![]() |
|
no zabardzo wczoraj nie mogliscie nic zrobic a byli w sumie w dupie. Jakby byli mniej obsrani mogli by was tam ladnie pofragowac ;]
|
niby racja, ale wojny tym nie wygraja :p bedzie tak jak z inshion, akcja > zkampienie sie. Po czasie sie znudzi i elo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O kurwa jak czytam wasze wypociny i napinki to dobra beke mam.
Pozdro street fighterzy HAHAHA |
Cytuj:
|
Cytuj:
@DOWN co?do mamy chcesz? xd |
ahahahahahah p***** nonamy xDDDDDDDDD
|
I ja po garbie kablem od pilota, a nie sorry Imuś się z "foczkami" spotyka w restauracjach :D To cóż blat z baru oderwie x) Jak się dowie że jego wyśniona nie ma eq. A co gorsza jakby nie miała chara. To już by jej PA zrobił że dom by musiała sprzedać i hunted 4ever. :p
|
Cytuj:
Jak już sam o********sz ludzi na 5k to nie mów, że inni złodzieje ;p |
Niby mówicie o że tibie to nie życie itd.
A sami kurwa w*******acie sie w gówno. To gra to whuj obchodzi was czy Imargam ma dziewczyne czy ja jeździ czy z nia do restaruracji chodzi. Popatrz na sibie pedale. nie bronie imargama sram na wszystko ale pierdolicie dla kogo jest dla kogo nie ZYCIEM . A sami wywlekacie to jaki jest na rl a nie jaki w tibi S*******ac |
@UP
Koleżko nie wchodź mu w pupę. A jeśli już chcesz zapomogę to Ci dam tego p seta <lol2> Ale nie używaj już tyle wazelinki na forum. Zrób to dla samego siebie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Dokładnie |
Jak to juz ktos wyzej zaznaczył, teraz sie spinacie bo jest wojna, cwaniakujecie przez kabel a wczesniej wykonywaliscie jak pieski polecenia wodza Andrzeja. Jedyny sie stawial ten dzieciak z ADHD ( Damian), gadacie, że Imargam nie ma matury,a ch uja wiecie, bo ma.. Zal mi was dzieci neo.. I jeszcze piszecie z jakichs nickow z dupy i obrazacie wszystkich .. Do tego boicie sie przyznac do tego kim jestescie, w sumie sie nie dziwie :) tez bylo by mi wstyd
AHAHahhaha A Tritii wchodzi na kanał do Andrzeja i mówi THUS MI KRADNIE LOTY ANDRZEJ POMOCY !! A teraz w jednej gildi i best friendy.. Co do naszego lizania dupy Duskiness, to jest podział tylko nazw Duskiness i Vision.. My jestesmy jednoscia.. Jakbyscie wiecej siedzieli na kanale tam gdzie trzeba to byscie zrozumieli |
Cytuj:
I ogólnie to ładnie dupe liżesz :] Prawda wychodzi na jaw to temat zmieniasz.. |
Komu ci on dupe lize? o.o
|
14 ma lat ten dzieciak.
ciapek ciapek... idz do kąta. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |
|