![]() |
|
:d
Pacc narazie zostaw w spokoju (moje zdanie)
Cytuj:
|
Ale ja chcę PACC już ^^, jest juz 1 dzieńi mam 16 lvl co dalej?? (aktualnie larvy a do 50?) ^^
|
Cytuj:
no to ja Ci powiem tak.. wsumie sam powinienes das sobie odpowiedz jezeli grales na paccu juz masz 16 lvl i to jest 1 dzien pacc.. jezeli umiesz grac to na luuuzie wbijesz 50 tym ms z kumplami na hunty szybko sie lvl wbija ;D A na jakim servie grasz? sorka ze nie powiedzialem Ci na czym expic ale gralem bardzo malo na pacc a pozatym z pacc nie zaczynalem wiec trudno mi jest powiedzieć ;) Pozdro :) See You in Tibia ;)) |
Cytuj:
|
80 MS (sux mlvl -55) gdzie mogę ładnie podexpic bez waste - equ mogę miec każde . Dotychczas expiłem na ankh d lair tam z dl'ami i exp 80-100k/h i to bez waste ale z czasem wszystko się nudzi i szukam czegoś nowego ;p Świat no=pvp
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam,mam 80 rp, kilka dni temu kupiłem pacc. Jest to mój 1st więc nie za bardzo orientuje się w expowiskach. Gdzie mógłbym expić z zyskiem, ew. na 0? Jesli to nie problem powiedzcie ile expa/h wyciągnę na danym expie. Dist 86
|
hmm a Hydry z asskami? bedzie waste?
|
chyba tak:(
|
Witam
27 druid z dobrym eq jak na ten lvl. (facc) Gdzie moge szybko wbic 30 lvl mam na zwastowanie 15k Świat : Harmonia :( |
może orc forrest ja tam expilem na 26 lvl
|
Cytuj:
*koko~ Ty chyba chcesz go wysłać na szybką śmierć. |
@2up
gnie? @3x up hmm.. dwarf guardy z summonem, tomb pod mount sternum @up sekundy ;/ |
Teraz ja.
29 sorc (niedlugo 30) 34 mLvl Eq: Blue set, Vampire shield,Woce,Crown helmet Facc Non-pvp Interesuje mnie Exp, kasy nie potrzebuje narazie |
gdzie?
Gdzie expic na 52 levelu skille 66/64 na serwerze non pvp moje eq to p-set steel helmet dwarven shield ornamanted axe :))
|
@ fcentcik991
- Guardy z Monkiem - Cyclopy na poludnie od White Flower Temple ( zabierz: Wand of decay, kilka run GFB , Bp Stalagmite/Hmm ) -Tomb pod mt. sternum ( z Wand of draconia ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Po twoim eq wnioskuje, że potrzebujesz kasy. Jeśli tak to masz do wybrou: Ghostland na zachód od carlin Dark Catedral (nie polecam, za dużo ludu) Minosy wszelkiego rodzaju (możesz patrolować tower, a nuż ci nose ring spadnie?) Krasnale (z soldami włącznie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |
|