![]() |
BlackD wkoncu wypuscil VisHuntera. Nie mogl znieść tego ze Ng ma to juz dawno a on nie. :)
|
Cytuj:
|
BDP trafia wiecej visow niz czlowiek(ja) recznie.
|
Cytuj:
|
Penisula tomb za scarab coinem.
|
co tak cicho ostanio
|
Dobrze ze sprzedalem Trzeciego Menela Apokalipsy(aktualnie Triadne).
POncek dobrze przy tym zarobil i stracil sprzedajac mi sova. Btw. A co sie dzieje tak wogole na Beryli ... |
Aradna 140 lvl o,o a niedawno miała to swoje -100.
|
Cytuj:
|
Fran to raczej nie, Pies de'pato mowil ze on malo gra bo mu sie juz tibia znudzila, predzej ajo.
|
Aradna
May 02 2007, 22:50:59 CEST Died at Level 140 by a dragon pewnie bot sie nie uleczyl... (sasasasasasa) btw. Co to masz czesio? -Do trzymaaaniaaa.... Czesio ROX ;p |
Cytuj:
Omg te wladcy komarow ;( |
Dakituconelwo
May 03 2007, 11:30:41 CEST Killed at Level 143 by Aquotrus and by Twist'er |
Cytuj:
|
Tak czytam te wieści z Berylii... Hmmm... Aktualnie czekam na nowy serv i w międzyczasie mógłbym sobie gdzieś pograć. Zastanawiam się nad Berylią. Są tu względnie niskie lvle, 165 best, tylko to PA o którym tyle mówicie... Możecie mi poradzić u kogo dobrze zrobić sobie plecy i kiedy osoba grająca powiedzmy ...spokojnie, bez PK-wania :p może spodziewać się tu hunta za zbyt szybkie expienie i zbyt wysoki lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
03 May 2007 -29,026 9 140 43,815,665 29k expa :) |
me me me kopytka niosą mnie...
Cytuj:
Cytuj:
|
Demozar
May 03 2007, 23:05:01 CEST Killed at Level 93 by Leonidas Master of Sparta and by Twist'er Finken'brau May 03 2007, 23:06:06 CEST Killed at Level 82 by Leonidas Master of Sparta and by Aquotrus Filmik :P http://www.speedyshare.com/273225807.html |
no co ty gadasz
|
[quote=Verticall;1407244]Demozar
May 03 2007, 23:05:01 CEST Killed at Level 93 by Leonidas Master of Sparta and by Twist'er Finken'brau May 03 2007, 23:06:06 CEST Killed at Level 82 by Leonidas Master of Sparta and by Aquotrus Bardzo fajny filmik |
Powiem tak zamiast fe mogliście zsummonować coś nie przesuwającego poty a pozatym mogliście countować wtedy to i majmun i pare innych knightów by padło bo damage mieliście nie zły . Zanim oni by doszli do was gdyby te poty stały to by jeszcze z 3 4 osoby padły.
|
Tez grałem na Beryli ale od jakiegos czasu tam nie wchodziłem. Pewnie nadal wojna trwa ?:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz fragów. |
=)
Siema polakandos!!11 =)
Pozdro dla Corso, kauczuk i kurv'ico!! ;) Signed, Wezu. |
Cytuj:
|
Auron of Sword
May 08 2007, 18:59:11 CEST Killed at Level 63 by Baczek porzeczkowy and by Nelous |
Na beryli cicho...
A tym czasem : 10:46 Nadroj de'Corse [86]: komanndoos odszedl od was 10:46 Nadroj de'Corse [86]: :s 10:46 Pan Toman [70]: bo siez synem na rl poklocil Mała kłótnia w rodzince ^.- |
gz all
guardia to najlepszy server mimo ze Non-PvP |
Cytuj:
|
Cytuj:
a jak sie wbije 100 level to wtedy jest zabawa a wiecie czemu ? BO MOZNA SOBIE ISC POZABIJAC POTFORKI TAKKK !1!!! non-pvp = Hello i'm newb : ( pozdrooo |
17:48 Rawyn Aerion [8]: wiesz ze masz hunta od demona kauczuka mowil mi dzis na dworze
Nic dodać nic ująć :) Wystarczy poczekać |
Corso duela z nim, mysle ze wygrasz ;D jego shield nie przekracza 71 rotfl
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |