![]() |
|
O.O Póki piłka w grze.... O.O
1. Barcelona 2. Real M. 3. Malaga 4. Mallorca 5. Valencia 6. Getafe 7. Athletic 8. Saragossa 9. Osasuna 10. Villarreal O! Tak może zostać! xD |
Real wymienić z Osasuną i git :)
|
Lazio - Juventus 0:2
0:1 Caceres 72’ 0:2 Trezeguet 90+4’ Spotkanie nie najlepsze, dobrze, że przynajmniej wynik korzystny ;) |
Barca z fartem zagrała. po dwóch 1szych akcjach getafe powinno być 2:0, ale poprzeczka i slupek nas uratował, bo Valdesowi sie nie chcialo.
póki co, nie jest źle :) iniesta wrócił, to cieszy. |
Polska - Francja mmmm B) Czuje złote medale ; DD
Teraz tak, jak wygląda sytuacja w koszykówkę? Bo słabo znam zasady... Po porażce z Serbami nie mamy już szans na wygraną w mistrzostwach? ; x p.s Malouda 90+4 / Stoke-Chelsea 1-2 : )) |
czy mi sie coś nie pomyliło czy po raz kolejny Chelsea w tym sezonie ustala wynik w doliczonym czasie gry? Nie lubie Premier League i się nią zbytnio nie interesuje oprócz wyników...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
|
"Wiesz co Ade, ty jesteś dla mnie jak biały."
JOHUJEMY TEMAT! XD @Down Ehem, pewnie, może jeszcze Arsenal dostałby karnego i strzelił gola od słupka? -.- |
Gdyby sędzia nie był ślepym debilem, to badziewiator nigdy by tego gola nie strzelił.
|
19:30 - POLSKA vs. FRANCJA! Po złoto Panowie, po złoto! ;D
|
Zagumny zniszczyl mnie i Francje ta kiwka ;d
|
juz myslalem, ze sedzia ustalił wynik 1 seta (sytuacja bodajze przy 23-22) ;) ale szczesliwie...
|
Guma musi zacząć więcej środkiem grać, bo zaczeliśmy nie kończyć ze skrzydeł :/
|
Jest jest jest :d:d:d:d:d
|
Gold, Gold, Gold!!!!!!!!1111111111111111111
|
Wiktoria!!!!!!!!
|
Taak Kurwa !!!!!!!!!!!!!!
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |