![]() |
|
Cytuj:
Seria jest w stanie przekazywac świat w naszych realiach i robi to nie najgorzej. Porażką jest moim zdaniem to, że ten efekt chyba nie był zamierzony przez twórców. |
@Chou Baka xD
@1 Jak mam cie nie łapać za słówka skoro takie są fakty, czyli używasz nieprawdziwych sformułowań ;p @2 Pytanie na poparcie punktu 1 @3 Nie koniecznie ;P. Dałbyś już spokój z argumentowaniem swojego stanowiska za pomocą jedynie Clannada (którego ostatnimi czasy widziałeś) Mam ci napisać po raz 3ci że uważam SD za fikcje literacką i że nie wszystko musi mieć jakiś przekaz?(Proszę cie nie pisz "tak") A na siłę nie będę tego wymyślał tylko po to żeby odpowiedzieć na twoje, już coraz mniej sensowne posty. @Ostatnie zadanie To tak jakbym ja cie zapytał jakiego to przekazu nie ma to anime, że je tak zaciekle atakujesz... bez sensu. SD po prostu mi się fabularnie podobało oprócz jednego już wymienionego wątku, co nie znaczy że uważam je za arcydzieło. A moje wypowiedzi są kierowane tylko i wyłącznie tym iż nie uważam tej serii za całkowicie-totalnie-mega do dupy i dlatego się wypowiadam, niejako stając w jej obronie. I apeluje do ciebie Cytuj:
|
@Sayonara Zetsubou Sensei
Pierwsza seria watched. Komedia z czarnym humorem, ogląda się przyjemnie, ale do mistrza szkolnych komedii, Onizuki, panu Itoshiki co nieco brakuje. ;) Poza tym, strasznie zaciekawiły mnie gry językowe twórców. Fajny ten japoński. O, no i opening dobry! |
@Kuma-chan
Ja też już daje spokój ;p Już mi się odechciało flejmu na ten temat, bo wynik po raz kolejny jest ten sam. W każdym razie uważam to za beznadziejne anime i zdania tego nie zmienię. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Ale to już koniec o SD. Jestem po trzech epach anime, któego nazwy nie pamiętam i okropnie mi się podoba. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Zaczynam Zoku Sayonara Zetsubou Sensei :) |
2@up
220 też :P |
a nie bo 9K!
|
Cytuj:
A przekaz ze hej! Tego powinni w szkolach uczyc, a jak u Ciebie byłe dziewczyny traktują ludzi tasakami, to ja na Twoim miejscu zostałbym gejem. Dluzej pozyje. @Cóż, ja z wieloma recenzjami na Tanuki sie mniej lub bardziej zgadzam, przynajmniej odnosnie serii ktore sam ogladalem kilka razy. Chyba jedyna, ktora totalnie jest moim zdaniem nietrafna, to bylo bodaj Sekirei. |
Cytuj:
Przepraszam musiałem. ;x Bo jak zawsze spóźniłem się na gadkę o SD ;< |
Well boys..
http://img29.imageshack.us/img29/2746/picture495.jpg ...Welcome to the internet. http://img29.imageshack.us/img29/975...yveridiann.jpg |
@Rayza
To się nazywa hardcore. @Top: Obejrzałem 3 odcinki basquasha, przyznam przyjemnie się ogląda, ale i tak nie na tyle ciekawe, żeby mnie odciągnęło od tipji. ;< |
@Ray-chan
Kiedy zmieniłeś kolor włosów? ^^ @Koszyk Nic nie straciłeś. Nipah~! Frizz-kun |
@Gargoin
Fejl :< @Rayza Tyyy, nieźle się zmieniłeś od ostatniego spotkania : O @Topic Ściągnałem Rozen Maiden (desu!) i Bokurano. Za to w związku z kryzysem musiałem usunąć kilka lipnych serii z dysku. |
no jak to? to przecież jest Kuma! tylko bez przebrania
|
Cytuj:
|
|
O Que w końcu wiemy jak wyglądasz ^^ ale z żółtym ci nie do twarzy
|
Siema, chciałem się was zapytać o tytuły takie must-watch, które trzeba obejrzeć, a których nie ma na moim anime-planet ; ).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:29. |
|