Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Nerana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113282)

Christiano 22-04-2008 22:51

n.c

idzcie sie lepiej ogranijcie sie na rl a nie siedzicie na forum jakbyscie nie mieli prawdziwego zycia :|

Ale w niektorych sprawach macie racje ;s

MistrzLeo 22-04-2008 22:54

WydarzeniaNeranaTv zawsze ¶wieże nowo¶ci!!!!!!!!!!!!

Cugu-Peta 22-04-2008 22:55

dobra nie smiac sie z BODZIA ! niech sobie expi na piratach przynajmniej nie botuje... (w przeciwienstwie do niektorych)

edit :

gdyby nie piraty nie mialby swojego sexy pirate addonu - na ktory wyrywa laski :)

Xaszkil1991 22-04-2008 22:57

@Up

Jest waste jest zabawa ^^

Nerfarien 22-04-2008 23:05

@Bodzio
Jestes w porzadku, ale nakrecenie dziewczyny na tibie to jest troche juz jebniete :|

Overx 22-04-2008 23:22

Elo...

Jakas tam wypowiedz Bodzia...

"Wielce się ciesze, że Milu¶ dołaczyła do naszego grona:* Chcieliby¶cie wiedzieć, jak wielkim jest aniołem, choć tak naprawdę jej nie znam ale mówie to z pełna ¶wiadomo¶ci± i od serca:* Cos ode mnie dla Milu¶:*"

I Yumiyo

"Nie obchodza mnie Wasze "opinie", nie znacie ani mnie , ani Dawida więc możecie darowac sobie ta cięte słowa. Dla mnie ważne jest to co nas ł±czy! Może zajmiecie się swoimi sprawami? "

Bodzio i ty yumi zastanow sie co wy wogole pierdolicie moze jescze powiecie ze to milosc ? nie czytalem kazdego posta wiec nie wiem ale jestem pewny ze sie nawet na rl nie znacie.

Zreszta przypomina mi sie sytuacja z DHQ na tapecie ? dla mnie to nie bylo normalne...

Bodzio dla ciebie mala rada - Obudz sie kurwa i idz se znajdz jakas laske na rl a jak to dla ciebie trudne to nie rob ze swoja pixelowna szopki na forum....Tak swoja droga to Szukam dzieffczyny na neranie , mam full summonera i warriora i ekspie na demonach !!!!!!!!!i frostach ( niezle ze mnie ciacho )

ZonaRomana 22-04-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaszkil1991 (Post 2017046)
@Up

Jest waste jest zabawa ^^

Ziomal !!! Tam na piratach na 1h expa schodz± mu 2 cysterny fluidu many!! Dlatego Zkoxowal 9mlev!!!!

@Nerv WIKTROJA!! remember ;D

Co do miszcza leona:
kupiłem Duze pudło nitrobolonu II wjebałem juz 3 miarki i 3 cm w góre na biku;D o 00:00 ide bić dresów pod sklepem :D

Icene 22-04-2008 23:24

http://i242.photobucket.com/albums/f...lik_90/138.jpg

MistrzLeo 22-04-2008 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 2017098)
Ziomal !!! Tam na piratach na 1h expa schodz± mu 2 cysterny fluidu many!! Dlatego Zkoxowal 9mlev!!!!

@Nerv WIKTROJA!! remember ;D

Co do miszcza leona:
kupiłem Duze pudło nitrobolonu II wjebałem juz 3 miarki i 3 cm w góre na biku;D o 00:00 ide bić dresów pod sklepem :D

HAh ;d

To grubo ci puchnie ;d

ZonaRomana 22-04-2008 23:32

Wiesz muszę puchn±ć jutro mam randkę z pixelkami w carlin :D ale jak to nic nie da to na bocie ustawie sobie full pirata i na thais uderze :D

Cugu-Peta 22-04-2008 23:39

kurde musze sobie full pirate skolowac bo nigdy zony nie znajde :< z tym moim citizienem

MistrzLeo 22-04-2008 23:43

hahahaha :D owned :P ja kiedys mialem randke w port hope na hydrach.. ale klijetka niechiala dac.. to ja ujebalem ;d :P

Bodzio niestety tak nie moze..!!! piraty to sa slabe potfory

konradekkk 22-04-2008 23:52

Widze ze ostro jedziecie po Bodziu, ale wydaje mi sie ze poprostu mu tak czy siak zazdroscicie. Chlopak jak zwykle daje nowe foki zeby forum sie jakos trzymalo a tu wypadaj jakis Ragnuss i najezdza na niego.
@Ragnuss
Co Cie to boli jakiego ma antyvira jego sprawa. Skoro gra tyle czasu i do tej pory nic mu sie nieprzytrafilo to raczej antyvir nie jest najgorszy :)
Mowisz ze niema czym szpanowac, a wedlug Ciebie czym on chcial zaszpanowac? Dal poprostu nowe fotki, bo jak wszyscy wiemy to forum do umieszczania zdjec. Przegladam czesto forum i wydaje mi sie ze jego fotki sa ciekawsze niz twoje ;) boli Cie to jakiego ma chara i jakie adoony?;( Przynajmniej nie jedzie na bocie :baby: Co Cie boli ze siedzi recznie na piratach, przynajmniej sa jeszcze ludzie co graja dla przyjemnosci a nie dla "lvla" i boca do osrania. B)
@Speedy
Widze ze znowu sie odzywa "Ziom" co ma wiecej w lapie niz w glowie. Uwazasz ze bodzio by sie na hydrach wylozyl:o Widocznie nie widziales go w akcji B) I nie miales przyjemnosci z nim "pohuncic", ale czego sie spodziewac po "elosiemayoziom" ktory kupil chara i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy :] Moze pokazesz nam pare fotek jak sam expisz na hydrach z przyjemnoscia poogladam.
@all
Czepiacie sie jego addonow i tego gdzie expi. Boli was to ze ma pirate outa i wiele innych?Smiejecie z jego pirate outa a zaloze sie ze 90% z was chcialaby miec takiego outa i by sobie walila przed kompem B)
Nie uwazacie ze skoro mial ochote zrobic addona do pirate outa to sobie poprostu poszedl zloocic hooki, peg legi itp. A przy okazji exp mu wpadnie :> Myslicie ze tylko na piratach expi czy widzicie to co chcecie widziec bo niewydaje mi sie zeby tylko na piratach expil. Expil tam jak mial 70lvl~ bo byla wtedy dobra kasa i exp w miare przyzwoity. Ostatnie Ssy z piratow to dlatego ze robil addona :( Jakbyscie go znali to byscie wiedzieli ze potrafi dobrze bloczyc, dawal nawet ciekawe ssy :p Odnosnie nowej kolezanki bodzia, wydaje mi sie ze to jego sprawa gdzie ja poznal i czy dal jej inva do domq. Widocznie ma do ludzi zaufanie. Czepiacie sie jego wygladu, i zdjecia w garniaku z czapeczka. Troche humoru nikomu nie zaszkodzilo. Mysle ze poprstu zal wam dupe sciska bo chlopak ma dobry lvl, skille, niezle outy i zapracowal na to wszystko uczciwa gra. Zaraz powiecie ze niech sobie ma ze jest "no lifem" i siedzi caly dzien przed kompem a wy wolicie robic to i tamto. Wydaje mi sie ze to raczej nie "no life" tylko gral od poczatku servera i mial rok z paroma miesiacami na zdobycie tego wszystkiego, co jest rzecza nie niemozliwa . Gdyby byl "nolifem" to by gral 20h\7 i niewidzialby nic innego. Kto go zna to wie ze gra dla przyjemnosci i swoich kumpli\"kumpelek xD".
Nie zwracaj Bodzio uwagi na te trole z forum i 3maj tak dalej ;)

pzd.

Overx 22-04-2008 23:57

:)

No to bodzio krotko i na temat powiem...
Jestes na swoj sposob po*****ony , nie odpowiadaj na to co pisze ja i inni bo jestes ty na reszte forum...kazdy to widzi i sie z ciebie smieje...
btw. dzieki ze dales mi powody do smiechu moi koledzy tez mieli niezly ubaw
Nigdy sie nie wtracalem w klotnie na forum ale teraz nie wytrzymalem tym bardziej ze ciebie zbytnio nie lubie i dobrze wiesz za co..

Mysle ze juz nie bede pisal na tym forum na koniec chce pozdrowic bodzia i zyczyc mu powodzenia w nowym zwiazku z jego bejbi ( mam nadzieje ze bede swiadkiem na slubie w thais )

elo ;):D

@konradekkk
Czego ja mam mu zazdroscic ? Dziewczyny przez neta ? zreszta wiekszosc postow jest kierowana pod katem jego jakze prawdziych i pieknych uczuc ;)

Zeby nie bylo bez ss...
http://img169.imageshack.us/img169/6550/uo0131qa9.jpg

KaMiLSpAwW 22-04-2008 23:58

Comment: Milus is my World... I never saw you, but I love you:*

Yumiyo come to me my princess :*

Ajajajajaja :D Nie no stary pro jestes , laski niewiedzisz a sie bujasz , respect :D ciekawe skad Ty j± wytrzasnołes , jak by ona byla z rl to by¶ napisał , a tu bedzie jaki¶ nb z pod carlin dp i jazda :D koks na maxa asAHSUahushuaUS

<placze> xD

Cugu-Peta 23-04-2008 00:02

@Lord Es~

tego ze ma full pirate ! i wyrywa na niego laski... :)

proponuje zakonczyc pisanie na temat Bodzia i jego pixelowej dziewczyny i przejsc do wrzucania screenow :D

Misterio 23-04-2008 00:18

Bodzio już nie będzie dawał szkrinów bo obrazili¶cie jego a przede wszystkim jego miło¶c ; ((((.
.
.
.
.
Tak będzie lepiej bo te ostatnie miłosne ramki były za mocne ; ]

Damiaan 23-04-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bujaka18 (Post 2016974)
2@ up
twoj stary wali kupa i ryj leszczu , pakosie niewiesz to sie odpierol :D:D

twój stary?? hmm tekst godzien 12 latka

ludzie az tak was to podniecilo? tyle rozmowy o jednym

ZonaRomana 23-04-2008 00:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damiaan (Post 2016951)
Yo,Elo,Cze

Widze że ostro sie jedziecie.Przeczytalem wszystko i wnioskuje ze distu wali kup± i co cie obchodzi czy expi na piratach czy na skarabach moim zdaniem jestes noobem który szuka zaczepki czy ktos kometuje co ty robisz? NIE wiec odpierdol sie od innych

Kthxcyabye

Co Ty pier**** sam zaczołe¶ swoim dziecinnym txt ,a teraz do Dista sie dowalasz ... zaczołe¶ to odał ;]

Co do dresów: byłem i nawet fajnie było nitro działa ;Dchce ktos kupić 2 dresy Adasia sam± góre z 3 lampasami ;D

Butcher__Palek 23-04-2008 00:23

@Speedy
Cytuj:

ja kiedys mialem randke w port hope na hydrach.. ale klijetka niechiala dac.. to ja ujebalem ;d
hahahaahahhahahahaaahah <lol2>!!!!!!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.