![]() |
Cytuj:
A ty bys padł na li¶cia :D I jestem tego 100% pewny :D |
WYDARZENIANERANATV !!!!!!!!!!!!
Dzisiejszy dzien zaczynamy od tego jak kilku uzytkowników potrafi perfekt lizac dupe Bodziowi Szajsowi. Polowa przyjebala sie do Ragnussa a przeciez on nic nie zrobil. Chcecie być fajni pokażcie swoje zdjecie na Nerana_Rl. To ze jest strazakiem i ze boci to nie wasza sprawa. Polowa Nerany boci a wy do jednego typa sie przy*******acie. Prosicie sie zeby bodzio jebal monitor w kabel od zasilacza przy swojej leydy. Cugo-Peta , Caldi , Aleandzio Jestescie zwyklymi lamami lizacymi dupe no liferowi ktory ma zryty real laif i szuka dziewczyny w tibi. A wiec RUCHAC JEBAC NIC SIE NIE BAC BODZIO'SZAJS i WY BRONIACY GO JESTESCIE FRAJERAMI Z MARSA , JOWISZA i CALEGO KOSMOSU. TATO POSUWA WAS W ODBYT PRZY MAMIE I przezywacie to zabardzo. MACIE ZRYTE GARDOŁO PRZEZ OBCIAGANIE PAL SZAJSOWI NA PRZEDMIESCIACH CARLIN DEPO TEMPLE bUHEUEHUE CHCECIE BYS PRO EFUL MASTAH LOVAH LOVAH idzcie na piraty i LOTNIJCIE SZAJSOWI PIRATE BOTSY to wtedy macie Lizanie dupy z Glowy . NA dzisiaj Koniec !! PS> JEBAC NOOBÓW BRONIACYCH ZRYTEGO RL LAIFA ( BODZIOA ) :D:):D:):D:):D:):D:):D:):D |
Cytuj:
|
Hmm... wnioskujac z waszych postow 60% osob grajacych na neranie to lamy
Speddy to wielki koks ktory i tak leci na strzala xasztil lize dupe ragnussowi i wszyscy sa happy :P nc smialbym sie jakby na dniach zamkneli Only nerane ;s aha i dawaj speedy pojezdzaj kazdemu swoimi postami bo tylko to potrafisz bo na rl jestes jednostrzalowcem ktory ledwo sie rusza od koksu Aha i jeszcze jedno zeby nie bylo ze lize dupy bodziowi bo zasluzyl sobie tymi fotkami na pojazd ale nie az taki ;s |
Słoneczko ładnie tańczy, ma kolor pomarańczy, sialalala
Edit Żeby nie offtop: http://i149.photobucket.com/albums/s...pa/whhydra.jpg |
Zal
Nie chce się nikomu wcinać ani ochrzaniać drugiego za to co wy wyrabiacie na forum. Christiano ma racej. Kłóc±c się nic nie wskóracie, po prostu niech jeden odpu¶ci głupszemu i nara... A odpowiadaj±c <mimo że może masz racje> inny debil znowu co¶ innego wymy¶li na twój temat... Spotkajcie się w Rl je¶li macie takie duże problemy ze sob± i rozwi±żcie to normalnie :) Pozdrawiam wszystkich tych co jeszcze maj± co¶ w głowach
Tibie to nie życie... To gra ludzie... Hail Palladyn :)8o |
Cytuj:
NIE GRAM W TIBIE I MAM TO W DUPIE TYLKO W*****AJA MNIE TAKIE DZIECI JAK TY!!! :* |
Cytuj:
|
Cytuj:
"kurwo,dziwko,niedojebana,ssij,pento," Rozjebales mnie tym.. Jestes ciot±±±±±±±±±±±± |
Cytuj:
Już widze Twoja walke w miszczem Leonem :D To bybyło jak walka CZIŁAŁY z PITBULEM <lol2> Ja też lize dupe Ragnusowi bo ma smaczne skwarki ... "Kto nie swój ten chuj" |
Cytuj:
TEZ JESTES CIOTA :):* |
Cze¶ć Ewa, co Ty tu robisz?
|
Cytuj:
Dziekuje ;* |
Hail me im pro nowy addon xd
http://i242.photobucket.com/albums/f...idoutfittt.jpg |
Cytuj:
Wracaj szybko z pracy skarbie ;** |
qwersdfsdfsdf
|
Cytuj:
|
#x2up
wiesz co to waste? waste czyli jestes na minusie |
|
16:30 Bodzio'Szajs [165]: No
16:30 Bodzio'Szajs [165]: Bogiem jestes 16:31 Bodzio'Szajs [165]: 500k Muahhahaha czemu nie napisales ze 1kk? 16:31 Bodzio'Szajs [165]: Pozdro & pocwicz;* 16:31 Buszownik [82]: o chuj ci chodzi? 16:31 Buszownik [82]: a ile? 16:31 Buszownik [82]: OmG 16:31 Bodzio'Szajs [165]: Chlopie wez sznur 16:31 Bodzio'Szajs [165]: I sie powies 16:31 Buszownik [82]: to slucham ile ? 16:31 Buszownik [82]: 400k ? 300k? 16:31 Buszownik [82]: ile? taki jest cały Bodzio mówiłem sie z nim na 1/2 za clawa... na pocz±tku 500k a teraz nawet nie jest w stanie powiedzieć ile daje... Bierzesz kase od każdego żulisz a potem sie wypłacić nie możesz... @down Bodzio był przed TV bo expić potem musiał a ja owszem ;pp |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22. |