![]() |
n.c
idzcie sie lepiej ogranijcie sie na rl a nie siedzicie na forum jakbyscie nie mieli prawdziwego zycia :| Ale w niektorych sprawach macie racje ;s |
WydarzeniaNeranaTv zawsze ¶wieże nowo¶ci!!!!!!!!!!!!
|
dobra nie smiac sie z BODZIA ! niech sobie expi na piratach przynajmniej nie botuje... (w przeciwienstwie do niektorych)
edit : gdyby nie piraty nie mialby swojego sexy pirate addonu - na ktory wyrywa laski :) |
@Up
Jest waste jest zabawa ^^ |
@Bodzio
Jestes w porzadku, ale nakrecenie dziewczyny na tibie to jest troche juz jebniete :| |
Elo...
Jakas tam wypowiedz Bodzia...
"Wielce się ciesze, że Milu¶ dołaczyła do naszego grona:* Chcieliby¶cie wiedzieć, jak wielkim jest aniołem, choć tak naprawdę jej nie znam ale mówie to z pełna ¶wiadomo¶ci± i od serca:* Cos ode mnie dla Milu¶:*" I Yumiyo "Nie obchodza mnie Wasze "opinie", nie znacie ani mnie , ani Dawida więc możecie darowac sobie ta cięte słowa. Dla mnie ważne jest to co nas ł±czy! Może zajmiecie się swoimi sprawami? " Bodzio i ty yumi zastanow sie co wy wogole pierdolicie moze jescze powiecie ze to milosc ? nie czytalem kazdego posta wiec nie wiem ale jestem pewny ze sie nawet na rl nie znacie. Zreszta przypomina mi sie sytuacja z DHQ na tapecie ? dla mnie to nie bylo normalne... Bodzio dla ciebie mala rada - Obudz sie kurwa i idz se znajdz jakas laske na rl a jak to dla ciebie trudne to nie rob ze swoja pixelowna szopki na forum....Tak swoja droga to Szukam dzieffczyny na neranie , mam full summonera i warriora i ekspie na demonach !!!!!!!!!i frostach ( niezle ze mnie ciacho ) |
Cytuj:
Ziomal !!! Tam na piratach na 1h expa schodz± mu 2 cysterny fluidu many!! Dlatego Zkoxowal 9mlev!!!! @Nerv WIKTROJA!! remember ;D Co do miszcza leona: kupiłem Duze pudło nitrobolonu II wjebałem juz 3 miarki i 3 cm w góre na biku;D o 00:00 ide bić dresów pod sklepem :D |
|
Cytuj:
To grubo ci puchnie ;d |
Wiesz muszę puchn±ć jutro mam randkę z pixelkami w carlin :D ale jak to nic nie da to na bocie ustawie sobie full pirata i na thais uderze :D
|
kurde musze sobie full pirate skolowac bo nigdy zony nie znajde :< z tym moim citizienem
|
hahahaha :D owned :P ja kiedys mialem randke w port hope na hydrach.. ale klijetka niechiala dac.. to ja ujebalem ;d :P
Bodzio niestety tak nie moze..!!! piraty to sa slabe potfory |
Widze ze ostro jedziecie po Bodziu, ale wydaje mi sie ze poprostu mu tak czy siak zazdroscicie. Chlopak jak zwykle daje nowe foki zeby forum sie jakos trzymalo a tu wypadaj jakis Ragnuss i najezdza na niego.
@Ragnuss Co Cie to boli jakiego ma antyvira jego sprawa. Skoro gra tyle czasu i do tej pory nic mu sie nieprzytrafilo to raczej antyvir nie jest najgorszy :) Mowisz ze niema czym szpanowac, a wedlug Ciebie czym on chcial zaszpanowac? Dal poprostu nowe fotki, bo jak wszyscy wiemy to forum do umieszczania zdjec. Przegladam czesto forum i wydaje mi sie ze jego fotki sa ciekawsze niz twoje ;) boli Cie to jakiego ma chara i jakie adoony?;( Przynajmniej nie jedzie na bocie :baby: Co Cie boli ze siedzi recznie na piratach, przynajmniej sa jeszcze ludzie co graja dla przyjemnosci a nie dla "lvla" i boca do osrania. B) @Speedy Widze ze znowu sie odzywa "Ziom" co ma wiecej w lapie niz w glowie. Uwazasz ze bodzio by sie na hydrach wylozyl:o Widocznie nie widziales go w akcji B) I nie miales przyjemnosci z nim "pohuncic", ale czego sie spodziewac po "elosiemayoziom" ktory kupil chara i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy :] Moze pokazesz nam pare fotek jak sam expisz na hydrach z przyjemnoscia poogladam. @all Czepiacie sie jego addonow i tego gdzie expi. Boli was to ze ma pirate outa i wiele innych?Smiejecie z jego pirate outa a zaloze sie ze 90% z was chcialaby miec takiego outa i by sobie walila przed kompem B) Nie uwazacie ze skoro mial ochote zrobic addona do pirate outa to sobie poprostu poszedl zloocic hooki, peg legi itp. A przy okazji exp mu wpadnie :> Myslicie ze tylko na piratach expi czy widzicie to co chcecie widziec bo niewydaje mi sie zeby tylko na piratach expil. Expil tam jak mial 70lvl~ bo byla wtedy dobra kasa i exp w miare przyzwoity. Ostatnie Ssy z piratow to dlatego ze robil addona :( Jakbyscie go znali to byscie wiedzieli ze potrafi dobrze bloczyc, dawal nawet ciekawe ssy :p Odnosnie nowej kolezanki bodzia, wydaje mi sie ze to jego sprawa gdzie ja poznal i czy dal jej inva do domq. Widocznie ma do ludzi zaufanie. Czepiacie sie jego wygladu, i zdjecia w garniaku z czapeczka. Troche humoru nikomu nie zaszkodzilo. Mysle ze poprstu zal wam dupe sciska bo chlopak ma dobry lvl, skille, niezle outy i zapracowal na to wszystko uczciwa gra. Zaraz powiecie ze niech sobie ma ze jest "no lifem" i siedzi caly dzien przed kompem a wy wolicie robic to i tamto. Wydaje mi sie ze to raczej nie "no life" tylko gral od poczatku servera i mial rok z paroma miesiacami na zdobycie tego wszystkiego, co jest rzecza nie niemozliwa . Gdyby byl "nolifem" to by gral 20h\7 i niewidzialby nic innego. Kto go zna to wie ze gra dla przyjemnosci i swoich kumpli\"kumpelek xD". Nie zwracaj Bodzio uwagi na te trole z forum i 3maj tak dalej ;) pzd. |
:)
No to bodzio krotko i na temat powiem...
Jestes na swoj sposob po*****ony , nie odpowiadaj na to co pisze ja i inni bo jestes ty na reszte forum...kazdy to widzi i sie z ciebie smieje... btw. dzieki ze dales mi powody do smiechu moi koledzy tez mieli niezly ubaw Nigdy sie nie wtracalem w klotnie na forum ale teraz nie wytrzymalem tym bardziej ze ciebie zbytnio nie lubie i dobrze wiesz za co.. Mysle ze juz nie bede pisal na tym forum na koniec chce pozdrowic bodzia i zyczyc mu powodzenia w nowym zwiazku z jego bejbi ( mam nadzieje ze bede swiadkiem na slubie w thais ) elo ;):D @konradekkk Czego ja mam mu zazdroscic ? Dziewczyny przez neta ? zreszta wiekszosc postow jest kierowana pod katem jego jakze prawdziych i pieknych uczuc ;) Zeby nie bylo bez ss... http://img169.imageshack.us/img169/6550/uo0131qa9.jpg |
Comment: Milus is my World... I never saw you, but I love you:*
Yumiyo come to me my princess :* Ajajajajaja :D Nie no stary pro jestes , laski niewiedzisz a sie bujasz , respect :D ciekawe skad Ty j± wytrzasnołes , jak by ona byla z rl to by¶ napisał , a tu bedzie jaki¶ nb z pod carlin dp i jazda :D koks na maxa asAHSUahushuaUS <placze> xD |
@Lord Es~
tego ze ma full pirate ! i wyrywa na niego laski... :) proponuje zakonczyc pisanie na temat Bodzia i jego pixelowej dziewczyny i przejsc do wrzucania screenow :D |
Bodzio już nie będzie dawał szkrinów bo obrazili¶cie jego a przede wszystkim jego miło¶c ; ((((.
. . . . Tak będzie lepiej bo te ostatnie miłosne ramki były za mocne ; ] |
Cytuj:
ludzie az tak was to podniecilo? tyle rozmowy o jednym |
Cytuj:
Co do dresów: byłem i nawet fajnie było nitro działa ;Dchce ktos kupić 2 dresy Adasia sam± góre z 3 lampasami ;D |
@Speedy
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |