestes dojrzały to powinines zrozumiec ze duby smalone pleciesz

Lord sensej 14-08-2006 12:50

Tym postem zakoncze moje postowanie w tym temacie nie mam sily do takich ułomów jak cors firanka czy kilku innych mozecie sobie dalej glupoty pisac w d upie to mam.
Jak to powiedzial lasic zyjcie sobie dalej w nieswiadomosci wlasnego ograniczenia.

Mebius 14-08-2006 13:01

Sensej

http://nobb.patrz.pl/

yehoow

Cors Ent 14-08-2006 13:04

No tak - jak braknie argumentow to lepiej tupnac noga, prychnac, wyzwac cały swiat w koło i odejsc mruczac pod nosem probujac przekonac samego siebie ze jest sie jedynym inteligentem w otaczajacym swiecie polmozgow.

Jakie to typowe, stereotypowe wrecz zachowanie dla dzielnych wojownikow wanted. Nic mozesz teraz isc i zaczac wielogodzinna debate na GC wanted pod tytułem " jakcy to w dof sa idioci, lamy, non pvp skillowcy itp itd "

idz zamykac wantedowe kolko wzajemnej adoracji
bo jesli jeszcze nie zauwazyles to nikt wokolo- podkreslam słowo klucz - NIKT nie uwaza ze jestescie dobrzy, fajni, mili i macie racje.
NIKT - rzecz jasna poza wami samymi
wiec przekonujecie teraz jeden drugiego siebie nawzajem, wspierani przez malejaca juz obecnie grupke wantedowych asslickerów
badaj sensej - nawet legendarni asslickerzy wanted juz was masowo opuszczaja kiedy urwało im sie drazowe koryto

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:23.