![]() |
|
|
Cytuj:
Ogłosili już to chyba kilka dni temu ;o |
Cytuj:
|
Ludzie, co się z wami dzieje? Wydarzenia sportowe nam prawie spadły na drugą stronę!
Arsenal spokojnie ogrywa 4:0 Wigan, Vermaelen cudowne zawody, 2 bramki, jedna po ładnej główce, a drugi strzał z 16 metrów prosto w okienko. Kocham go, kocham! |
ale w ch*ja polecieli z tym Iversonem :x Tyle szumu narobiono, ja sie juz podjaralem, i co? I wielkie gowno. 5-sekundowa zajawka z Reebok Challenge, krotki wywiadzik z AI jak do Spodka przyszedl, i to wszystko. Pierdole taka promocje basketu. Przynajmniej Hiszpania nie zawiodla i skopala greckie dupska. Jutro zdobywaja zloto, nie ma innej opcji.
|
Oglądam Mam Talent i czekam na mecz Barcy do 22:00, licze na wysoki wynik bo grają u siebie z będącym w ostrym kryzysie Atletico.
--- Arka_Sath_Wielki dodał 131 minut i 56 sekund później --- No i do przerwy 4-1 xD się nie przeliczyłem, a jeszcze może coś wpadnie. Ibra, Messi, Alves, Keita a dla Atletico Aguero. |
Barca-Atletico 4:1 do przerwy:D
|
To jest ta gra z zeszłego sezonu:)
|
No i koniec 5-2. Trochę słabo obrona, ale nie ma co narzekać bo się chłopaki spisali :)
|
|
Yoh ogląda demoty! XD
Cytuj:
|
Wszystko to dzięki obronie ;p
|
Zaczynają się derby Manchesteru. ;)
1:1 2' Rooney 16' Barry K.Jay |
Foster =D jak ktos tak slaby moze bronic w pierwszym skladzie?
|
Cytuj:
http://img89.imageshack.us/img89/4374/90061931.png i wszystko jasne tam jest napisane "Polska będzie mistrzem świata w piłce nożnej?" |
United 4:3 City, genialny meczyk. A tu jeszcze za 2 godzinki Chelsea - Tott :D
|
No to widze ze City zaczyna byc tak ruchane jak Chelsea =D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owen > Tevez
DF24 królem środka pola, a Rooney największą gwiazdą PL :D @Edit Z powodu problemów technicznych 2 ostatnie bramki tylko "słyszałem" :< Audycja radiowa ssa. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:25. |
|