Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Nerana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=113282)

MistrzLeo 23-04-2008 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alendzio (Post 2017885)
2 Up@
Up W*****aja mnie takie dzieci jak Ty
daje ci 15 lat 40 kg wagi padl bys na strzala...
Wiec sam sie kurwa nie pucuj szmato jebana.Myslisz ze jestes wielki pro
jestes smieszny i kazdy sie tu z Ciebie smieje pizdo !!!

Ej ... jestes ciot± :DDDDDDD

A ty bys padł na li¶cia :D I jestem tego 100% pewny :D

WydarzeniaNeranaTv 23-04-2008 15:29

WYDARZENIANERANATV !!!!!!!!!!!!

Dzisiejszy dzien zaczynamy od tego jak kilku uzytkowników potrafi perfekt lizac dupe Bodziowi Szajsowi. Polowa przyjebala sie do Ragnussa a przeciez on nic nie zrobil. Chcecie być fajni pokażcie swoje zdjecie na Nerana_Rl. To ze jest strazakiem i ze boci to nie wasza sprawa. Polowa Nerany boci a wy do jednego typa sie przy*******acie. Prosicie sie zeby bodzio jebal monitor w kabel od zasilacza przy swojej leydy. Cugo-Peta , Caldi , Aleandzio Jestescie zwyklymi lamami lizacymi dupe no liferowi ktory ma zryty real laif i szuka dziewczyny w tibi.

A wiec RUCHAC JEBAC NIC SIE NIE BAC BODZIO'SZAJS i WY BRONIACY GO JESTESCIE FRAJERAMI Z MARSA , JOWISZA i CALEGO KOSMOSU. TATO POSUWA WAS W ODBYT PRZY MAMIE I przezywacie to zabardzo.
MACIE ZRYTE GARDOŁO PRZEZ OBCIAGANIE PAL SZAJSOWI NA PRZEDMIESCIACH CARLIN DEPO TEMPLE bUHEUEHUE

CHCECIE BYS PRO EFUL MASTAH LOVAH LOVAH idzcie na piraty i LOTNIJCIE SZAJSOWI PIRATE BOTSY to wtedy macie Lizanie dupy z Glowy .

NA dzisiaj Koniec !!

PS> JEBAC NOOBÓW BRONIACYCH ZRYTEGO RL LAIFA ( BODZIOA )
:D:):D:):D:):D:):D:):D:):D

Cugu-Peta 23-04-2008 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WydarzeniaNeranaTv (Post 2018286)

Dzisiejszy dzien zaczynamy od tego jak kilku uzytkowników potrafi perfekt lizac dupe Bodziowi Szajsowi. Polowa przyjebala sie do Ragnussa a przeciez on nic nie zrobil. Chcecie być fajni pokażcie swoje zdjecie na Nerana_Rl. To ze jest strazakiem i ze boci to nie wasza sprawa. Polowa Nerany boci a wy do jednego typa sie przy*******acie. Prosicie sie zeby bodzio jebal monitor w kabel od zasilacza przy swojej leydy. Cugo-Peta , Caldi , Aleandzio Jestescie zwyklymi lamami lizacymi dupe no liferowi ktory ma zryty real laif i szuka dziewczyny w tibi.

A wiec RUCHAC JEBAC NIC SIE NIE BAC BODZIO'SZAJS i WY BRONIACY GO JESTESCIE FRAJERAMI Z MARSA , JOWISZA i CALEGO KOSMOSU. TATO POSUWA WAS W ODBYT PRZY MAMIE I przezywacie to zabardzo.
MACIE ZRYTE GARDOŁO PRZEZ OBCIAGANIE PAL SZAJSOWI NA PRZEDMIESCIACH CARLIN DEPO TEMPLE bUHEUEHUE

CHCECIE BYS PRO EFUL MASTAH LOVAH LOVAH idzcie na piraty i LOTNIJCIE SZAJSOWI PIRATE BOTSY to wtedy macie Lizanie dupy z Glowy .

NA dzisiaj Koniec !!

czy ja bronilem Bodzia ? sam sie z niego smialem - ssij

Christiano 23-04-2008 15:43

Hmm... wnioskujac z waszych postow 60% osob grajacych na neranie to lamy

Speddy to wielki koks ktory i tak leci na strzala

xasztil lize dupe ragnussowi i wszyscy sa happy :P

nc smialbym sie jakby na dniach zamkneli Only nerane ;s

aha i dawaj speedy pojezdzaj kazdemu swoimi postami bo tylko to potrafisz bo na rl jestes jednostrzalowcem ktory ledwo sie rusza od koksu

Aha i jeszcze jedno zeby nie bylo ze lize dupy bodziowi bo zasluzyl sobie tymi fotkami na pojazd ale nie az taki ;s

Zrywna_Szkapa 23-04-2008 15:48

Słoneczko ładnie tańczy, ma kolor pomarańczy, sialalala

Edit
Żeby nie offtop:
http://i149.photobucket.com/albums/s...pa/whhydra.jpg

SpectroS 23-04-2008 15:48

Zal

Nie chce się nikomu wcinać ani ochrzaniać drugiego za to co wy wyrabiacie na forum. Christiano ma racej. Kłóc±c się nic nie wskóracie, po prostu niech jeden odpu¶ci głupszemu i nara... A odpowiadaj±c <mimo że może masz racje> inny debil znowu co¶ innego wymy¶li na twój temat... Spotkajcie się w Rl je¶li macie takie duże problemy ze sob± i rozwi±żcie to normalnie :) Pozdrawiam wszystkich tych co jeszcze maj± co¶ w głowach
Tibie to nie życie... To gra ludzie...
Hail Palladyn :)8o

Alendzio 23-04-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WydarzeniaNeranaTv (Post 2018286)

NA dzisiaj Koniec !!

HAHAHAHA JA MU LIZE DUPE ??JA GO NAWET DOBRZE NIE ZNAM
NIE GRAM W TIBIE I MAM TO W DUPIE TYLKO W*****AJA MNIE TAKIE DZIECI JAK TY!!! :*

Alendzio 23-04-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2018256)
Ej ... jestes ciot± :DDDDDDD

A ty bys padł na li¶cia :D I jestem tego 100% pewny :D

A TY ZAMKNIJ DUPE GRUBASIE JEBANY SWINIAKU MYSLISZ ZE JETES KOKS BO SIE NAPINASZ KURWA NIE ROZSMIESZAJ MNIE DZIWKO NIEDOJEBANA SSIN PENTO ZAPRASZAM DO GIŻYCKA JAK JETES TAKI PRO ELO ELO ZIOM HUAHSUAHSUAHSSA.

MistrzLeo 23-04-2008 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alendzio (Post 2018355)
A TY ZAMKNIJ DUPE GRUBASIE JEBANY SWINIAKU MYSLISZ ZE JETES KOKS BO SIE NAPINASZ KURWA NIE ROZSMIESZAJ MNIE DZIWKO NIEDOJEBANA SSIN PENTO ZAPRASZAM DO GIŻYCKA JAK JETES TAKI PRO ELO ELO ZIOM HUAHSUAHSUAHSSA.

nie agresoruj sie tak lisciacku :D

"kurwo,dziwko,niedojebana,ssij,pento,"

Rozjebales mnie tym..

Jestes ciot±±±±±±±±±±±±

ZonaRomana 23-04-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Christiano (Post 2018328)
Hmm... wnioskujac z waszych postow 60% osob grajacych na neranie to lamy

Speddy to wielki koks ktory i tak leci na strzala

xasztil lize dupe ragnussowi i wszyscy sa happy :P

nc smialbym sie jakby na dniach zamkneli Only nerane ;s

aha i dawaj speedy pojezdzaj kazdemu swoimi postami bo tylko to potrafisz bo na rl jestes jednostrzalowcem ktory ledwo sie rusza od koksu

Aha i jeszcze jedno zeby nie bylo ze lize dupy bodziowi bo zasluzyl sobie tymi fotkami na pojazd ale nie az taki ;s

Już widze Twoja walke w miszczem Leonem :D To bybyło jak walka CZIŁAŁY z PITBULEM <lol2>

Ja też lize dupe Ragnusowi bo ma smaczne skwarki ... "Kto nie swój ten chuj"

Alendzio 23-04-2008 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2018369)
nie agresoruj sie tak lisciacku :D

"kurwo,dziwko,niedojebana,ssij,pento,"

Rozjebales mnie tym..

Jestes ciot±±±±±±±±±±±±

Sory wodzu od Dzis jestes moim ""MISTRZEM"", ale jestes na tyle glupi ze nie wiesz co to znaczy.
TEZ JESTES CIOTA :):*

MazEwy 23-04-2008 16:13

Cze¶ć Ewa, co Ty tu robisz?

Psyho_Knajt 23-04-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nerfarien (Post 2018036)
Ave > Sov + Mms tylko ze przy ave nie rosnie shielding.

Dziekuje ;*

Icene 23-04-2008 16:17

Hail me im pro nowy addon xd
http://i242.photobucket.com/albums/f...idoutfittt.jpg

ZonaRomana 23-04-2008 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MazEwy (Post 2018435)
Cze¶ć Ewa, co Ty tu robisz?

Hej skarbie ;* Obiad zrobiłam i zostawiłem naszego EK na piratach na bocie:) I teraz pisze z dzieciakami na forum ;*

Wracaj szybko z pracy skarbie ;**

Alendzio 23-04-2008 16:21

qwersdfsdfsdf

MazEwy 23-04-2008 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 2018462)
Hej skarbie ;* Obiad zrobiłam i zostawiłem naszego EK na piratach na bocie:) I teraz pisze z dzieciakami na forum ;*

Wracaj szybko z pracy skarbie ;**

Korwa obiadu nie ma, ruski zjedli. Ile cystern manasów zamówić?

Enay 23-04-2008 16:32

#x2up
wiesz co to waste?
waste czyli jestes na minusie

Scartex 23-04-2008 16:46

http://i234.photobucket.com/albums/e...x/UO0007-7.jpg

ShicuDelete 23-04-2008 16:56

16:30 Bodzio'Szajs [165]: No
16:30 Bodzio'Szajs [165]: Bogiem jestes
16:31 Bodzio'Szajs [165]: 500k Muahhahaha czemu nie napisales ze 1kk?
16:31 Bodzio'Szajs [165]: Pozdro & pocwicz;*
16:31 Buszownik [82]: o chuj ci chodzi?
16:31 Buszownik [82]: a ile?
16:31 Buszownik [82]: OmG
16:31 Bodzio'Szajs [165]: Chlopie wez sznur
16:31 Bodzio'Szajs [165]: I sie powies
16:31 Buszownik [82]: to slucham ile ?
16:31 Buszownik [82]: 400k ? 300k?
16:31 Buszownik [82]: ile?

taki jest cały Bodzio mówiłem sie z nim na 1/2 za clawa... na pocz±tku 500k a teraz nawet nie jest w stanie powiedzieć ile daje... Bierzesz kase od każdego żulisz a potem sie wypłacić nie możesz...

@down
Bodzio był przed TV bo expić potem musiał a ja owszem ;pp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:22.