Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Zuter 08-12-2008 17:29

no zabardzo wczoraj nie mogliscie nic zrobic a byli w sumie w dupie. Jakby byli mniej obsrani mogli by was tam ladnie pofragowac ;]

Rester 08-12-2008 17:34

niby racja, ale wojny tym nie wygraja :p bedzie tak jak z inshion, akcja > zkampienie sie. Po czasie sie znudzi i elo

Ciap3k 08-12-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2367751)
HAHAHAAHA TERA BETI TAK WYPOMINACIE TAKIE AKCJE A JAK THUS KRADL LOOTY TRITIEMU Z CAMPA TO BYL PLACZ DO ANDRZEJA A TERA TO TAKIE ZIOMKI ?! PEACE AND LOVE?! 8o

"TERA" to ty idź tacie pomóc pole zaorać wieśniaku ;d

Mooi 08-12-2008 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zuter (Post 2367907)
Jakby byli mniej obsrani mogli by was tam ladnie pofragowac ;]

Tutaj muszę przyznać koledze rację, niestety jak widać na filmie wykonanym przez Xespoza Inshon ma już ich w dupie bo nie "raszowali" choć mogli. Masa privów szla do Xes~ a on po prostu nic sobie z tego nie robił. Tylko jak Fish~ ten palek napisał czy ma PZ, oczywiście nie miał i odpisał że nie ma xD Może chcieli dać logi lecz w tym momencie poleciała fire bomba =/

Vlaaaadek 08-12-2008 17:39

O kurwa jak czytam wasze wypociny i napinki to dobra beke mam.
Pozdro street fighterzy HAHAHA

Mooi 08-12-2008 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciap3k (Post 2367925)
"TERA" to ty idź tacie pomóc pole zaorać wieśniaku ;d

Nie dziwne skoro to Imuś a on przecież się poznanej dziewczyny pyta. - Ej masz eq? Zamiast zapytać o maturę.

Ciap3k 08-12-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooi (Post 2367936)
Nie dziwne skoro to Imuś a on przecież się poznanej dziewczyny pyta. - Ej masz eq? Zamiast zapytać o maturę.

hahaha XD dziewczyna mówi, że nie ma i ADHD MODE ON

@DOWN
co?do mamy chcesz? xd

Veltaxio 08-12-2008 17:43

ahahahahahah p***** nonamy xDDDDDDDDD

Mooi 08-12-2008 17:46

I ja po garbie kablem od pilota, a nie sorry Imuś się z "foczkami" spotyka w restauracjach :D To cóż blat z baru oderwie x) Jak się dowie że jego wyśniona nie ma eq. A co gorsza jakby nie miała chara. To już by jej PA zrobił że dom by musiała sprzedać i hunted 4ever. :p

Ciap3k 08-12-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2367424)
Widac ze zlodzieje xespoz, betti nie maja juz alternatywy skoro wlaczyli inshon do tego, no nic tera zabawa sie zacznie dopiero 8o!

@Richy Milioner
Jak już sam o********sz ludzi na 5k to nie mów, że inni złodzieje ;p

Bartonisko 08-12-2008 17:54

Niby mówicie o że tibie to nie życie itd.

A sami kurwa w*******acie sie w gówno.

To gra to whuj obchodzi was czy Imargam ma dziewczyne czy ja jeździ czy z nia do restaruracji chodzi.
Popatrz na sibie pedale.
nie bronie imargama sram na wszystko ale pierdolicie dla kogo jest dla kogo nie ZYCIEM .

A sami wywlekacie to jaki jest na rl a nie jaki w tibi

S*******ac

Mooi 08-12-2008 18:04

@UP

Koleżko nie wchodź mu w pupę. A jeśli już chcesz zapomogę to Ci dam tego p seta <lol2> Ale nie używaj już tyle wazelinki na forum. Zrób to dla samego siebie.

Ciap3k 08-12-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mooi (Post 2367947)
I ja po garbie kablem od pilota, a nie sorry Imuś się z "foczkami" spotyka w restauracjach :D To cóż blat z baru oderwie x) Jak się dowie że jego wyśniona nie ma eq. A co gorsza jakby nie miała chara. To już by jej PA zrobił że dom by musiała sprzedać i hunted 4ever. :p

Bez przesady xd

Rasta-Vandetta 08-12-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 2367467)
Nie zapominajmy o tym ze to ludzie z Chelma sprowadzali na furore swoich reali a ci kolejnych, tak powstalo inshon teraz chelmskie muay tai...

PA i zabijanie bylo jest i bedzie ale niew takich ilosciach ze pan rafal idzie noob charem pod thais depo z red skullem, ktos go bum i ten relog + paymencik :))! Masz dowody pa? Pisales do Andrzeja i on to zalatwial, nie wiem czy pod wodza mari frizer bedziecie mieli lepiej, napewno bedziecie czesciej bohy kupowac.

Nie jest tak kolorowo Ima jak mówisz. Jak ktoś pisał do Andrzeja w sprawie PA to szedł ignore.

Tomkooo 08-12-2008 18:20

@Up
Dokładnie

Glaca 08-12-2008 18:20

Jak to juz ktos wyzej zaznaczył, teraz sie spinacie bo jest wojna, cwaniakujecie przez kabel a wczesniej wykonywaliscie jak pieski polecenia wodza Andrzeja. Jedyny sie stawial ten dzieciak z ADHD ( Damian), gadacie, że Imargam nie ma matury,a ch uja wiecie, bo ma.. Zal mi was dzieci neo.. I jeszcze piszecie z jakichs nickow z dupy i obrazacie wszystkich .. Do tego boicie sie przyznac do tego kim jestescie, w sumie sie nie dziwie :) tez bylo by mi wstyd

AHAHahhaha A Tritii wchodzi na kanał do Andrzeja i mówi THUS MI KRADNIE LOTY ANDRZEJ POMOCY !! A teraz w jednej gildi i best friendy.. Co do naszego lizania dupy Duskiness, to jest podział tylko nazw Duskiness i Vision.. My jestesmy jednoscia.. Jakbyscie wiecej siedzieli na kanale tam gdzie trzeba to byscie zrozumieli

Ciap3k 08-12-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2367998)
Jak to juz ktos wyzej zaznaczył, teraz sie spinacie bo jest wojna, cwaniakujecie przez kabel a wczesniej wykonywaliscie jak pieski polecenia wodza Andrzeja. Jedyny sie stawial ten dzieciak z ADHD ( Damian), gadacie, że Imargam nie ma matury,a ch uja wiecie, bo ma.. Zal mi was dzieci neo.. I jeszcze piszecie z jakichs nickow z dupy i obrazacie wszystkich .. Do tego boicie sie przyznac do tego kim jestescie, w sumie sie nie dziwie :) tez bylo by mi wstyd

AHAHahhaha A Tritii wchodzi na kanał do Andrzeja i mówi THUS MI KRADNIE LOTY ANDRZEJ POMOCY !! A teraz w jednej gildi i best friendy.. Co do naszego lizania dupy Duskiness, to jest podział tylko nazw Duskiness i Vision.. My jestesmy jednoscia.. Jakbyscie wiecej siedzieli na kanale tam gdzie trzeba to byscie zrozumieli

To ile lat masz, że nazywasz go dzieciakiem?I czy wogóle wiesz, ile ten "dzieciak" ma lat?

I ogólnie to ładnie dupe liżesz :] Prawda wychodzi na jaw to temat zmieniasz..

Veltaxio 08-12-2008 18:31

Komu ci on dupe lize? o.o

Voyphox 08-12-2008 18:31

14 ma lat ten dzieciak.

ciapek ciapek... idz do kąta.

Ciap3k 08-12-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voyphox (Post 2368021)
14 ma lat ten dzieciak.

ciapek ciapek... idz do kąta.

Kto ma 14 lat?:o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15.