Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Nerana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113282)

Danyziom 23-04-2008 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2016451)
Nie pogrążaj się, wszyscy wiedzą (tak myślę), że botujesz na frost giantach ;> Jeżeli używasz Blackd to masz problem. GMy teraz mają znakomity sposób na wykrywanie Blackd. Jest to bug tego bota który po jednej komendzie robi różne rzeczy. ;) Powodzenia w dalszym botowaniu ^^ Pozatym Ragnuss... ale Ty jesteś pusty ;< Po 1. To forum publiczne, bodzio może robić co chce. Po 2. Ty też kiedyś byłeś/nadal jesteś noobkiem niestety...

Ty zato jestes pro i lizesz dupe Bodziowi na kazdym kroku , wiec nie mow mi tutaj ze ja jestem noobkiem bo ja nie zapisuje sobie dni nerany albo tego ze kurfa bylem na hydrach w 340 dniu nerany , albo ze wydupczylem na rogu Central Plaza i Druids Retreat ta jego posrana MILUSIE !!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2016512)
Twoja prawa ręka ma na imie N a lewa G ;< Masz rację, tylko niektórzy ją mają... wyłączając Ciebię ofc
btw. www.ortografia.pl
Ale jedno Ci przyznam. Mimo, że szanuje Bodzia to uważam, że te screeny jego i tej kolesiówy są zbędne ;>
Temat staje się popularny oO

ofc NG rox :)
Temat staje sie popularny bo każdy ma polew z tego pustaka

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cugu-Peta (Post 2016568)
hmm ? na kazdym screenie jaki umieszczasz masz +25 Staminy ? z tego co wiem robotem nie jestes...

robotem nie ale lubie expowac , a stamina tak jakos nie chce urosnac ;/ moze Bodzio bedzie wiedzial jak temu zaradzic bo on wje wszystko . powtarzam wszystko !! niewliczajac dni ;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cugu-Peta (Post 2016733)
Gdyby nie Xaszkil to bys na to nie wpadl...

a co ty kurfa jestes jakis jasnowidz nastepny czy co ?? ofc siedze z nim na vencie ( specjalny text dla Elder Peta - vent to skrut od Ventrillo ) i gadamy o rozmaitych sprawach :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez konradekkk (Post 2017146)
Widze ze ostro jedziecie po Bodziu, ale wydaje mi sie ze poprostu mu tak czy siak zazdroscicie. Chlopak jak zwykle daje nowe foki zeby forum sie jakos trzymalo a tu wypadaj jakis Ragnuss i najezdza na niego.
@Ragnuss
Co Cie to boli jakiego ma antyvira jego sprawa. Skoro gra tyle czasu i do tej pory nic mu sie nieprzytrafilo to raczej antyvir nie jest najgorszy :)
Mowisz ze niema czym szpanowac, a wedlug Ciebie czym on chcial zaszpanowac? Dal poprostu nowe fotki, bo jak wszyscy wiemy to forum do umieszczania zdjec. Przegladam czesto forum i wydaje mi sie ze jego fotki sa ciekawsze niz twoje ;) boli Cie to jakiego ma chara i jakie adoony?;( Przynajmniej nie jedzie na bocie :baby: Co Cie boli ze siedzi recznie na piratach, przynajmniej sa jeszcze ludzie co graja dla przyjemnosci a nie dla "lvla" i boca do osrania. B)
@Speedy
Widze ze znowu sie odzywa "Ziom" co ma wiecej w lapie niz w glowie. Uwazasz ze bodzio by sie na hydrach wylozyl:o Widocznie nie widziales go w akcji B) I nie miales przyjemnosci z nim "pohuncic", ale czego sie spodziewac po "elosiemayoziom" ktory kupil chara i mysli ze pozjadal wszystkie rozumy :] Moze pokazesz nam pare fotek jak sam expisz na hydrach z przyjemnoscia poogladam.
@all
Czepiacie sie jego addonow i tego gdzie expi. Boli was to ze ma pirate outa i wiele innych?Smiejecie z jego pirate outa a zaloze sie ze 90% z was chcialaby miec takiego outa i by sobie walila przed kompem B)
Nie uwazacie ze skoro mial ochote zrobic addona do pirate outa to sobie poprostu poszedl zloocic hooki, peg legi itp. A przy okazji exp mu wpadnie :> Myslicie ze tylko na piratach expi czy widzicie to co chcecie widziec bo niewydaje mi sie zeby tylko na piratach expil. Expil tam jak mial 70lvl~ bo byla wtedy dobra kasa i exp w miare przyzwoity. Ostatnie Ssy z piratow to dlatego ze robil addona :( Jakbyscie go znali to byscie wiedzieli ze potrafi dobrze bloczyc, dawal nawet ciekawe ssy :p Odnosnie nowej kolezanki bodzia, wydaje mi sie ze to jego sprawa gdzie ja poznal i czy dal jej inva do domq. Widocznie ma do ludzi zaufanie. Czepiacie sie jego wygladu, i zdjecia w garniaku z czapeczka. Troche humoru nikomu nie zaszkodzilo. Mysle ze poprstu zal wam dupe sciska bo chlopak ma dobry lvl, skille, niezle outy i zapracowal na to wszystko uczciwa gra. Zaraz powiecie ze niech sobie ma ze jest "no lifem" i siedzi caly dzien przed kompem a wy wolicie robic to i tamto. Wydaje mi sie ze to raczej nie "no life" tylko gral od poczatku servera i mial rok z paroma miesiacami na zdobycie tego wszystkiego, co jest rzecza nie niemozliwa . Gdyby byl "nolifem" to by gral 20h\7 i niewidzialby nic innego. Kto go zna to wie ze gra dla przyjemnosci i swoich kumpli\"kumpelek xD".
Nie zwracaj Bodzio uwagi na te trole z forum i 3maj tak dalej ;)

pzd.

Odezwal sie kolejny dupoliz bodzia omg moze zalozcie sobie nowa gildie Przydupasy Bodzia i byloby was sporo nawet tam ! kazdy z was w title mialby wpisane Bodzio to moj pro , hmm albo wezcie mu zaplaccie za to ze on ma full pirata i wogule podrywa pixelowe szpary ....

a teraz tak cos odemnie :)

Czy ja też wyrwe jakas laske na full druida hmm sprubuje ...
http://img408.imageshack.us/img408/8630/55033283qe0.jpg

kandydatki na to stanowisko niech pisza do mnie w grze tylko nie bijcie sie prosze .

BB/GL/HF/SSIJ MI JAJA BODZIO

i to by bylo na tyle z xxx dnia nerany zobaczymy co next dzien pokaze moze wkoncu pro bodzio cos napisze w tym temacie , chyba ze bedzie zajety masturbowaniem sie przed pixelami ;p cu

ZonaRomana 23-04-2008 00:35

@up tez mam nowe addony !!!!!

http://img223.imageshack.us/img223/9079/zaleddmn1.jpg

HAHAH

Cugu-Peta 23-04-2008 00:40

Cytuj:

robotem nie ale lubie expowac , a stamina tak jakos nie chce urosnac ;/ moze Bodzio bedzie wiedzial jak temu zaradzic bo on wje wszystko . powtarzam wszystko !! niewliczajac dni ;p

ta expowac po +20h na giantach to sie nazywa rozrywka :confused:

Danyziom 23-04-2008 00:43

stary znajdz mnie na frost giantach plx :)

Xaszkil1991 23-04-2008 00:43

Wkoncu znalazlem sposob na nowy addon !!

http://img138.imageshack.us/img138/3182/uo0005ba0.jpg
8o8o8o8o

Cugu-Peta 23-04-2008 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danyziom (Post 2017200)
stary znajdz mnie na frost giantach plx :)

Mowisz masz :

http://img299.imageshack.us/img299/569/pozdrost8.png

Danyziom 23-04-2008 00:49

ale ja teraz tam nie expuje :( nie oplaca sie tam ng wlaczac nie kumasz?

Cugu-Peta 23-04-2008 00:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danyziom (Post 2017207)
ale ja teraz tam nie expuje :( nie oplaca sie tam ng wlaczac nie kumasz?

wlasnie o tym mowie caly czas... zebys chociaz mial odwage sie przyzna czemu zawdzieczasz taki poziom (ng)

btw. Xaszkil teraz jak masz taki fajny addonik to laski same przez domkiem beda czekac

Danyziom 23-04-2008 00:56

nie wyrwalem na full druida to powoli expuje na piratach i zbieram addonki :) moze wyrwe jakas laske :P

http://img408.imageshack.us/img408/5747/13260953mx1.jpg

koffam moje rece o imieniu lewa N prawa G :)

Cugu-Peta 23-04-2008 00:59

@Up

godne podziwu... k nie bede juz nic pisal na Twoj temat bo juz wszyscy wiedza ze jedziesz bottem

neSSonka 23-04-2008 01:05

ale Wy tu macie chore jazdy
uhahuauhahuaUHAuhaUHAuhaHUA
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

p0zdr0 dla Was xD~!

bodzio : p0zdr0 dla p0zdr0wionych ofkorz !!!!

i jeszcze p0zdr0 Dla Szkapcia i Majdy ;p

Danyziom 23-04-2008 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cugu-Peta (Post 2017219)
@Up

godne podziwu... k nie bede juz nic pisal na Twoj temat bo juz wszyscy wiedza ze jedziesz bottem

jade botem gz , wsiadam do bota odpalam i jade . pff

LUBJE EXPOWAC SKUMAJ STARY !!

ZonaRomana 23-04-2008 01:08

@ up i masz wpierdol mnie nie pozdrowiłeś ...

ragnuss gogo pirate addon ;D
od jutra też hance piraty!!!ile cystern many Ci idzie ?!?!?! ja na parkingu mam narazie 20 cystern wiec na 5 h może styknie... moze mniej ja ed to cysterny leca =\

Danyziom 23-04-2008 01:12

jak narazie lece systemem 20 cystern ale sie zwraca i addony leca powoli tez :P chcesz to ci selne light shovela ^^

chyba ze wolisz od bodzia on tam recznie expuje wiec ma wjecej :)

Bodziosewali 23-04-2008 04:27

Bodzio nie wal se konia ^^

lol ale zal jakis pedal zrobil se female i tera sciemnia ze jest typiara a bodzio spusty omg ZAL bodzio nie wal se konia bo to jest typek ....;(

Scartex 23-04-2008 06:45

@up
Ze tak ci powiem...
Mowisz ze on wali konia przy tibii??
To ze tak zapytam... Po co zrobiles kolejny nick na forum?

@
Czemu mowicie ze bodzio jedzie piraty na bocie ?
Szkoda wam czegos?
Czy on przypadkiem nie dawal XXX screenow z markow?
CHyba dawal ... tak wiec... Pierdolnjicie sie w lby i idzcie lepiej wasze boty pilnowac........

@Esclude

Gz
Ty Frajerze Na Rowerze!;d

Yumiyo 23-04-2008 06:48

Cytuj:

lol ale zal jakis pedal zrobil se female i tera sciemnia ze jest typiara a bodzio spusty omg ZAL bodzio nie wal se konia bo to jest typek
Jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to moze zamknij się? Gucio powinno Cie obchodzic to co mam w majtkach!
Widac, ze sami macie problemy z wlasna osobowoscia, więc dajecie upust emocjom tu, tak jest najłatwiej kipic z innych ("przyjdzie kyrka na Matyska" ). Zostawcie mnie i Dawida w spokoju, bo dla mnie tak debilne zdanie jak Wasze jest zbedne, wiec juz nie wysilajcie sie za bardzo :) bo i tak "z Dawidem nie chodzimy z domu bo uprawiamy ciagle seks na gg".... pozdrawiam zalosne imitacje ludzi :*

Dawiś :*

Roshax 23-04-2008 07:22

Wszystkim 3-gimnazjalistą życzę powodzenia ;) Dziś część matematyczno-przyrodnicza, myślę że nie będzie tak źle :)

Pozdrawiam :) i nie kłóćcie się bo to sensu nie ma :confused:

ShicuDelete 23-04-2008 07:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2017277)
Jak nie masz nic inteligentnego do powiedzenia to moze zamknij się? Gucio powinno Cie obchodzic to co mam w majtkach!
Widac, ze sami macie problemy z wlasna osobowoscia, więc dajecie upust emocjom tu, tak jest najłatwiej kipic z innych ("przyjdzie kyrka na Matyska" ). Zostawcie mnie i Dawida w spokoju, bo dla mnie tak debilne zdanie jak Wasze jest zbedne, wiec juz nie wysilajcie sie za bardzo :) bo i tak "z Dawidem nie chodzimy z domu bo uprawiamy ciagle seks na gg".... pozdrawiam zalosne imitacje ludzi :*

Dawiś :*

jak można sex uprawiać przez gg to zal jakiś jest...
jeżeli to są skutki gry w tibie to gz!
@Overx
gz ani and gz 4 other
pzdr.

Xaszkil1991 23-04-2008 08:12

Sex przez tibie >.<

scartex nikt nie mowil ze bodzio jedzie na bocie tylko to ze NIE jedzie Xd
i bije piraty recznie ; P

Ragnuss ma bota ale przy kompie i tak siedzi a na scianie ma napisane EXP XDDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.