![]() |
stran se dedl od sendi sue oraz glaury pls
|
Stran
Sep 21 2007, 20:38:39 CEST Killed at Level 53 by Glaura and by Sandy Sue zycie :D |
Everanor wolny:
22:37 Straszliwy Wonsz Apokalipsy [14]: niniejszym oglaszam 22:37 Straszliwy Wonsz Apokalipsy [14]: ze w dniu dzisiejszym 22:37 Straszliwy Wonsz Apokalipsy [14]: Everanor 22:37 Everanor [120]: <to ja> 22:37 Straszliwy Wonsz Apokalipsy [14]: pan swojego domu i okolic 22:37 Straszliwy Wonsz Apokalipsy [14]: jest wolny od hunta zaplacil... |
Cytuj:
:D:D:D jeszcze bys cchcial mniec taka srednia jak ja mam <33 |
huuhuhuh aaaafff ;d
|
Antarian
Sep 21 2007, 22:53:05 CEST Killed at Level 76 by Daxii and by Norbi Firefist |
No no Panowie! poszaleliśmy dzisiaj :D szkoda tylko że trochę ludzi od nas(a raczej większość) zaliczyła glebę :/ no cóż! rekompensata w loocie :D
|
@Bongo Tm - gratuluje. ubijacie nobow nobami, widzialem wasze filmy i z tego co widze ubijacie ludzi ktorzy nawet sie nie umieja Uhac a w sytuacji kryzysowej panikuja i dostaja glupawki. Te osoby co ubiliscie sam bym ubil majac 40 knighta.
Ubijcie kogos mocniejszego i wtedy sie chwalcie... ;) pozdro |
ajajja no prawda ze nooby ale bez przesady 40 knightem bys ich nieubil ;p ale postaramy sie kogos lepszego ubic obiecuje :D
|
@up.
Filmy jakies? //Metek. |
Cytuj:
wszyscy nam gratulują. ale pierw zrób a potem mów ;) bo póki co to chyba tylko my działamy na iridii |
Cytuj:
|
Cytuj:
Anum <3 |
@Max~
Potrafi, ale tez gnuj uzywa XDD //Metek. |
Cytuj:
@Metek Nie mówiłem, że nie ;P. Ale i tak 7.4 najlepsza wersja :/. |
Ja bardziej preferuje 7.6, na tej wersji też było ciekawiej =pp Maxx nice to see You here =)
|
@Anum,
A nie 7,5 nobie ? //Metek. |
dwójkowa akcja pimolaa i vikinga
Mocny-Mati Sep 22 2007, 11:40:09 CEST Killed at Level 50 by Haraverick and by Gilldoriuss |
Cytuj:
|
Wszyscy kurde botujecie ;; tylko ja na Iridii gralem bez bota ;;;
Elo, pOzdro Diabel\ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |