![]() |
|
Cytuj:
|
40 paladyn
71/60 p-set dwarvenka 100 royal spears bp mana potion Gdzie zarobic kase na bohy? |
@UP: Looty na Mintwalin, ew obsidian knife. Ew. guardy :)
67 knight , without pacc, skills 75/75 Eq dobre na ten lvl ( XD ) No i pytanie gdzie dobić w miare szybko 70 lvl? P.S 80k w banq na nagłe łejst. |
ef, dragi, guardy, hellgate...
|
Hmm gdzie expic 42 palkiem ze 72/56 skilami? Moge kupic paladin armor ;]
Eq: B-robe,p legs,crusader helmet,vampire shield,p ammy,rski , bez pacc 90k w banku i itemkow na 15k ;] Narazie expie na wyvernach obok ofa... |
Witam.
37RP pacc/facc pset royal speary 67/50 skille Chodzi mi o w miare szybki exp, ale zeby nie byl zbyt duzy waste (1-1.5 bp mp) |
60rp 79/61 rs/enchanty/pb
potrzebuje jak najszybciej wbic 80 lvl ,a przy okazji wyniesc jak najwiecej kasy na assassiny czyli jak mozna bez waste? |
Knight, 16 lvl, skills - 60/58. Gdzie expic ? :P PS. FACC
|
Cytuj:
-.- Orc fortess,jesli to non-pvp to mozesz dla kaski elf fortess (shadowthorn) A najlepiej poskiluj sobie 85 i idz na dragi :) |
Sorry,double ^^
Cytuj:
A teraz jeszcze oprocz rotow moga byc jakies orce pod thais minosy dwarfy solidery... I to wszystko.. |
Więc tak zamieniłem się za postacie teraz mam 74 rp ze skillami 82/62. Wiem skille do dupy ale chce wykorzystać te pare dni pacca więc, gdzie pójść nim expic?
|
Cytuj:
|
bb island, dragi...
|
Pomozcie, poradzcie mi gdzie expic. Mam knighta lvl 30 skille 57/56 i mount sternum mi sie juz znudzilo.
|
Witam wszystkich jest to 1 moj post.
Chciałem się zaptać gdzie expic ; ) 26 palek skill dysta 26 na paccu |
@UP
Z takim skillem to trolle. |
@Softu
Z takimi skillami chcesz expić ?! Najpierw wyskilluj do conajmniej ~50 , dopiero potem możesz expić. |
Literowka : / 62
|
11 pall
2 mlvl Steel hemet , P legs , mammoth fur cape , leather boots , dwarven shield , spiry :P skille: 47/38 ( skiluje moge dobic 50/40 ) ale na czym expic na 47/38 i na czym expic na 50/40 ? xd PS: mam 16 dni pacca więc nie przesadzajcie textami : Wyskiluj 60/45 albo dawaj 80/60 ^^ |
@UP
Roty, Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |
|