![]() |
|
Zagraniczni trenery do wzięcia:
Jean Tigana (Francja), Alberto ****heroni (Włochy), Roberto Mancini (Włochy), Slaven Bilić (Chorwacja), Jurgen Klinsman (Niemcy), Bernd Schuster (Niemcy), Zico (Brazylia), Luciano Spalletti (Włochy), Avram Grant (Izrael) Moim zdaniem, najlepsi byłby ktoś z dwójki: Spaletti, Klinsmann B). Nie pogardziłbym też Mancinim, czy Biliciem. Najgorzej będzie jak kadrę dostanie Zico :/ Piłkarz wielki, ale trener... Do Granta i ****heroniego też nie jestem przekonany. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pele? - Nieeeeee
Maradona? - Nieeeeee Hrymowicz? <3333333333 Kto widział ten wie o co chodzi, potem pod klepie linka. Masakra :cup: |
4 minuta. 2:0. Brawo Mannone, brawo obrona.
|
Cytuj:
ze Zczuba.pl: "Nie wydaje Wam sę, że projektant drugich koszulek Barcy co roku próbuje wymyślić głupszy kolor?" ja pitole, 1000% racji, ciekawe komu to się podoba? A Standard, lol. |
Cytuj:
|
2:1 Bendtner, gol do szatni. Będzie to samo, co z Boltonem, chociaż wydaję mi się, że o padnie o jeden gol więcej dla Arsenalu (2:4).
|
czuje że Arsenal wygra ; d
p.s łapcie. http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/unib...gol-hrymowicza miazga ; ddd |
2:3
Ahahahahaha :D :D :D |
Niby przy drugim golu dle Arsenalu byla reka, ale uznano :d
|
Orientuje się ktoś jaki był kurs na remis Inter-Barca? Chcę wiedzieć, ile straciłem :D
|
Cytuj:
Inter 0:0 Barca. Jak by Barca była skuteczniejsza byłoby przynajmniej 0:1, a tak po punkciku. @edit Zico trenerem Olimpiakosu. Kto myślał, że będzie to selekcjoner naszej repry niech zejdzie na ziemie. |
co prawda Barca nie zdołała strzelić gola, ale jestem bardzo zadowolony, bo zdecydowanie zdominowali Inter, a ich gra w końcu przypomina zeszłoroczną (może poza skutecznością, ale i to przyjdzie)
|
Wczorajszy mecz Juventusu, był imo dużo bardziej ciekawszy, od meczu Interu i Barcy. Brawa dla Arsenalu z 2:0, na 2:3, no nieźle ;)
|
DYNAMO DYNAMO DYNAMO DYNAMO!!
no i dzięki nim wszedł mi ostatni mecz i 70zl do przodu. |
Z wyniku jestem zadowolony zwalszcza po przeczytaniu paru komentarzy "bedzie 3-0 dla barcy". Dziejszy mecz pokazal ze klepac pilka na 16-30 metrze to sobie mozna,gorzej jak trzeba strzelic bo w gruncie rzeczy ciezko mi sobie przypomniec grozny strzal w swiatlo bramki ze strony FCB. Z Camp Nou punktu raczej nie wywieziemy aczkolwiek nie mozna tych dwoch ekip oceniac tak samo,jest poczatek sezonu Inter jest po rewolucji kadrowej,z kazdym meczem gra powinna wygladac lepiej i wkoncu pojedyncze ogniwa utworza solidny lancuch.
|
Ja tam żałuję, że Eto'o opuścił Barce. Zlatan jest pipką. Ale oby jak najwięcej goli strzelał.
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...renerem-kadry/
Skandal! To co robią te pzpnowskie komuchy to już przekracza wszelką granicę przyzwoitości. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |
|