![]() |
|
Ima o bohy sie nie martw bo Tyle co sciagnelem z ludzi (100~par) to na troche wojny starczy. To powiedz im niech z domu wyjda te chelmskie vision bo narazie raz dyja spotkali to od tamtej pory po 18 z domu nie wychodza pozdro imciu
|
Hmm tylko 100k czyżby zwidek na blessy i aola nie miał? :baby:
|
Al Capone ? Macki osmiornicy siegaja do Gdanska...
D***** j***** idz pod gh Zwidek, domek Katrili to zobaczysz czy niema na blessy... |
Co wy posrało
http://karma.wrzuta.pl/audio/jPZjg5p..._-_lech_poznan the best :o http://www.wrzuta.pl/audio/LEfZCJPak0/cracovia_jg the best :o --------------------------------------------------------------------------- Co do wojny wypowiem się raz jeszcze.. ILE RAZY BYŁO TAK ŻE NA FURORZE MIELIŚCIE DOJECHAĆ Vision & Dusk~.. będzie totalna porażka coś typu spieprzający draco z openki na ph xd Myślicie że teraz się wam uda?.. Za dużo ich to raz.. Po drugie wydaję mi się że mają znaczną różnice lvlową.. http://img214.imageshack.us/img214/407/heumzj2.th.jpg |
Nie mam pojecia co o tym sadzic nie ,żebym cos do was miał jestme spokojnym graczem nie pcham sie do kazdego nie lize/wyzywam nie robie jakichkolwiek glupich wyskokow i mialem nadzieje ze sobie normalnie bd w dalszym ciagu gral acz chyba sie przeliczylem.
Nie wiem co mam o Was sadzic nie bylo wojny nie bylo pa jak dla mnie bylo ok ale widze ze sie zaczelo.Nic do nikogo nie mam ,dajcie mi normalnie grac ; o |
Macie Filmik Jak Mnie zabiliscie na debugu ?;> jak macie to dajcie
|
Oj tak, spingowalismy cie odrazu ^^!
@freneter zara sie dowiem ocb :]! |
Sam misiek pisal ze dostal debuga Wiec nie kozakuj imargam :)
|
Cytuj:
Bądź szuka sponsora?:baby: |
Cytuj:
Btw. nie uwazam zeby Rafal kozaczyl, zawsze byl wporzadku. A wojna wybuchla przez jedno troche za duze "ego" |
Cytuj:
|
pawel zapytaj tych twoich kolegow czemu nie wychodza na dwor po 18 ? po ostanim spotkaniu ?
i jak tam wrazenia po wczoraj ? grubas sie obsral ? chcial przykozaczyc czy co ? bo nie wiem o co chodzi ? vision cos puste bez nas ? teraz duskow sie prosicie i pewnie dupe lizecie ! czemu hiper popiol zostawil kolegow i spierdoli na gore stracic pz ? |
Pan GLACA niech sie wypowie bo on ochroniarz i cwiczy na silowi HAHAHA najwiekszy fajter przez kabel.
|
Cytuj:
TO MY ZIOMKI Z ZASADMI ! A TEN CO NIE ZNAMI NIECH SPIERDA LA ! KU RWO SPRZEDAŁEŚ JESTEŚ PRZEGRANY ! SPOTKASZ NAS BEDZIESZ PRZEKOPANY ! Zrozum te słowa a zrozumiesz dlaczego to wy stoicie w PZ ! |
Cytuj:
|
Bo jestes Frajerem bez zasad ? I nie wiesz co to jest ulica ? Widze ze Gruby huligan z Ciebie jest pewnie tam na*******asz wszystkich w szkole i nie dygasz nikogo nie wariacie ?
|
Cytuj:
|
@freneter
Zwidek skontaktuje sie z toba w grze, mowil ze troche parceli od ciebie doszlo ale raczej ci wybaczy to :P Ciekawi mnie kim ty grales na Furorze gensty bo tylko jeden z was byl takim elo elo ktory kozaczyl... byl nim Damian Talakim, reszta z was n******* wykonywala polecenia, tera nagle jak wojna wybuchla to kurwa zlodzieje, wyzwiska. To jest wlasnie prawdziwa twarz, smiecie bez zasad, bez honoru. I ty suhay nie w**** mnie do jednego wora z nimi bo albo masz dobrego dilera albo o Furorze wiesz tyle co ci koledzy z carlin naopowiadali Te chary ktore wam wybocil Lukasz, Burn powinniscie zrokowac bo to wstyd aby tak sprzedac ziomkow ktorzy byli dla was fair. Rafal i kilku innych dolaczyli do mari aka nie umiem sie wyslowic tylko dlatego ze to ich ziomek, ale moim zdaniem to oni powinni olac to i dac retired a nie pomagac temu matolowi, wystarczy ze weszli do piekła za tym osłem. |
Ok,thx mam nadzieje,ze bdzie ok;]
|
Wyluzujcie panowie to tylko gra :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |
|