![]() |
|
Cytuj:
|
Na cylopolosi nie dam rady =/
Ale mount sterum spojonie czyszcze górę i pdo thais. Sa jeszcze jakie¶ podobne potwory na Pacc albo cyce z małym respem?? |
66 Pall na facc xd.. 81 dist... 16 mlvl... jeszcze pare dni i bedzie pacc ale co teraz? ^^ Dragon Lair oblęzone przez ludzi... 10+ wiec nie ma co expa szukac podobnie poh gdzie MS wybija wszystko co sie rusza -.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na fibuli d lair nie poradzi sobie chlopak ;ss polecam hellgate+draconia, zajefajnie tam jest;] |
Mam 32lvl jestem palkiem skille: 68/52 dam rade na dwarfach guardach expić?
|
Cytuj:
|
26 knight
70/70 4mlvl Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet Pacc (zostało 19 dni) ¦wiat PvP 1. Gdzie będę miał najwiecej expa/h? (chcę szybko wbić jaki¶ przyzwoity lvl) 2. Gdzie mogę szybko zarobić? |
Cytuj:
2. Larvy, Barby, Dworce. Darashia mino tower |
na czym mam expic pallem 18lvl skille 55/41 equ b robe k legi crown helmet dragonka obecnie skiluje do 60/45 ?? mam na waste 18k
|
jedziesz na soldach+ poj. gurdach do 25 lvl, a pozniej jazda na maxa na guardy ; )
|
thx ale oplaca mi sie skilowac do 60/45 czy nie
|
opł±ca się ;)
|
Oplaca sie lvl 20 druidem +10 bp ih na guardach? bo Cyce zajete na Mt Sterum i pod Thais, myslalem jeszcze o scarabach
Bylem na cylopolis ale tam wszystko zrulowane stoi pod schodami Mino mag,5 cycow ,3 guardy i inne dziadostwa |
Cytuj:
|
Za kilka dni kończy mi się pacc i mam kilka pytań:
1.Czy dam radę huncić na deep fibuli solo ,żeby był maly +(proszę mi niepisać żebym wzi±ł ed to będzie + Chodzi mi o hunt solo) 2.Gdzie na Faccu moge zarobić dużo kasy?? Moja postać to: 80lvl skile 81/79 knight Eq:Demon helmet, Mms,Dsm,K Legi,Justice Seeker,Bohy i Softy. |
posłuchaj
Radze ci isc do tchais. wpodziemiach zarobisz duzo kasy a i bedziesz muk expic na tych deep fibui.
|
Cytuj:
|
Tibiot - chyba nie chodzi ci o roty i orki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |
|