Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Gensty 08-12-2008 15:13

Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu

Hytry1988 08-12-2008 15:16

Hmm tylko 100k czyżby zwidek na blessy i aola nie miał? :baby:

Veltaxio 08-12-2008 15:17

Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...

D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy...

JechaczNakonny 08-12-2008 15:19

Co wy posrało

http://karma.wrzuta.pl/audio/jPZjg5p..._-_lech_poznan

the best :o

http://www.wrzuta.pl/audio/LEfZCJPak0/cracovia_jg

the best :o

---------------------------------------------------------------------------

Co do wojny wypowiem się raz jeszcze.. ILE RAZY BYŁO TAK ŻE NA FURORZE MIELIŚCIE DOJECHAĆ Vision & Dusk~.. będzie totalna porażka coś typu spieprzający draco z openki na ph xd

Myślicie że teraz się wam uda?..

Za dużo ich to raz..

Po drugie wydaję mi się że mają znaczną różnice lvlową..

http://img214.imageshack.us/img214/407/heumzj2.th.jpg

Jucha Furora 08-12-2008 15:20

Nie mam pojecia co o tym sadzic nie ,żebym cos do was miał jestme spokojnym graczem nie pcham sie do kazdego nie lize/wyzywam nie robie jakichkolwiek glupich wyskokow i mialem nadzieje ze sobie normalnie bd w dalszym ciagu gral acz chyba sie przeliczylem.
Nie wiem co mam o Was sadzic nie bylo wojny nie bylo pa jak dla mnie bylo ok ale widze ze sie zaczelo.Nic do nikogo nie mam ,dajcie mi normalnie grac ; o

Gensty 08-12-2008 15:20

Macie Filmik Jak Mnie zabiliscie na debugu ?;> jak macie to dajcie

Veltaxio 08-12-2008 15:21

Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!

@freneter

zara sie dowiem ocb :]!

Gensty 08-12-2008 15:23

Sam misiek pisal ze dostal debuga Wiec nie kozakuj imargam :)

Hytry1988 08-12-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2367635)
Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...

D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy...

Może wystawy nie chce ruszać sobie?
Bądź szuka sponsora?:baby:

montura 08-12-2008 15:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartezik18 (Post 2367462)
Postawil bym na trio z gdanska czyli Andi, Imargam, Zwidek + Smerf, Buki, Kriss, Burn, Spaaw, Sowx, Gremar, ale wszystko to pojecie wzgledne, oni ustalaja zasady ktorych przestrzegaja wszyscy, a ze Chelm i Xespoz nie mogli sobie kozaczyc i robic PA postanowili zrobic wojenke

Widzisz kolego, mylisz sie. O tym co sie stanie z ludzmi z duskiness decuduje Buki, podobnie o swoje dziadki dba Andrzej. Jednak decyzje ktore beda mialy wplyw na sytuacje serwera i prawa jakie przysluguja czlonkom podejmujemy wspolnie. Za moich czasow duzo bylo sprzeczek o wymienianie sie expowiskami, uzywanie botow, uzywanie mc, jednak co do pk bylismy zgodni-nie zabijalismy bez przyczyny. Oczywiscie zdazaly sie naduzycia;p
Btw. nie uwazam zeby Rafal kozaczyl, zawsze byl wporzadku. A wojna wybuchla przez jedno troche za duze "ego"

Jucha Furora 08-12-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2367648)
Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!

@freneter

zara sie dowiem ocb :]!

I jak?:DUwierz,że nie wysłałem tych parceli,nie bawia mnie puste zabawy i nie mialbym w tym jakiejkolwiek satysfakcji.

grubas__oi 08-12-2008 15:31

pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?

i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ?

vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie !

czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ?

grubas__oi 08-12-2008 15:36

Pan GLACA niech sie wypowie bo on ochroniarz i cwiczy na silowi HAHAHA najwiekszy fajter przez kabel.

Glaca 08-12-2008 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gensty (Post 2367625)
Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu

Grałeś śmieciu tylko dzieki Bakowi.. Wiec zamknij ryjek, kozaczq, na meeting to srałeś sie przyjechać taka prawda.. Widzisz mówisz, że Baku i Budyn boja sie wychodzić z domu, a prawda jest taka, ze to oni przejechali pol Polski zeby sie z nami spotkac a nie ty smieciu.. Gdyby nie Baku i Misieq to juz dawno bys gryzl ziemie.. Do Janusza mam szacunek bo nie wchodził w dupe tak jak ty Witkowi ! A te lvle to masz tylko dzieki niemu, normalnie sam bys sie na zadne expowisko nie wbil.. Teraz kozaq to mowisz wszystko jak juz Ciebie na servie nie ma, a tak to bales ryja otworzyc. Tylko kozaczek jestes przez kabelek albo jak jestes w grupie..

TO MY ZIOMKI Z ZASADMI ! A TEN CO NIE ZNAMI NIECH SPIERDA LA ! KU RWO SPRZEDAŁEŚ JESTEŚ PRZEGRANY ! SPOTKASZ NAS BEDZIESZ PRZEKOPANY ! Zrozum te słowa a zrozumiesz dlaczego to wy stoicie w PZ !

Glaca 08-12-2008 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grubas__oi (Post 2367678)
pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?

i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ?

vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie !

czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ?

Puste bez was ? Widzisz zawsze w kazdej gildi jest czarna owca w tym wypadku to wy.. Bez was ? O wiele lepiej.. Kozak przez kabel, jakbys mial mi cos do powiedzenia to bys przyjechal na meeting i wtedy bysmy zobaczyli kto jest takim fajterem, wogole puki co jestes tylko anonimowym psem, czekam az powiesz z jakiego smietnika sie wywodzisz

Gensty 08-12-2008 15:41

Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?

Glaca 08-12-2008 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gensty (Post 2367695)
Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?

Miales okazje zeby sie spotkac, czemu tego nie zrobiles ? Mowiliscie ze nie macie pieniedzy, ja stawiam na to, ze jestescie obsrancami i dziecmi Neo

Veltaxio 08-12-2008 15:43

@freneter

Zwidek skontaktuje sie z toba w grze, mowil ze troche parceli od ciebie doszlo ale raczej ci wybaczy to :P

Ciekawi mnie kim ty grales na Furorze gensty bo tylko jeden z was byl takim elo elo ktory kozaczyl... byl nim Damian Talakim, reszta z was n******* wykonywala polecenia, tera nagle jak wojna wybuchla to kurwa zlodzieje, wyzwiska. To jest wlasnie prawdziwa twarz, smiecie bez zasad, bez honoru.

I ty suhay nie w**** mnie do jednego wora z nimi bo albo masz dobrego dilera albo o Furorze wiesz tyle co ci koledzy z carlin naopowiadali

Te chary ktore wam wybocil Lukasz, Burn powinniscie zrokowac bo to wstyd aby tak sprzedac ziomkow ktorzy byli dla was fair.

Rafal i kilku innych dolaczyli do mari aka nie umiem sie wyslowic tylko dlatego ze to ich ziomek, ale moim zdaniem to oni powinni olac to i dac retired a nie pomagac temu matolowi, wystarczy ze weszli do piekła za tym osłem.

Jucha Furora 08-12-2008 15:57

Ok,thx mam nadzieje,ze bdzie ok;]

Fernandos 08-12-2008 16:05

Wyluzujcie panowie to tylko gra :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56.