![]() |
|
@Naruto manga
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Lia = Riya W japońskim nie ma L i są 2 zapisy tego imienia... Ja od siebie za to polecę piosenkę Rumi Shishido - Fushigi Purupuru Pururin Rin! |
@naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Naruto Manga:
Ukryty tekst:
Bleach Manga: Ukryty tekst:
|
Bleach:
Ukryty tekst:
Drugi odcinek Rental Magica: Ciekawe, zaczyna sie yjasniac o co chodzi z okiem Itsukiego. Polecam. |
Cytuj:
@Topic - muzyka Na poważnie - godne polecenia, z kawałków w tym stylu, poza Lią są jeszcze Olivia (Nana), Elisa (ef), eufonius (True Tears i Clannad), Eiko Shimamiya (Higurashi), Chiba Saeko (Chrno Crusade), Maaya Sakamoto (Wolf's Rain), Nana Mizuki (White Album) i anNina (Higurashi). Przypomnę sobie coś więcej to dam znać. Oczywiście, tytuły anime to tylko po to, żeby pomóc wam skojarzyć piosenki, bo jest ich oczywiście więcej :) |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Taaa, ; ] @topic Dajcie mi Eyeshielda :< @HOT EDIT Huehuehue, dziś moje urodziny. Gdyby nie wiek podany na tibia.pl to bym zapomniał <lol>. xDDD |
@Gro
Ja niestety rzuciłem, ale do posiadania takiej ładniusiej zapalniczusi chyba nie trzeba palić ^^ Bleach Ukryty tekst:
@Argen Anta baka? Genialnych anime, Kawaii dziewczynek, coś tam, coś tam, skończyły mi się rymy, życzy Frizz. Nipah~! Frizz-kun |
@Argen
Wszytkiego :) Rental Magica 3: Bardziej mi się podobały poprzednie odc. |
Najlepszego!
http://img196.imageshack.us/img196/7...birthdayby.jpg @Ergo Proxy Skończone, bardzo dobra seria. Pokręcona momentami strasznie, ale naprawdę fajna. 9/10! |
@Koszyk
To może mi powiesz jakiej płci był Daedalus xD? Do dziś się zastanawiam ; P @down To nie możesz nacisnąć prawym i dać zapisz obrazek? |
@forever
Dziekuję @koszyk Weź mi ją wyślij, adres ci na PW podam : D Dzięki. @up No, raczej nie do końca o to mi chodziło : D |
Cytuj:
@Daedalus Za cholere nie wiem... ;x raz pisali w subach tak raz tak... :D obojniak i tyle :D |
Cytuj:
@Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
bleach
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:48. |
|