![]() |
|
w gdansku haaa , fajter jestes pewnie nigdy w zyciu sie na ulicy nie biles a robisz z siebie fajtera.
padles jak kiep wczoraj , pozdrow ziomkow |
HAHAHAAHA TERA BETI TAK WYPOMINACIE TAKIE AKCJE A JAK THUS KRADL LOOTY TRITIEMU Z CAMPA TO BYL PLACZ DO ANDRZEJA A TERA TO TAKIE ZIOMKI ?! PEACE AND LOVE?! 8o
|
Cytuj:
|
Juz mam lajt ze Zwidkiem tylko dziwne,bo mowila ze do Imy wysylalem parcele tez nie tylko do niego no,ok dzieki;o
|
Cytuj:
|
Rafal (xespoz) raczej byl juz odrazu zrzucony do dr. dziwnie by wygladalo jaby niepomagal bratu ktory juz byl w wojnie :p ja tam do nikogo nie mam urazy oprocz do betti ( nie wiem ktory owner) ktory wyjebal ludzi z vt.
Co do wojny, tak jak ktos juz wspominal xxx stron temu, wg. mnie ciezko bedzie ja wygrac przez DR gdyz pojedynczymi akcjami ciezko cos zdzialac, my ciagle mozemy expic a akcje noobami niezbyt nas wytracaja z tego rytmu, co prawda wojna moze byc dluga bo obydwie strony na to stac, ale coprawda raczej my mamy wiecej sojusznikow na Tibi, sporo serverow ktorym pomagalo pare osob z vt. Co tu duzo mowic, byscie musieli nas poteznie zmiazdzyc zeby cos z tego wyszlo bo narazie lipa :p Sie smiejecie z bota-azora ale on juz odrobil wczorajszy zgon. To tylko moje osobiste zdanie odnosnie wojny. Pzdr. |
Ma ktoś moze instalke do najowszego Tibicam Tv, bo oficjalna strona tego zacnego programu nie działa ;(
|
azor odrobil juz 4+ gole expa ?
|
Watpie w to ze azor odrobil 5kk w pare h;)
Azor Danor 261 Elite Knight czyz nie padl na 262? |
Cytuj:
|
double... sry
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
elo elo daj paczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
jak się nie ma nic do powiedzenia to należy trzymać ryj, a nie drzeć morde przy stole. |
Elvis Presley
|
Ehhh
I przychodzi czas kiedy gra przestaje byc zabawa, a kazda osoba z poszczegolnych stron chce pokazac jak najwiecej, nie jestem za zadna strona, najlepiej gdyby to wszystko wyj*bac z serva bo juz niedlugo bedziecie naprawde sie ustawiac na fajtingi, tyle ze po co wam to przez zwykla GRE? (Chyba ze ktos uwaza ze tibia to jego "RZ"ycie, no to wtedy juz inna sprawa.)
Peace. [nie posiadam polskich znakow] |
Cytuj:
@Up Całkiem mądrze prawisz, jednak 6kk w pixelach ma fizyczna wartość 1,2tys złotych. Ludzie potrafią zabić za dużo mniejsze kwoty... |
Cytuj:
|
Nie maly, tylko duzy i gruby :p
Tylko ciekawie czy ci wrogowie beda pomagac :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:20. |
|