![]() |
Ma sens.
I to duzy. Kiedys MDW mial tez ten 50-100 lvl a jednak potrafil - i to w czasach gdy druty i sorce mialy gorzej niz obecnie bo nie bylo taniej many - wiec wszystko opieralo sie na runkach. |
Cytuj:
|
Yeah nareszcie cos dla knightow!!!!!!:p
|
do tej pory siła magi liczyla sie (3*mlvl+2*lvl), jadyna zmiana bedzie polegala na tym ze teraz sila magi nie bedzie zalezala od lewelu. To ze postacie średniolewelowe nie odczuja zmiany a tylko wysoko lewelowe wedłóg mnie oznacza ze nowa formula bedzie opisywala siłę magi 5*mlvl.
wiec np do tej pory mag 100lvl 70 mlvl siła magi 410, a teraz 350. wiec IMHO zmiane ta odczuje postacie ktore maja wysoki lewel bo od oklolo 50lvl/50mlvl magiclewel zaczyna zdecydowanie wolniej rosnac niz zwykly lewel. |
Dzisiaj wsiadam sobie do autobusu wracałem do domu poszedłem do siedzenia za mną dwoje dzieci w wieku 11-12 lat i gadali coś o tym update że nie będzie im się dobrze expić i że jeden już gra na OTS'ie no ludzie... żal po prostu eh.
|
Cytuj:
|
Z wypowiedzi CS Crabana:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem ciekaw czy te nowe magiczne speary będą tylko dla PACC'ów...
|
Tylko teraz mlvl nie potrzebny knightom będzie rósł znacznie szybciej niż wcześniej (wszystkie ataki poza zwykłymi z broni będą potrzebowały many). Więc skoro sorcowie mogą polepszać swojego skilla pijąc mf to knight też powinien zwiększać swojego skilla tymi ,,innymi" uderzeniami. Skille powinny rosnąć kilka razy szybciej jeżeli bijesz np. Groundshaker czy whirlwind throw...
Cytuj:
|
Cytuj:
Po prostu zmieni się skrypt zwykłych broni dystansowych, i już. Żadnych komplikacji. |
Jak juz wiadomo postacie beda zadawaly mniejsze obrazenia z runek czy tak samo bedzie z runami leczacymi np: uh? czy ktos wie cos o tym? ;p
|
pytanie
moze wyda wam sie to glupie pytanie ale czy ktos wie kiedy bedzie ten najnowszy update??
|
Cytuj:
PLX CZY WY NIE WIECIE CO KOMENTUJECIE??!!X(X(X( Cytuj:
@UP Nikt tego nie wie ale moim zdaniem jeszcze w czerwcu chyba pod koniec. Hmm no bo co by mogli jeszcze dodać?? Zmiany w kliencie?? Co jeszcze? Nie wiem czy nadchodzący piątek nie będzie ostatnim piatkiem dostarczającym newsy o update :) DOWN Jezeli nie masz nic sensownego do powiedzenia powstrzymaj sie od komentarza... |
W 2012 kiedy bedzie koniec roku zebys nie mogl sie nacieszyc
Pasi? |
Dla mnie bomba, chyba wracam z powrotem do gry po update.
|
Ryba, jakiego translatora użyłeś, żeby przetłumaczyć ten tekst? Wątpie żebyś sam to przetłumaczył, chociaż ja moge spróbować ^^.
"Wprowadzimy obuchy, miecze oraz topory...." Haha obuchy, jak coś to broń obuchowa, widać że kiepski masz translator. :p |
ZMIANY DOTYCZĄ TYLKO RUNEK I CZARÓW OFENSYWNYCH!!!!!!
UHY, IHY EXURY, NIE ULEGNĄ ZMIANIE ... |
@UP
Świetny pomysł :p Ale i tak założe się, że dwie stronki dalej pytanie: "a co z siłą uhów i ihów?" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |