![]() |
Cytuj:
Ty zato jestes pro i lizesz dupe Bodziowi na kazdym kroku , wiec nie mow mi tutaj ze ja jestem noobkiem bo ja nie zapisuje sobie dni nerany albo tego ze kurfa bylem na hydrach w 340 dniu nerany , albo ze wydupczylem na rogu Central Plaza i Druids Retreat ta jego posrana MILUSIE !! Cytuj:
Temat staje sie popularny bo każdy ma polew z tego pustaka Cytuj:
robotem nie ale lubie expowac , a stamina tak jakos nie chce urosnac ;/ moze Bodzio bedzie wiedzial jak temu zaradzic bo on wje wszystko . powtarzam wszystko !! niewliczajac dni ;p Cytuj:
a co ty kurfa jestes jakis jasnowidz nastepny czy co ?? ofc siedze z nim na vencie ( specjalny text dla Elder Peta - vent to skrut od Ventrillo ) i gadamy o rozmaitych sprawach :) Cytuj:
Odezwal sie kolejny dupoliz bodzia omg moze zalozcie sobie nowa gildie Przydupasy Bodzia i byloby was sporo nawet tam ! kazdy z was w title mialby wpisane Bodzio to moj pro , hmm albo wezcie mu zaplaccie za to ze on ma full pirata i wogule podrywa pixelowe szpary .... a teraz tak cos odemnie :) Czy ja też wyrwe jakas laske na full druida hmm sprubuje ... http://img408.imageshack.us/img408/8630/55033283qe0.jpg kandydatki na to stanowisko niech pisza do mnie w grze tylko nie bijcie sie prosze . BB/GL/HF/SSIJ MI JAJA BODZIO i to by bylo na tyle z xxx dnia nerany zobaczymy co next dzien pokaze moze wkoncu pro bodzio cos napisze w tym temacie , chyba ze bedzie zajety masturbowaniem sie przed pixelami ;p cu |
|
Cytuj:
ta expowac po +20h na giantach to sie nazywa rozrywka :confused: |
stary znajdz mnie na frost giantach plx :)
|
Wkoncu znalazlem sposob na nowy addon !!
http://img138.imageshack.us/img138/3182/uo0005ba0.jpg 8o8o8o8o |
Cytuj:
http://img299.imageshack.us/img299/569/pozdrost8.png |
ale ja teraz tam nie expuje :( nie oplaca sie tam ng wlaczac nie kumasz?
|
Cytuj:
btw. Xaszkil teraz jak masz taki fajny addonik to laski same przez domkiem beda czekac |
nie wyrwalem na full druida to powoli expuje na piratach i zbieram addonki :) moze wyrwe jakas laske :P
http://img408.imageshack.us/img408/5747/13260953mx1.jpg koffam moje rece o imieniu lewa N prawa G :) |
@Up
godne podziwu... k nie bede juz nic pisal na Twoj temat bo juz wszyscy wiedza ze jedziesz bottem |
ale Wy tu macie chore jazdy
uhahuauhahuaUHAuhaUHAuhaHUA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD p0zdr0 dla Was xD~! bodzio : p0zdr0 dla p0zdr0wionych ofkorz !!!! i jeszcze p0zdr0 Dla Szkapcia i Majdy ;p |
Cytuj:
LUBJE EXPOWAC SKUMAJ STARY !! |
@ up i masz wpierdol mnie nie pozdrowiłeś ...
ragnuss gogo pirate addon ;D od jutra też hance piraty!!!ile cystern many Ci idzie ?!?!?! ja na parkingu mam narazie 20 cystern wiec na 5 h może styknie... moze mniej ja ed to cysterny leca =\ |
jak narazie lece systemem 20 cystern ale sie zwraca i addony leca powoli tez :P chcesz to ci selne light shovela ^^
chyba ze wolisz od bodzia on tam recznie expuje wiec ma wjecej :) |
Bodzio nie wal se konia ^^
lol ale zal jakis pedal zrobil se female i tera sciemnia ze jest typiara a bodzio spusty omg ZAL bodzio nie wal se konia bo to jest typek ....;(
|
@up
Ze tak ci powiem... Mowisz ze on wali konia przy tibii?? To ze tak zapytam... Po co zrobiles kolejny nick na forum? @ Czemu mowicie ze bodzio jedzie piraty na bocie ? Szkoda wam czegos? Czy on przypadkiem nie dawal XXX screenow z markow? CHyba dawal ... tak wiec... Pierdolnjicie sie w lby i idzcie lepiej wasze boty pilnowac........ @Esclude Gz Ty Frajerze Na Rowerze!;d |
Cytuj:
Widac, ze sami macie problemy z wlasna osobowoscia, więc dajecie upust emocjom tu, tak jest najłatwiej kipic z innych ("przyjdzie kyrka na Matyska" ). Zostawcie mnie i Dawida w spokoju, bo dla mnie tak debilne zdanie jak Wasze jest zbedne, wiec juz nie wysilajcie sie za bardzo :) bo i tak "z Dawidem nie chodzimy z domu bo uprawiamy ciagle seks na gg".... pozdrawiam zalosne imitacje ludzi :* Dawiś :* |
Wszystkim 3-gimnazjalistą życzę powodzenia ;) Dziś część matematyczno-przyrodnicza, myślę że nie będzie tak źle :)
Pozdrawiam :) i nie kłóćcie się bo to sensu nie ma :confused: |
Cytuj:
jeżeli to są skutki gry w tibie to gz! @Overx gz ani and gz 4 other pzdr. |
Sex przez tibie >.<
scartex nikt nie mowil ze bodzio jedzie na bocie tylko to ze NIE jedzie Xd i bije piraty recznie ; P Ragnuss ma bota ale przy kompie i tak siedzi a na scianie ma napisane EXP XDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |