![]() |
|
Nom Oglądałem Ten Program wiele razy tam to w większości ludzie robią tatuaże z sensem
Pozdro dla Ciebie :) |
Już zejdźcie z tego jego tatuażu bo to nudne, każdy sobie dziara to co chce, to co dla niego w życiu jest ważne, lub ma/miało/będzie mieć jakieś tam znaczenie, a niektórzy robią sobie tattoo bo mają chwilową podjarkę czymś/kimś, jeśli mu się podoba Vision na ramieniu to niech sobie nosi, ja znam typa, który ma Czesia z Włatcy Móch na goleniu i... :-) I? Jak chce to niech się cieszy, skoro myśli, że się mu nie znudzi to niech tak sobie myśli... :-) Ja np. będę wiedzieć jak swoje dziary będę w przyszłości tłumaczyć żonie i dzieciakom, no ale są gusta i guściki, o tym się nie dyskutuje, koniec tematu...
|
Cytuj:
Mi osobiście podobają się tatuaże (chińskie/japońskie-napisy) na przed ramieniu. |
mam w kurwe amunicji !
to ja stary karabin ! braaaa |
Cytuj:
I KTO JEST TU? TĘ ODPOWIEDZ ZNASZ OD DAWNA ! W CHUJ RAP PETARDA Z SLU GANGU WARIAT ! RAP MOJĄ RELIGIĄ NA JEJ TLE WOJNY NIE BĘDZIE TO JEDNAK UPRZEDZAM PRZYPIERDOLE SWOJĄ KWESTIE ! RAPEM WYROSŁEM LECZ Z RAPU NIE WYROSNE ! RAP NARKOTYKIEM JA OD TEGO NIE ODWYKŁEM ! MIASTO HUCZY OD PLOTEK A JA NIE DEMENTUJE BO ZYCIA NIE ZALUJE NA DRZEWO SPADAC SZUJE ! |
Cytuj:
wez sie nie w*******aj jesli to nie twoja brocha ! |
same ryski tu -.-
|
a moze Charlusie
|
Tu Wystarczy Jedna Chwila By Zwyciezca ByŁ Przegranym! Swych Tajemnic Nie Powierzy Tobie Nawet MaŁy Dzieciak Pokaz Mu Alternatywy Zeby Wyszedl Na Czlowieka !na Kazdym Winklu Szczeka Czeka By Cie Capnac Pies !podejrzany Tutaj KaŻdy, Co Bez Hairow Nosi Dres ! Przejmuje Stery Jak Napizgany Steryd ! SkopaĆ Dupy Tym Lamusom Co PodajĄ Wszystkim Łapy Bo Nie LiczĄ Sie Z Obciachem Bo MajĄ Z Tego SaŁate ! Jednoosobowy SkŁad Najsilniejszej Polskiej Grupy !
|
O kurwa dawno mnie tu nie bylo a wiecej plebow niz bylo:D
|
ze s*****elami dialog, mozesz na mnie mowic baron !
|
http://www.***********.com/401455763.html
Dec 07 2008, 00:03:05 CET Killed at Level 191 by Talakim and by Helethus |
Cytuj:
|
ten typ tak ma
|
hmm
dziwi mnie tylko jedno ze co poniektore osoby sa jeszcze w vision i duskines chca sie jeszcze wyexpic ?
|
BO:
tibia to ich zycie ? pl? |
róbcie opene bo tak sracie a narazie nic ciekawego się nie stało
|
Wiesz jakby wyglądała openka ?...
ZMIAŻDŻYLI by ich.. bez sensu się wychylylylylylyli xD Rychu Peja SoLUfka - Muza trzyma mnie przy życiu < ta muza jest wyj****ta bit, tekst ogółem najbardziej mi sie chyba podoba... :D |
Ja pragne przypomniec ze inshon gdy bylo w opozycji robilo dziennie okolo 10 fragow co i tak nie powstrzymawalo rzadzacych od expienia, pozniej gdy do opozycjki dolaczylo rowniez wra dochodzilo do openow ktore tez nic nie zmienily, wiec panowie jezeli chcecie cos znaczyc lub chociaz zapisac sie w historii serwera musicie sie duuuuzo bardziej postarac.
Pozdro |
Cytuj:
Niesadzilem ze owa satanistyczna praktyka wyslawiana lucyfera jeszcze istnieje. Ps. Jak zmazales sobie 'tatuaz' na plecach? ^^" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |
|