![]() |
|
Nowy zakup :)
|
|
Cytuj:
jeblem :P WPC - wez napisz mi Twoje gg ! :) !!!!!!!!!! KSSG 1947 !!!!!!!!!! |
Magsonn hunted ;d
|
wpc sharowal jeszcze ze mna, moja stara i paroma zuzlowcami ze stali (podobno nawet bracia Golobowie wbijali lvle na wisni) takze wiecie... wisnia ivul sharer
|
Na koncie kreka ban wiec uzycze sobie tego konta wiec -
Cytuj:
2006-12 338h 30m Co to ma byc? miesiac ma moze 750h a ty na*******asz prawie polowe tego ? a co ze snem ? kto tu nie ma rl life ze na*******asz srednio 11 godzin dziennie? zebym nie musial wygrzebac twojego zdiecia... chyba ze znow poskarzysz sie Atimci ;) i na zdieciu napisales "jebac botterow" Kurwa ty jebany pozerze a kto pisal jak gralem palkiem ze bedziemy robic banshee we 2 i bedziesz sprawdzac na ng co jest pod wejsciem... lepiej sharowac i miec rl niz oszukiwac samego siebie ;) jesli kogos oskarzasz to miej przynajmniej dowody a nie mowisz "z tym albo z tym" nie zdales prawka lepiej zainwestuj w drugie podejscie zamiast kupowac hajs na allegro =* |
Cytuj:
|
Cytuj:
Huashuasuahsuahsuahsuuashauhushhaushuauh <spada_z_krzesła> Kurwa kocham Cie LDS za te teksty =* japierdole nie moge huahsahusuaus .... A co do Gollobow to tylko Tomasz jezdzi u nas ale to nie zmienia faktu ze Jacek Gollob tez sharowal na WPC ;D hmmmmm zeby nikt nie byl w bledzie to ta postac zalozyl Stanislaw Chomski ( trener Stali ) Pozdro :P <lezy> |
lol ciekawie sie tu robi xD
Krek napisz na PW swoje gg bo sprawa jest xD |
I po co sie tak tu klucicie, stanie sie to samo co z nerana zamkna temat i tyle. Gadajcie na priv albo cos a nie spamujecie czy wpc sharowal czy nie czy magsoon lize dupe czy nie. TO TYLKO GRA.
|
Chomski założył postać Wiśni, a Władzio Komarnicki zafundował mu dożywotniego pacca w zamian za grę 2 godziny dziennie..
podobno nawet gorzowscy juniorzy expili.. i stąd wszystkie deady WPC.. wiecie mało doświadczenia itp.. ;] |
Gejsonn... Prawdziwy rispekt... Tyle to ja nie osiagnalem grajac we dwoch, ani nawet na noob bot charze! :O
Biorac pod uwage ze miesiac ma tylko 30 dni... http://img396.imageshack.us/img396/6494/hiwg1.png On tez czuje respekt: http://img.photobucket.com/albums/v6...o/P1010171.jpg |
Up hahahhahaha
|
O kurwa xDDDDDDDDD leze xD z kad tego " ziomka " wzioles ? xDDDDDDd ja pierdole ;d
|
@Theatos_Kyth: Czy ja Ci kurwa wypominałem jak jebałeś 20h na krekorze żeby jebnąć rekord?
W ogóle nie wiem o chuj Ci chodzi zobacz jak się czas na pskonejocie u mnie zmieniał dopiero wtedy osądzaj kto ma rl, pewnie podliczając każde chary które sharowałeś: kyth, krekor na końcu już nie (i tu jeszcze nie jestem pewny na 100% czy nie sharowałeś przypadkiem Sir Baus'a) to by wyszło ponad tyle co mi wypominałeś @Potitek: Ja do Ciebie też nic nie mam i wiesz jak to było z WPC? Zaczął mnie jebać za plecami już nie dam głowy kto mi potem to wszystko wklejał, bo było to w chuj czasu temu i ja potem usłyszałem od kogoś- dawaj on Cię tak jeździ za plecami to ty jego wiem z kim sharuje itd no to ja dawaj "riposte" do WPC i tak zostało, że on coś do mnie ma a ja mam z niego pompę jak cholera :) W GW to i tak byście byli kozaki ale to już nvm =) |
"Tylko winny sie tlumaczy" :)
|
Cytuj:
|
EJ, nie gryz ;(
Pamietasz jaka dzika radosc miales jak mnie reportnales do Maniny przed upem na 8,1? :D Tanczyles w pokoju, czy tylko skakales w fotelu... |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |
|