![]() |
@ up: 90 [znakóf] óf
@ Dałn: nie |
a ja mam pytanie tego typu jak zginiesz na arenie to co z cialem ?? zostaje w tym miescu teleportuje sie gdzies czy jak ?? da sie swoje klamoty dozyskac ??
|
Publiczny TS otwarty 1!
Public Test Server has been open!
Ruszajcie wszyscy !!!!!!!!!! Oneoneeoneeon @topic Zna ktos moze czestotliwosc znikania Assasin Star? PS. to pierwsze to byl zart :D:baby::baby: |
@up
ja jakoś sie nie moge lognać czy to tylko dla pacca czy tez dla facc? Na real moge.;p @edit heheh dałem sie nabrać heheh |
@up
LoL... xD rozumiem to jest zart typu mojego ^^ |
@up
gdyby byla to prawda to by byl news na stronie a pozatym fala spamu ze jest publiczny ts no i masa linkow z klientem no i keyloggery :D |
Cytuj:
|
Dana arena jest czyszczona przed wejściem na nią kolejnego gracza
|
czyli na arene albo w aol albo w sux eq :P
|
wiadomo juz od ktorego lev GS?
|
ile juz razy się pytacie Gs od 65
trudno poszukać? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gs Od 55
Dragon Lance 60 Bs, Fire axe, sql staff 30! Ile mozna gadac to samo? |
P4wnish3d
Omg OMg OMg OMg Jaki koks pro own XD Teraz to knighty ownuja wszystko i wszystkich a zaraz po nich pale :p up~ zapowiada sie ownersko dobrze ze mam pod reka uber pro pwnz0r0wski3g0 kine :D To sobie tera popwnuje ground szejkerem end tym drugim skillem X D uhuehuehue !1111111oneoneneo :D
@Topic Knight rox :P wszyscy lapia owna :p ale super bedzie ;-) fajnie ze bronie od lvla :p bo przedtem 10 lvl ze skillami 80 mogl wciagnac avengera i ownowac @ll - .- What a sux pwnz0r p0zdr0 pr0 |
Cytuj:
|
wie ktos moze od jakiego beda lvl power bolty:)?
|
Cytuj:
wojtaZz ruleZ |
Ej no ziołmy ja was sie pytalem czy tam te czary paCCa bedom dla faka pare tesz?? bo tam jeden mi gadal zebym sobie do slownika zobaczyl ale przecierz w szkole sie ucze wyrazuw i wiem co i jak sei pisze
|
@up
kiepska prowokacja lepiej idź na onet. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |