![]() |
|
AA sorka :D
|
Te tempe dziecko juz mnie z równowagi wyprowadzilo :s
|
Cytuj:
dziecko, dziecko, dziecko... -.^ zazdrościsz? Lusi: taak, zajebiste słowo... se broń jordzka, ja Ci nie zabronie... ale jak on Was wszystkich opierdoli, to się będę z Was w huj nabijać ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
zdjęcie sprzed 1,5 roku... słaby pomysł... ;< wyjdź Jordz\/: ja nie jestem koxem i się dropsem nie bawie, ani nie mam zamiaru. mi tam rodzice komputera nie wyłanczają... sensu... a ty sięgasz ponad każdy stół? ;] jak tak, to jesteś elo zajebisty |
Nom Vari niech sie lepiej we mnie bawi
niż ma z Tobą bawić sie w 'naucz mnie mamo jak byc pro elo koxem i bawić się dropsem', ja nie rozumiem czy Ci rodzice włączają komputer tylko po to żebyś bez sesu spamował tutaj ? btw. zacznij brodą ponad stół sięgać to pokonwersujemy. |
Mmmm kolejna KŁÓTNIA milo... :confused:
|
Co tu się kłucić kazdy dobrze wie i wiedzieć będzie ze Vari zawsze jebany bedzie8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do zaczynania - Ty zacząłeś po Jordzku jechać... |
haha :D jakoś ja tam się za mocno pociśnięty Xevciu nie poczułem xdd . jakoś słowa 12 latka mnie nie dotykają xd
|
|
Jakis przypadkowy levelik :)
http://img524.imageshack.us/img524/4...vlkinemib9.jpg jutro jak dobrze pojdzie 74 sword ;] |
Cytuj:
ja dodawałem na forum coś? nie? więc ja zacząłem? ;o super... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj :( marny twój los vari
Się nie dziw czemu twój nick pisze z małej literki bo na to zasługujesz proste :) Jeśli chodzi o to kto zaczyna to bez wądpienia ty jesteś przyczyna kłutni niedorozwiniety dzieciaku i nie dodawaj sobie lat bo jestes ścierwem ;]:baby: |
Cytuj:
pisze, że się kłocę, a sam tu mnie prowokujesz... dajesz ignora na tibii, więc jak ci mam odpisać? ;o żal mi cie kretynie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35. |
|