Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Scroopy 14-10-2007 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1694419)
OHHH REALLY??

Schnapie* jezeli juz:P
A na gre nie mam czasu nawet na selence:P Wchodze tylko na battle.

/Schnap

Literowka, sry :P

@ Veshgar
Ale lvl jakos ciagle rosl ;) I po co mam sam sie bic z 10? :>

Wesha 14-10-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1695076)
Literowka, sry :P

@ Veshgar
Ale lvl jakos ciagle rosl ;) I po co mam sam sie bic z 10? :>

jakos dlugo miales 60-63 lvl :) a dopiero potem zaczales expic jak Oven robil to co robi teraz czyli jedne wielkie PA.
no wlasnie po co sie bic? a sam wyzywasz/ smiejesz sie z Vitality/Kazzadum/Partyzanci ze czemu nie bija sie nawet jesli przeciwnikow jest wiecej.

Scroopy 14-10-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1695112)
jakos dlugo miales 60-63 lvl :) a dopiero potem zaczales expic jak Oven robil to co robi teraz czyli jedne wielkie PA.
no wlasnie po co sie bic? a sam wyzywasz/ smiejesz sie z Vitality/Kazzadum/Partyzanci ze czemu nie bija sie nawet jesli przeciwnikow jest wiecej.

Dlugo mialem 60-63 bo nie mialem czasu na gre, mialem swoje sprawy w rl i to jest tego powod :)
Gdzie ich wyzywalem/nasmiewalem sie? Napisalem tylko ze nie maja u mnie szacunku, a to jest zupelnie cos innego

Madreth 14-10-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1694032)
A nie pamietasz jak ja zawsze expilem jak wy pkowaliscie?:> btw. mnie przy tej akcji nie bylo niestety w domu a jak bym byl to bym poszedl mainem, jak sie bawic to sie bawic :) mi tam na charze nie zalezy :P
A Shnapie raczej wie troszke wiecej na temat wojen od Ciebie, takie moje skromne zdanie :P

@ Shanpie
Rob chara na Titanii a nie sie kisisz ciagle na tej Selence xD i odezwij sie na gg ;P

i dlatego nie lubie zbytnio sie wypowiadac na tibia.pl bo polowe spoleczenstwa tutaj pierdoli aby pierdolic, wszystkie twoje teksty sa pod publiczke, szczerze nic nie napiszesz jestes poprostu typowym kretynem ktory probuje wpajac ludzia klamstwa pod publike, wiec sadze ze nie ma o czym mowic w takim razie;]
expiles w nocy a czasami ci sie zdarzylo isc z guramo na hydrach, a wyobraz osbie ze moja ekipa liczyla wtedy 2-4 osoby w calej gildi;]
a ogolnie nie mam zamiaru sie klucic na forach kto ma wieksze doswiadczenie na wojnach, bo tylko bardziej napalony idiota wrzucajacy klamstwa na forum wygra taki pojedynek;]

krwawycomeback 15-10-2007 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1695628)
i dlatego nie lubie zbytnio sie wypowiadac na tibia.pl bo polowe spoleczenstwa tutaj pierdoli aby pierdolic, wszystkie twoje teksty sa pod publiczke, szczerze nic nie napiszesz jestes poprostu typowym kretynem ktory probuje wpajac ludzia klamstwa pod publike, wiec sadze ze nie ma o czym mowic w takim razie;]
expiles w nocy a czasami ci sie zdarzylo isc z guramo na hydrach, a wyobraz osbie ze moja ekipa liczyla wtedy 2-4 osoby w calej gildi;]
a ogolnie nie mam zamiaru sie klucic na forach kto ma wieksze doswiadczenie na wojnach, bo tylko bardziej napalony idiota wrzucajacy klamstwa na forum wygra taki pojedynek;]

Filozof sie panu zalączyl? Nie byloby tematu gdybys sam go nie zaczal. Wjechales odrazu na mnie jakbys "pozjadal wszystkie rozumy", nie majac bladego pojecia kim jestem. Otóz w rzeczach tego typu udzial biore czynniej niż ci sie wydaje. W minionej wojnie na selenie nie liczylismy na starcie wiecej jak 15 osób - tak bylo to przed updatem, lecz nie zmienia to faktu, ze gdy teraz polowy teamu nie ma i jest nas 15 osob, to zawsze da sie cos zorbic.

kthxbye
/Schnap

Wesha 17-10-2007 09:32

Wiscer - Oct 16 2007, 23:51:39 CEST Killed at Level 143 by a fire elemental of Dobin Carel ;]

Jez17Psk 18-10-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1696250)
Filozof sie panu zalączyl? Nie byloby tematu gdybys sam go nie zaczal. Wjechales odrazu na mnie jakbys "pozjadal wszystkie rozumy", nie majac bladego pojecia kim jestem. Otóz w rzeczach tego typu udzial biore czynniej niż ci sie wydaje. W minionej wojnie na selenie nie liczylismy na starcie wiecej jak 15 osób - tak bylo to przed updatem, lecz nie zmienia to faktu, ze gdy teraz polowy teamu nie ma i jest nas 15 osob, to zawsze da sie cos zorbic.

kthxbye
/Schnap

Kolego nie chce być niegrzeczny ale skoro twierdzisz ,że jesteś kozak na Selenie to odsyłam Cie do tematów ,,Seleńskich'' (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=201) zaczynasz zupełnie niepotrzebnie kłutnie z Marasem chodź go nie znasz nie wiesz kim gra. Wydaje mi się ,że jednak on wie lepiej :D. Powiem krótko zwięźle i na temat : Nie ucz ojca dzieci robić.;)

Wesha 18-10-2007 09:58

@Jez17Psk i kurde powiedzien nie znasz :| to jest nie ucz ksiedza dzieci robic !

Madreth 18-10-2007 10:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krwawycomeback (Post 1696250)

kthxbye
/Schnap

uwazam ze krwawy wojowniku nie mamy o czym rozmawiac ;]

Jez17Psk 18-10-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1700344)
@Jez17Psk i kurde powiedzien nie znasz :| to jest nie ucz ksiedza dzieci robic !

Heh to z księdzem też może być , choć nie słyszałem tego wcześniej :D pozdro Wesha xDD

Wojtemo 18-10-2007 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1700344)

Oj powiem ci ze ja tez z ojcem slyszalem

Scroopy 19-10-2007 00:44

Gz ;)

Nie wiem jak wy ale ja tam sie zajebiscie ciesze, wkoncu cos sie dzialo xD

Dominatorrr 19-10-2007 02:26

ZAJEBIOCHAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NARESCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SUHASUAHSUASHAUSHAUSHASUHAS

dajcie filmik :F

Dominatorrr 19-10-2007 03:11

Kocham wasze boty :P Ng czy Black Dee?

ladnie leca hity z male przez 0,5 sec po tym jak cialo juz lezy hahah i niepierdolcie ze bez bota bo sie tylko osmieszycie.

Widze pare ciot zabraliscie ze soba zobaczymy kied sie bedziecie klucic :D czekam na next opena.

Scroopy 19-10-2007 03:17

Kiko nie pisz ze to bot bo bedziesz zjechany i bedzie gadanie "UZYWAMY TS/VENT I ODLICZAMY" xDD

Crazy Misiek 19-10-2007 08:43

Lmao, nie ciężko o takie combo jak sie ma 20~~ shooterow.
Z resztą, "każdy wie swoje" jak powiada Bolter, kłótnia z Wami nie ma sensu.

Wunakeh 19-10-2007 08:46

Zapodajcie kurwa filmik ladna rzeź musiala byc xD Jak prosiaki ludzie musieli padac

Wesha 19-10-2007 09:35

Milusio mily poczatek dnia. ciekawe czy Johnny bedzie wciaz uwazal Partyzantow za "weakness" guild. @Oven, CF ktos od was przezyl? 23 -3 !!! chyba najwyzszy wynik w calej wojnie:D @ Bolter? pare? cale prouds i kilku nowych :)

Scroopy 19-10-2007 09:39

Kaiser Glider, Latuz, Mistrz Gego i jeszcze troche osob ;)

@ Elvelot

20 shooterow? Was bylo kolo 70 osob z tego co kumpel naliczyl

legiazlodzieje 19-10-2007 09:45

23 scroopy na forum
8 rano scroopy na forum
ty chyba żyjesz tym forum wiec dlatego napisze byś mial jakas pozywke na dzisiejszy dzień : *
CF owned
nie szkoda mi nikogo bo same lizusy tam siedza : D
btw macie jakes centrum handlowe bo w tym CF chary chodza jak cieple buleczki

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52.