![]() |
Cytuj:
|
Nic sie nie dzieje na Galanie czy dostałem jakiegoś bana i nie moge czytać waszych postów? :P
|
@colo
Ja to rzucilem, nie bawie sie w te klocki ^^. Ten 100lvl to kwestia 3 dni.
Btw zauwazylem ze cos tam expa ci leci ;] |
@ up
Jak możesz to poddaj mi nick na prywatnej wiadomości, bo chciałbym o coś zapytać. |
Oj
Nie zlapiesz mnie w tibi bo sie nie loguje chyba nawet usunalem wal na prywatnej wiadomosci ^^
|
Cytuj:
|
...
powiedz nam gdzie
|
Cytuj:
|
Hyhy Czy to prawda, że na Galanie kompletnie nic się nie dzieje, że jedyna atrakcją są laski z Poznania???
The best City all over the World:D P.S Wiecie co jest nasmutniejsze, że na Galanie nie jestesmy wstanie podskoczyć nowym Boss'ą, które odwiedzają servki... Taka Furora nie dość, że młodsza to jeszcze silnijsza:/ |
Cytuj:
Ale i tak na śląsku są najlepsze laski! ;d |
...
Jakby gracze z furory wpadli na galane to rownie szybko by z niej wylecieli ^^
Jakbys widzial Patriots to bys wiedzial Proud ex-member of Patriots ^^ |
Toxo polegl
Oct 27 2006, 18:51:11 CEST Killed at Level 97 by Tharrin and by Sir Zemus Widac Relictus ma jeszcze sile i wiare |
Cytuj:
szkoda ze nie ma filma :/ tzn nie ma jak sie skalda, w ogole dal ciala jak malo kto.. mistrz pvp... gz panowie, troche chaotycznie, ale udanie :D till the next time... |
Gratuluje :*
|
Cytuj:
|
a zapodaj to co macie wazne zeby jakis filmik byl moze ktos inny ma ostatnie hity
|
Cytuj:
w duzym skrocie: toxo zrobil pz locka na nobie naszym, polecial na fibule, dorwalem go tam, zaczal uciekac do thais, reszta doszla kolo thais od nas, toxo wpadl an brame zachodznia n gore, tam trapnelismy wyjscie, zostali ludzie na dole, ja i zemus na gore, tam toxo tankowal manasy, dostal 3 sd, 1 na mana shield 2 na hp, potem zemus exori i dead. nawet sie nie uhnal 1. a mana shield mu zjechalismy po drodze z fibuli do thais, to tak w skrocie. no i zeby nie bylo, to zemus to planowal, potem troche chaos ale on zebral ludzi, reszta to troche spontan,wiec widzicie panowie, chciec to moc, nie musicie czekac na mnei czy krupnika, bo ja jak mowilem an razie nie chce sie angazowac w planowanie i w ta gre, ale na akcje moge sie logowac ;) |
Ej
Inforumujcie mnie o akcjach bo chce pomoc ^^
|
Toxo ladna panike zaprezentowal
Kiedy next taka akcja bedzie?? |
Cytuj:
Ogolnie nie jest trudno zgadnąć ale sam fakt...WHy?? A tak w ogole wielkie gratulacje za ubicie Toxo, mozna by powiedzieć, że zasłuż chociazby tym, że smiał mnie zabić jak latalem po haku ze spike swordem w p secie... Brak kultury u tych szwedasów. Jeszcze raz wielkie Grat:P P.S Hybrid możesz mi odpowiedzieć na priv na pytanie związane z posiadaniem swej postaci, oraz przyszłych planach posiadania. Bo doszły mnie pewne słuchy... |
...
Hybrid ty tez sellujesz chara?
Jestem strasznie tajemniczy... ci co maja wiedziec wiedza ci co nie nie wiedza! tak dla sprostowania, na Prywatnej wiadomosci podaj swoja propozycje mojego nicka ^^. |
Cytuj:
taie male sprostowanie, oryginalny toxo to alan - holender, gra nim alex - anglik, a skad ty wzailes tego szweda? xD |
alan
Alan- Wanos elstar
Kiedy wanos dostala bana za cos, zaczal grac na toxo i robic PA, raz sie lognalem na jakiegos 30 pala to od razu sie do mnie sprul ^^ |
Cytuj:
|
Jak tylko zdobyliscie fraga to juz odrazu ciekawiej zrobilo sie na forum :)
Oby tak dalej! Odrazu wiedzialem , ze to Zemus zaplanowal..on zawsze rwal i rwie sie do walki :cup: Gildia moze na niego liczyc bo na Krupnika watpie :p |
Nie mozna na niego liczyc poniewaz ma szkole...
Akcja byla zaplanowana inaczej, ale sie udalo i to jest najwazniejsze :P |
..
Widziałem juz ten filmik.
Nic ciekawego, to co zawsze na galanie to PA. Teraz jest spokój, ale mimo wszystko mam niecheć do gry na galanie mam a mam tam 60 palka =\ zauwazcie ze ofiara zapłaciła armorem, i mimo wszystko padla ... no fear scanig @up Cytuj:
|
Cytuj:
A o tym sherowaniu i Alanie to nie słyszałem.. Ile to się człowiek nauczy hyhy No coż teraz tylko czekać na kolejne działania wojenne. P.S Najbardziej boli mnie to, że na Galanie jest dużo niegrajacych, którzy by mogli coś pozytywnego swoimi postaciami wnieść do wojnny. |
Tharrin bedzie jakiś film na tibicam jak pada Toxo?????
|
Alan grał Toxem jak się przewrócił.Alex nie jest taki inteligentny żeby pz'ta robić w czasie wojny na jakimś noob charze.;)
Alex jest zajebis**m taktykiem i ma dobre pvp.:] |
Niech Rostek wrzuci film.Kur.. double posta napisałem...
|
Cytuj:
taktykow w tibii dobrych jest naprawde wielu, powaznie, o wiele ciezej wykonac zalozenia, a im smielszy plan tym ciezej go wykonac bo sie ludzie boja o postacie, albo sobie nie ufaja ;) co do pzlocka zrobilby na 100%, nie raz robil nie jeden z nich, bo sie juz poczuliscie panowie nietykalni, doszlo do tego ze jak sie zaloguje to np przedwczoraj dostalem msg od zazka "too late my 15 min pz lock just ended" itp, szkoda ze jak przychodzi co to czego to zaden juz nie jest taki "super". na filmie jest tylko fragment, rostka nei byo na pietrze na ktorym toxo padl. |
Padł rembik na pz .Zal mi go bo ładnie sie pluł
|
20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Rembik. He was killed by Crown Merfolk. It is not good;/ |
Ehh ten gs na dachu :P
|
Cytuj:
Przepraszam bardzo ale mogl nie bic mojego rl. |
Hehe co do Rembika tego Noobka pamietam jak został hakniety przez moich dwoch rl kumpli na 20lvl, ktorzy z tego co wiem niezle sie z niego oblowili:D Dawne czasy nabierania noobkow na Gildie, ah ten Rembik :P
|
@up: Jesli juz o hackach rozmawiamy to wypadałoby Ci zmienić comment :P
|
Po prostu jestem szczery, mówiac o tym, że Rembik byl tak hakniety podkreslam, ze nie przezemnie. Wspominam tylko stare czasy jak to sie nabierali.
Ale to nie zmienia faktu, ze sam zostalem w wakacje hakniety tylko, ze w inny sposob taki juz los:/ |
...
Smierc rembika nie zostanie zapomniana... Takiej rzeczy nei podaruj wczesniej cyz pozniej.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |