![]() |
|
ta jednoscia jestescie bo potrzebujecie ich pomocy!!!
jednoscia tez byliscie jak diabllord placil 500k dla nelthariona ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jasne ... diabllord gadal ze nie zaplaci i ze to wasz rl go wyzywal i wbil mu sie na respa a ze to byl rl twoj i calej wasze ekipy smiesznej to musial zaplacic proste, a zaplacil wtedy gdy katrila go bil z youenem ak pogromca tatuazy, bal sie postawic , woli byc ponizany i dalej lizac
|
Nieznam Cie ale mysle ze jakbys ty kogos zabil to juz widze jak kase oddajesz ;]
|
Cytuj:
|
Ja powiem tak. Wszyscy co byli na meetingu zostali, nikogo mi nie jest zal. Nikogo nie poznalem wlasciwie z death rose, Ci ludzie siedzieli sami na kanalach na vt, nie integrowali sie, a w tej grze o to raczej chodzi.
|
Może poprostu sytuacja im nie pozwoliła przyjechać, lub poprostu nie mieli kasy..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mama nie kazała prosta logika.. :| widzi że synuś siedzi 24/7 przy kompie to jeszcze się nad tym jeziorem utopi albo coś sobie zrobi bo zero sprawności fizycznej X] |
Cytuj:
Boże, ledwo wyrósł, a już prezesa szpanuje wybacz mu bo nie wie co czyni |
To Waszym zdaniem każdy musiał być na tym meetingu i każdy musi mieć [?] lat żeby grac Tibie?
Nie wiem ile Ty masz lat, i nie każdy musi być w takim wieku jak np. Andrzej lub ponad 20.Ale wiesz, inni pomyślą, że Tibia to właśnie gra dla dzieci i będą się śmiali z tych, co mają po 20 lat i grają w to.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: baku z budyniem jechali 13h z 4 przesiadkami i na mnie i luaksza czekali we wroclawiu 4h, widac komu zalezalo a komu nie |
Cytuj:
|
Zgadzam się z sobą.
|
A mnie To chcą Zabić za to że przy kozaczyłem na Forum proszę nie bijcie :( Wybaczcie Mi Proszę (podobno już Wyrok Śmierci został wydany)
|
Z Betti spadł FULL SET ??
|
Ivet Beck aka Dyjo ale chłopak się nie przejmuje Tym i walczy dalej ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:57. |
|