![]() |
|
Cytuj:
@Voniek> Sorry, mam sorca |
lvl 18 Druid (pacc)
Blue Set + Medusa Shield +Moonlight Rod+leather Boots+HoTM/Crown helmet |
Gdzie expić ?
31 Palladin DSM , Demon Shield , BoH , Platinum Amulet / AoL , Blue Legs , Crusader Helmet , RS , Bolts |
Cytuj:
|
25 Knight
Pacc 69/69 K armor, crus helmet, crown shield, p legs, p ammy, leather boots Bright sword i crimson sword (co nosić?) Gdzie mogę szybko wbić lvl i przy okazji dobrze zarobić? Moge bloczyć jakies potwory? Jak tak to jakie? :p |
Cytuj:
Bloczyć możesz już potworki typu Smoki, Gsy, Wyverny itp. Jednak większość z nich możesz nawet sam zabić :) Cytuj:
Cytuj:
Kasa: j/w Cytuj:
Cytuj:
|
rycerz na 30-tym poziomie
umiejętności we władaniu toporem: 73 umiejętności we władaniu tarczą: 73 broń: rycerski topór gdzie zdobywać doświadczenie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
25 knight
70/70 4mlvl Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet Pacc (zostało 19 dni) Świat PvP I kilka pytań: 1. Gdzie mogę szybko expić? 2. Gdzie mogę szybko zarobić? 3. Kupować promocje czy oszczędzać kasę? (boje się że jak padne to mi dużo skille spadną a nie chce mi się odrabiać :P) 4. Jakie questy zrobić sobie pod koniec pacc? 5. Czym walić? Crimson sword/fire sword/bright sword? Proszę o odpowiedź na wszystkie pytania. |
up
co do broni weź sie domyśl - bo nie warto na 25 levelu bic zadna z wymienionych a zrób se rashida i postmana nie kupuj promocji i na co ci pacc był na tym levelu |
Cytuj:
To jaką bronią mam bić? pacc mam z innego chara EDIT: Cytuj:
Jeszcze 2 pytania do tego: Czym się leczyć? Jakie czary kupić? |
Cytuj:
2. Larvy i scaraby, roty, minosy & tomby (lootbagi). 3. Kup promocję, te 20k szybko odrobisz. 4. Dobij szybko do 30 i zrób paradoxa, 20k zwróci Ci się za promocję. 5. Kup sobie wyvern fang, a od 30 bij z BSa (jak nie masz kasy, bij z crimsona). 6. Leczyć się manasami, bo ćwiczysz wtedy poziom magiczny. Na wszelki wypadek plecak fluidów leczących zwykłych. 7. Kup wszystkie leczące, levitate oraz haste. Więcej nie potrzeba. Jbc pisz ;] Cytuj:
|
20 lvl maga, eq słabe (scale, brass legi, dwarfenka - na razie odkładam kasę), wand of decay, do dyspozycji dodatkowo fire wave.
|
up
kup sobie p armor (jak masz kese to mamut fur cape [niewiem jak to sie pisze] ), p legs i bij cyklopy tylko wez heal poty i manasy |
Tylko gdzie się na te cyce wybrać by było ich wystarczająco?
|
Cytuj:
|
?
gdzie bym mogl expic palkiem
9 lvl 50/37 nigdy nie gralem palkiem i nie wiem gdzie pomuszcie plz |
moje eq to
crown helmet, belted cape, p legi, dwarwenka |
Ja bym poszedl na femor hills i tam expil na razie, zbieraj kamienie i potem sellaj. Poza tym skąd masz takie EQ ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:32. |
|