![]() |
Cytuj:
|
ownedxD...
|
horseman helmet. ile jest warty? bo dziisaj lotnolem z assasina;]
|
nie spamujcie forum glupotami,tylko zrzuccie sie na moj pacc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
kto to Dewyth?- -'
|
Cytuj:
|
mów,albo kupujesz pacca na lamusa
|
Cytuj:
btw. ja dzisiaj na lamusa wejde o 1:00, lvl wbije, wyloguj sie na dragach.. |
ja biore po ss;p
|
rotfl....Oroth kupisz serio?XD
|
Nie xD po co Ci pacc :P idz pokodz troche a nie w ta Tibie grasz ;d
edit: kup mi bilet do wawy zamiast pacca;p |
|
Dobra,jak ktos kupi mi pacc to zalatwiam protekcje MDW.Wkoncu ziomek z mojego miasta jest=,=
|
AHAHHAHAHHAHA!!!!!! niezle pogadanki.
Szczególnie ta z mamuśką.8o :baby: :baby: |
Kupcie mu tego pacca no ;(
Nawet nie wiecie jak on cierpi... |
Lamu własnie kupiłem Ci pacc :) Reszte co i jak dla mnie bedziesz miał przy pacc
________________________________________ Remember touch me ,but Bellish Elane It will touch you.Life is brutal :) |
Cytuj:
|
Note: Somebody has paid a Premium Account for you. Please click on "View" at the section "Open Payments" to check the details and to accept or reject the corresponding payment.
thx;s |
nie kupujcie tego PACCa nie ma lachmactwa xD ja sam zbieram kase tibijska na PACC i pomysl sobie jaka bedzie satysfakcja jak kupisz sobie PACCa za lootbagi ciezko targane i sprzedawane w sklepach za gp a nie pojscie na latwizne i wyzebranie od kogos xDxDxD
|
2 strony gadania o paccu dla lamusa xD nudy na arcanii
|
Cytuj:
Wiatrak: ty sie na bank nudzisz:P co dziennie hunty i jaki loot:S |
podoba mi sie txt"oddam w czerwcu/lipcu "
hahhaha |
Cytuj:
O kurwa owned jest to na patrz.pl Muauhauhauhauhauhuha PS powiedz ze to nie ty gadasz z ta matka !! muauhauhauhauh |
nie to nie ja,lol.
|
http://tomaszpiwko.wrzuta.pl/audio/5...-_bumszakalaka
Sua weź se słowa tej piosenki do serca i mnie więcej nie tykaj:* |
Name: Mateusz Dragon Wielki
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 311 Tak się zastanawiam czy nie robić nowego tematu o nim xP hail em de wu ! ps. http://www.maxior.pl/?p=index&id=53481&0 <---- check it out madafaka |
mamy Euro 2012 ;o przynajmniej wkoncu zagramy na mistrzostwach Europy bo dostac sie nie moglismy xD
|
"Jest rok 2011, późna jesień. W Polsce panuje wielki chaos i niepokój.
Żadna z planowanych inwestycji nie została skończona nawet w połowie a pieniędzy juz brak. Nowe stadiony, które miały powstać we Wrocławiu, Gdańsku i Warszawie przypominają ogromne betonowe bunkry z czasów drugiej wojny światowej, które własnie przeżyły nalot bombowy. W przeciągu tych 4 lat zdążyliśmy wybudować raptem 100 km autostrad, na których, ze względu na bezpieczeństwo, jeszcze nie można się poruszać gdyż stale pojawiają się nowe problemy. Brak hoteli, lotnisk oraz jakiegokolwiek zaplecza. Większość dotacji z Unii na Euro 2012 przepadła bez śladu. Z kraju w tym czasie powyjeżdżały znane osobistości i politycy i słuch o nich zaginął (m.in. Kwaśniewski, Listkiewicz, Janas, Tusk, Rokita, Lepper, Kulczyk, Rydzyk). Powołana została specjalna komisja śledcza, która ma za zadanie sprawdzić co się dzieje z tymi osobami i gdzie jest 80% funduszy przeznaczonych na organizację Euro 2012. Postanowiono już, że wszystkie mecze będą rozgrywane w 4 miastach tj.: Chorzów, Poznań, Kraków i Kielce. Rozpoczęte inwestycje w Warszawie, Wrocławiu i Gdańsku zostaną przerobione w najbliższym czasie na supermarkety. UEFA już wkrótce nałoży na Polskę potężne kary finansowe, a po tych mistrzostwach wykluczy naszą reprezentację z rozgrywek międzynarodowych na co najmniej 10 lat." zrodlo: forum onet.pl ciekawe co bedzie za 5 lat.. ;) |
@up
Trochę pesymistyczne podejście do tej sprawy :P Trzeba się cieszyć !! Może polska piłka nożna zwiększy swój poziom... może ;p |
|
Poppers oby to się nie sprawdziło :p
Kiedyś w końcu musi być lepiej :p :p :) |
Hahaha Polacy sa prze... Maja Stadion Slaski ktory na euro bedzie miescic 70tys. ludzi czyli najwiekszy stadion w polsce nawet w 2012r. to wsadzaja go na rezerwe!!:| Ja sie nie martwie ze nie zdarza ze stadionami, gorzej bedzie z naszymi autostradami:D jak oni od 10lat nie umial wybudowac jednej porzadnej autostrady<zal>
|
W końcu coś się ruszy w naszym kraju, bo politycy zostali zmuszeni do zrobienia czegoś dla kraju. Jak to spieprzą to frekwencja na następnych wyborach będzie pewnie około 10%.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Projekty projektami efekt zobaczymy w swoim czasie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |