![]() |
Cytuj:
@ Veshgar Ale lvl jakos ciagle rosl ;) I po co mam sam sie bic z 10? :> |
Cytuj:
no wlasnie po co sie bic? a sam wyzywasz/ smiejesz sie z Vitality/Kazzadum/Partyzanci ze czemu nie bija sie nawet jesli przeciwnikow jest wiecej. |
Cytuj:
Gdzie ich wyzywalem/nasmiewalem sie? Napisalem tylko ze nie maja u mnie szacunku, a to jest zupelnie cos innego |
Cytuj:
expiles w nocy a czasami ci sie zdarzylo isc z guramo na hydrach, a wyobraz osbie ze moja ekipa liczyla wtedy 2-4 osoby w calej gildi;] a ogolnie nie mam zamiaru sie klucic na forach kto ma wieksze doswiadczenie na wojnach, bo tylko bardziej napalony idiota wrzucajacy klamstwa na forum wygra taki pojedynek;] |
Cytuj:
kthxbye /Schnap |
Wiscer - Oct 16 2007, 23:51:39 CEST Killed at Level 143 by a fire elemental of Dobin Carel ;]
|
Cytuj:
|
@Jez17Psk i kurde powiedzien nie znasz :| to jest nie ucz ksiedza dzieci robic !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gz ;)
Nie wiem jak wy ale ja tam sie zajebiscie ciesze, wkoncu cos sie dzialo xD |
ZAJEBIOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
NARESCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUHASUAHSUASHAUSHAUSHASUHAS dajcie filmik :F |
Kocham wasze boty :P Ng czy Black Dee?
ladnie leca hity z male przez 0,5 sec po tym jak cialo juz lezy hahah i niepierdolcie ze bez bota bo sie tylko osmieszycie. Widze pare ciot zabraliscie ze soba zobaczymy kied sie bedziecie klucic :D czekam na next opena. |
Kiko nie pisz ze to bot bo bedziesz zjechany i bedzie gadanie "UZYWAMY TS/VENT I ODLICZAMY" xDD
|
Lmao, nie ciężko o takie combo jak sie ma 20~~ shooterow.
Z resztą, "każdy wie swoje" jak powiada Bolter, kłótnia z Wami nie ma sensu. |
Zapodajcie kurwa filmik ladna rzeź musiala byc xD Jak prosiaki ludzie musieli padac
|
Milusio mily poczatek dnia. ciekawe czy Johnny bedzie wciaz uwazal Partyzantow za "weakness" guild. @Oven, CF ktos od was przezyl? 23 -3 !!! chyba najwyzszy wynik w calej wojnie:D @ Bolter? pare? cale prouds i kilku nowych :)
|
Kaiser Glider, Latuz, Mistrz Gego i jeszcze troche osob ;)
@ Elvelot 20 shooterow? Was bylo kolo 70 osob z tego co kumpel naliczyl |
23 scroopy na forum
8 rano scroopy na forum ty chyba żyjesz tym forum wiec dlatego napisze byś mial jakas pozywke na dzisiejszy dzień : * CF owned nie szkoda mi nikogo bo same lizusy tam siedza : D btw macie jakes centrum handlowe bo w tym CF chary chodza jak cieple buleczki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52. |