![]() |
Ciekawe jak teraz padł mastro ;O
teraz 2:2 ? ;] @edit Pikapo Eleandril Feb 02 2007, 00:07:11 CET Killed at Level 175 by Vesz and by Mips Beznickos Feb 02 2007, 00:21:23 CET Killed at Level 158 by Qwenball Toots and by Mips Beru Senwin Feb 02 2007, 00:10:25 CET Killed at Level 126 by Mage Jon and by Zevs Mighty Thunder Elmo Blackknight Feb 02 2007, 00:20:09 CET Killed at Level 122 by Qwenball Toots and by Wollt Warriors Adu Feb 02 2007, 00:09:51 CET Killed at Level 144 by Mips and by Xarcus Druid Karolka Feb 02 2007, 00:20:42 CET Killed at Level 131 by Vesz and by Demon Mwardish Fafis Eleandril Feb 02 2007, 00:10:18 CET Killed at Level 100 by Lecther Tirado and by Demon Mwardish Lesik Feb 02 2007, 00:21:37 CET Killed at Level 85 by Qwenball Toots and by Slowbo Toots Xilef-Cat Feb 02 2007, 00:08:40 CET Killed at Level 118 by Mage Jon and by Zevs Mighty Thunder Everybody Dance xD |
Omfg..
Jakis masslog byl? Bo na open battle chyba nigdy nie wylapali tylu fragow:P Tzn nie zyskujac zadnych.. |
Cytuj:
|
@ Kilka stron do tylu..
Co wam przeszkadzaja moje adv?? Jednak jakies wydarzenie to jest. @ Sesef poprostu Wy mieliscie 4 Sorcow online a oni z 10.... Nie wiem tylko jak mozna 175 lvlowym kafarem dednac ale Widocznie mozna. Pozdro all. |
Cytuj:
Pikapo mógłby dać swój adv z 175 lvla na 174, czy który on tam ma teraz :) |
Cytuj:
Cytuj:
Pamiętaj że nam jest łatwiej odrobić deady niż im |
Cytuj:
Wybornie !!! _/ , ciekaw jestem tego co się stanie jak fast'moltowi skończy się ban i jak potoczą się wtedy open battle. |
dajcie film z tego massloga suave i innych ;]
|
Cytuj:
Szkoda fragów naszych, no ale zawsze może się wydarzyć coś nieoczekiwanego. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
@Dadi
Szajse rozjebaliscie nas jak mlodych przykra sprawa bo u nas bylo 5 magow tylko ale na next battle was dojedziemy a ja Cie wyjade od tylu!! |
Cytuj:
|
@sesef
trzeba wziąść pod uwage różnice lvl'ów pomiędzy mastro, a dadim. |
ale nie tak daleko jak ja z OF!:D:D:D:D
|
Cytuj:
Jan 02 2007 Killed at Level 124 by Xezozez and by Miller Mastro Jan 31 2007, 17:32:43 CET Killed at Level 120 by Zevs Mighty Thunder and by Cassixx Doneq Aug 26 2006, 11:53:50 CEST Killed at Level 94 by Datino. no cuż im niższy lvl tym dalej daje rade dobiec :P |
a no wlasnie tak btw. dopiero niedawno oglądałem filmik jak Zevs~ sie złożył (doprawdy przykre) i ostrzegam innych którzy nie oglądali tego "NIE MRUGAĆ OCZYMA OD MOMENTU JAK ZEVS~ WPADA W TRAPA" ja mrugnąłem i musiałem od nowa oglądać. To taki żarcik na rozluźnienie atmosfery.
a no wlasnie wybiera sie ktos na OF'a? |
Koniec rsa \o/
|
Cytuj:
@Topic Gratz konca rsa :P |
Aff sesef chodziło mi o jego postać na aurei ( grucha~). Aby to skomentować najlepiej oglądnąć filmiki jak pada Dadi~, a jak Mastro~.
|
Cytuj:
@elton wymitasz xD |
no kill plx :(
|
kill plx plx kill plx
|
Dzisiejszą walke wygralismy ;p
Szkoda tylko ze tak nisko :s |
Cytuj:
|
Cytuj:
No to moze zaszczycilbys nas napisaniem wyniku? Nie kazdy wie.. |
Nom przydałoby sie zebys podal wynik....!
|
23:06 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zekiv. He was killed by Hellah.
23:07 You see a dead human (Vol:10). You recognize Juhuzia. He was killed by Hellah. z podu Nicco |
To nie all.. Na forum tibia.com ludzie podawali wiecej, ale nie jestem pewny czy tam sa wszystkie. No i do tego nie dziala wyszukiwanie charow na tibia.com :/
|
To są wszystkie...
|
hehe wydarzenia z aurea zostały najciekawszym tematem 2006 trzeba się postarać żeby obronić tytuł w 2007 :)
|
Hail nasz temat! :D
|
Hahaha nasz temat najlepszy!! Gratuluje i sie ciesze przy okazji! Wkońcu też się do tego przyczyniłem :):)
Rom ładnie was pojechał :) Nice film widziałem. Pozdro all! |
Wymiatamy i tyle wam powiem ! Hail
|
Cytuj:
|
@up
ja tez jestem polakiem i moge powiedziec ze przegralismyxD @btw pamietacie kto wam powiedzial zebyscie glosowali na nasz temat?!?!??! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. ma ktos filmik z ostatniego war?(2-1) |
A ja wymiatam w open battle, i tez prosilbym o filmik z ostatniego battle (lubie je oglądac:) )
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:45. |