![]() |
Wczoraj weszła Radwańska, zawiodła Serbia.
|
Polska - Irlandia Pln 1
Izrael - Łotwa 1 Szkocja - Macedonia 1 Hiszpania - Belgia 1 Stawka: 10 Wygrana: 51.80 |
Kod:
Lechia - Wisła - 2 - 1,72a drugi bajerancki ;x Kod:
Stoke - Chelsea - 2 |
Ja dzis zupelnie przypadkowo wszedlem do buka, postawilem 5zl na Slowenie i Holandie i jestem 70zl do przodu:)
|
no wai zeby z 5 zl na Slowenie i Holandie wyszlo 70 zl
|
kurs Slowenii 4.92, Holandii 3.2. Ogolnie 15.74
EDIT Kurde, to jednak nie Slowenia, a Slowacja :D Machnalem sie, bo u buka to spotkanie bylo tuz na Szkocja-Holandia, a tu zonk |
giezet. ; D
|
Cytuj:
|
Kod:
Lechia - Wisła - 2 - 1,72edit: IDE JAK BURZA HAHAHAHA : D p.s Kod:
Stoke - Chelsea - 2 |
ja zbyt leniwy jestem zeby specjalnie do stsa isc, ale moze komus na dzis sie przyda :p
Kod:
Panthrakikos - Panathinaikos 2 1.35 |
FC Brugge - Genk [1]
Villarreal - Mallorca [1] Sporting - Ferreira [1] Panthrakikos - Panathinaikos [2] Belenenses - Benfica [2] Inter - Parma [1] Rosja - Bulgaria [1] POLSKA - Francja [1] <3 oby, oby... |
Tak się zastanawiam, po co gracie takie taśmy? Przy takiej ilości jest praktycznie pewne, że coś nie wejdzie.... Chociaż trzymam kciuki za Maggica (-: Jeszcze tylko kilka meczy :D
Ja na dzisiaj: Villarreal -1,58 Panathinaikos -1,35 Sporting -1,27 AKO: 2,709 EW: 54,18 Zobaczymy (-; Wczoraj weszło: Chelsea -1,4 Olympique -1,34 Girondins -1,27 AKO: 2,383 EW: 71,48 |
@Parys
Kod:
Lechia - Wisła - 2 - 1,72 |
PSG ;/ Ech, zawsze ten jeden mecz....
|
Kurde... chociaż i tak żeś wybitnie trafił.
|
Zdeka smutno ale trudno ; d Już sobie mecze w tygodniu wybieram. xDddd
Polecam się przyjrzeć: Poniedziałek: Falkirk-Aberdeen - 2 - 2,25 Środa: Stuttgart-Rangers - x2 - 2,05 Inter-Barca - 2 - 2,50 |
Chciałbym zacząć się w to bawić, ale nie mam pojęcia jak wystartować. Który serwis polecacie? Co na początek itp.? :p
|
Polecam Totomix oraz STS. Masz chociaż minimalne pojęcie jakie drużyny warto obstawiąc itd. czy nic? : P
p.s Kod:
Lechia - Wisła - 2 - 1,72 |
Cytuj:
|
U mnie dzisiaj Chelsea, Real (-1) i Bayern. Zobaczymy (-;
A ja jak masz neta i 18 to polecam bet365 i bet-at-home (-; |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |