Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Colorion 26-10-2006 07:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1047750)
Watpie ze cos expa wbijesz ^^
Szkoda zycia na to gowienko.
HWL raczej juz wygralo ta wojne to taka moja opinia nie ma co dalej sie naparzac.

Ja jestem badziej hauntinged od skopa a bije exp. tesh powinienes sprobowac, dobrze ci to zrobi

Lord Hybrid 26-10-2006 14:32

Nic sie nie dzieje na Galanie czy dostałem jakiegoś bana i nie moge czytać waszych postów? :P

Poznanski Rycerz 26-10-2006 16:56

@colo

Ja to rzucilem, nie bawie sie w te klocki ^^. Ten 100lvl to kwestia 3 dni.
Btw zauwazylem ze cos tam expa ci leci ;]

Xulorin 26-10-2006 17:59

@ up

Jak możesz to poddaj mi nick na prywatnej wiadomości, bo chciałbym o coś zapytać.

Poznanski Rycerz 26-10-2006 18:20

Oj

Nie zlapiesz mnie w tibi bo sie nie loguje chyba nawet usunalem wal na prywatnej wiadomosci ^^

sliver 26-10-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1044038)
Prawda jest taka że w Poznaniu nie ma lasek...

laski sa, ale trzeba umiec je znalezc ;d

Poznanski Rycerz 26-10-2006 21:37

...

powiedz nam gdzie

Azenus 27-10-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1048972)
powiedz nam gdzie

http://*********/super_laska

Ceapoznan 27-10-2006 14:58

Hyhy Czy to prawda, że na Galanie kompletnie nic się nie dzieje, że jedyna atrakcją są laski z Poznania???

The best City all over the World:D

P.S Wiecie co jest nasmutniejsze, że na Galanie nie jestesmy wstanie podskoczyć nowym Boss'ą, które odwiedzają servki... Taka Furora nie dość, że młodsza to jeszcze silnijsza:/

Rybzor 27-10-2006 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1049601)
Hyhy Czy to prawda, że na Galanie kompletnie nic się nie dzieje, że jedyna atrakcją są laski z Poznania???

No pewnie, że to prawda..

Ale i tak na śląsku są najlepsze laski! ;d

Poznanski Rycerz 27-10-2006 16:09

...

Jakby gracze z furory wpadli na galane to rownie szybko by z niej wylecieli ^^
Jakbys widzial Patriots to bys wiedzial
Proud ex-member of Patriots ^^

Zimpa 27-10-2006 19:18

Toxo polegl
Oct 27 2006, 18:51:11 CEST Killed at Level 97 by Tharrin
and by Sir Zemus

Widac Relictus ma jeszcze sile i wiare

pawlon 27-10-2006 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1050153)
Toxo polegl
Oct 27 2006, 18:51:11 CEST Killed at Level 97 by Tharrin
and by Sir Zemus

Widac Relictus ma jeszcze sile i wiare

tego fraga chcialem najbardziej, co za nooberski dead xD

szkoda ze nie ma filma :/ tzn nie ma jak sie skalda, w ogole dal ciala jak malo kto.. mistrz pvp...

gz panowie, troche chaotycznie, ale udanie :D

till the next time...

Ajron 88 27-10-2006 19:33

Gratuluje :*

Xulorin 27-10-2006 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1050160)
tego fraga chcialem najbardziej, co za nooberski dead xD

szkoda ze nie ma filma :/ tzn nie ma jak sie skalda, w ogole dal ciala jak malo kto.. mistrz pvp...

gz panowie, troche chaotycznie, ale udanie :D

till the next time...

To jak nie ma filmiku może chociaż opowiedz jak to było :P

Zimpa 27-10-2006 19:34

a zapodaj to co macie wazne zeby jakis filmik byl moze ktos inny ma ostatnie hity

pawlon 27-10-2006 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1050179)
a zapodaj to co macie wazne zeby jakis filmik byl moze ktos inny ma ostatnie hity

rostek nagrywal i go nie ma, moze jutro bedzie...

w duzym skrocie: toxo zrobil pz locka na nobie naszym, polecial na fibule, dorwalem go tam, zaczal uciekac do thais, reszta doszla kolo thais od nas, toxo wpadl an brame zachodznia n gore, tam trapnelismy wyjscie, zostali ludzie na dole, ja i zemus na gore, tam toxo tankowal manasy, dostal 3 sd, 1 na mana shield 2 na hp, potem zemus exori i dead. nawet sie nie uhnal 1. a mana shield mu zjechalismy po drodze z fibuli do thais, to tak w skrocie.

no i zeby nie bylo, to zemus to planowal, potem troche chaos ale on zebral ludzi, reszta to troche spontan,wiec widzicie panowie, chciec to moc, nie musicie czekac na mnei czy krupnika, bo ja jak mowilem an razie nie chce sie angazowac w planowanie i w ta gre, ale na akcje moge sie logowac ;)

Poznanski Rycerz 27-10-2006 20:09

Ej

Inforumujcie mnie o akcjach bo chce pomoc ^^

Zimpa 27-10-2006 21:03

Toxo ladna panike zaprezentowal

Kiedy next taka akcja bedzie??

Ceapoznan 27-10-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1050244)
Inforumujcie mnie o akcjach bo chce pomoc ^^

Ciekawi mnie czemu jako poznaniak jesteś taki skryty i nie chcesz wprost określać siebie, a raczej powiedzieć jaką postacią na Tibi operujesz...
Ogolnie nie jest trudno zgadnąć ale sam fakt...WHy??

A tak w ogole wielkie gratulacje za ubicie Toxo, mozna by powiedzieć, że zasłuż chociazby tym, że smiał mnie zabić jak latalem po haku ze spike swordem w p secie... Brak kultury u tych szwedasów. Jeszcze raz wielkie Grat:P

P.S Hybrid możesz mi odpowiedzieć na priv na pytanie związane z posiadaniem swej postaci, oraz przyszłych planach posiadania. Bo doszły mnie pewne słuchy...

Poznanski Rycerz 27-10-2006 22:36

...

Hybrid ty tez sellujesz chara?
Jestem strasznie tajemniczy... ci co maja wiedziec wiedza ci co nie nie wiedza! tak dla sprostowania, na Prywatnej wiadomosci podaj swoja propozycje mojego nicka ^^.

pawlon 27-10-2006 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 1050371)
Ciekawi mnie czemu jako poznaniak jesteś taki skryty i nie chcesz wprost określać siebie, a raczej powiedzieć jaką postacią na Tibi operujesz...
Ogolnie nie jest trudno zgadnąć ale sam fakt...WHy??

A tak w ogole wielkie gratulacje za ubicie Toxo, mozna by powiedzieć, że zasłuż chociazby tym, że smiał mnie zabić jak latalem po haku ze spike swordem w p secie... Brak kultury u tych szwedasów. Jeszcze raz wielkie Grat:P

P.S Hybrid możesz mi odpowiedzieć na priv na pytanie związane z posiadaniem swej postaci, oraz przyszłych planach posiadania. Bo doszły mnie pewne słuchy...

taie male sprostowanie, oryginalny toxo to alan - holender, gra nim alex - anglik, a skad ty wzailes tego szweda? xD

Poznanski Rycerz 27-10-2006 22:56

alan

Alan- Wanos elstar
Kiedy wanos dostala bana za cos, zaczal grac na toxo i robic PA, raz sie lognalem na jakiegos 30 pala to od razu sie do mnie sprul ^^

pawlon 27-10-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1050567)
Alan- Wanos elstar
Kiedy wanos dostala bana za cos, zaczal grac na toxo i robic PA, raz sie lognalem na jakiegos 30 pala to od razu sie do mnie sprul ^^

alex to wanos, potem mu sie znudzilo granie knightem bo byl bezuzyteczny przy pkowaniu i walkach, wiec zaczal sharowac z alanem - toxo~, alan potem dosc szybko poszedl retired, zreszta nigdy nei gral duzo, i zostal tylko alex na postaci, alan na toxo to rzadkosc. oczywiscie jak alex siedzial na toxo to alan na wanosie i na odwrot.

dressu 28-10-2006 00:56

Jak tylko zdobyliscie fraga to juz odrazu ciekawiej zrobilo sie na forum :)
Oby tak dalej! Odrazu wiedzialem , ze to Zemus zaplanowal..on zawsze rwal i rwie sie do walki :cup: Gildia moze na niego liczyc bo na Krupnika watpie :p

Ascario 28-10-2006 11:58

Nie mozna na niego liczyc poniewaz ma szkole...
Akcja byla zaplanowana inaczej, ale sie udalo i to jest najwazniejsze :P

bojlakalele 28-10-2006 14:15

..

Widziałem juz ten filmik.
Nic ciekawego, to co zawsze na galanie to PA.
Teraz jest spokój, ale mimo wszystko mam niecheć do gry na galanie mam a mam tam 60 palka =\

zauwazcie ze ofiara zapłaciła armorem, i mimo wszystko padla ... no fear

scanig @up

Cytuj:

Service load:
0% 100%
File: 60pally.rec
Status:
OK (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database)
MD5 c1857e9a70035dfda146a69f3a7ebbeb
Packers detected:
-
Scanner results
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing

Ceapoznan 28-10-2006 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1050527)
taie male sprostowanie, oryginalny toxo to alan - holender, gra nim alex - anglik, a skad ty wzailes tego szweda? xD

Aham dzięki, mój bład:P No ale coż nie gram od dawna wiec moje poinformowanie nie jest zbyt dobre. Ale co do Alexa to słyszałem, że rzekomo z niego niesamowity mistrz pvp, zreszta widziałem jego kilka filmików z wojny to sobie jak na knighta ladnie radził. Ale jak widać to był błędny tok myślenia:D

A o tym sherowaniu i Alanie to nie słyszałem.. Ile to się człowiek nauczy hyhy

No coż teraz tylko czekać na kolejne działania wojenne.

P.S Najbardziej boli mnie to, że na Galanie jest dużo niegrajacych, którzy by mogli coś pozytywnego swoimi postaciami wnieść do wojnny.

Krod 28-10-2006 16:19

Tharrin bedzie jakiś film na tibicam jak pada Toxo?????

Celmir 28-10-2006 17:13

Alan grał Toxem jak się przewrócił.Alex nie jest taki inteligentny żeby pz'ta robić w czasie wojny na jakimś noob charze.;)
Alex jest zajebis**m taktykiem i ma dobre pvp.:]

Celmir 28-10-2006 17:14

Niech Rostek wrzuci film.Kur.. double posta napisałem...

pawlon 28-10-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1051598)
Alan grał Toxem jak się przewrócił.Alex nie jest taki inteligentny żeby pz'ta robić w czasie wojny na jakimś noob charze.;)
Alex jest zajebis**m taktykiem i ma dobre pvp.:]

znam alana tak samo jak znam alexa, nigdy nie bylo tajemnica ze sharuja, i ja osobiscie wierze ze to byl alex na postaci, on sie nigdy nie przyzna ze zostal zabity, jest na to zbyt arogancki. rozmawialem z nim zaraz po zgonie, i to na 99.9% byl alex, i to doslownie jak sie zalogowal zaraz po zgodnie wiec nie ma tu mowy zeby padl alan a zalogowal sie alex...

taktykow w tibii dobrych jest naprawde wielu, powaznie, o wiele ciezej wykonac zalozenia, a im smielszy plan tym ciezej go wykonac bo sie ludzie boja o postacie, albo sobie nie ufaja ;) co do pzlocka zrobilby na 100%, nie raz robil nie jeden z nich, bo sie juz poczuliscie panowie nietykalni, doszlo do tego ze jak sie zaloguje to np przedwczoraj dostalem msg od zazka "too late my 15 min pz lock just ended" itp, szkoda ze jak przychodzi co to czego to zaden juz nie jest taki "super".

na filmie jest tylko fragment, rostka nei byo na pietrze na ktorym toxo padl.

Mlecziii 28-10-2006 20:55

Padł rembik na pz .Zal mi go bo ładnie sie pluł

Agnieszka21 28-10-2006 20:59

20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rembik. He was killed by Crown Merfolk.

It is not good;/

Azenus 28-10-2006 21:57

Ehh ten gs na dachu :P

Hani2006 28-10-2006 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 (Post 1052111)
20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rembik. He was killed by Crown Merfolk.

It is not good;/

Przepraszam bardzo ale mogl nie bic mojego rl.

Ceapoznan 28-10-2006 22:16

Hehe co do Rembika tego Noobka pamietam jak został hakniety przez moich dwoch rl kumpli na 20lvl, ktorzy z tego co wiem niezle sie z niego oblowili:D Dawne czasy nabierania noobkow na Gildie, ah ten Rembik :P

Azenus 28-10-2006 22:19

@up: Jesli juz o hackach rozmawiamy to wypadałoby Ci zmienić comment :P

Ceapoznan 28-10-2006 22:44

Po prostu jestem szczery, mówiac o tym, że Rembik byl tak hakniety podkreslam, ze nie przezemnie. Wspominam tylko stare czasy jak to sie nabierali.
Ale to nie zmienia faktu, ze sam zostalem w wakacje hakniety tylko, ze w inny sposob taki juz los:/

Poznanski Rycerz 28-10-2006 22:51

...

Smierc rembika nie zostanie zapomniana... Takiej rzeczy nei podaruj wczesniej cyz pozniej.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25.