![]() |
Maciej-Morderca (Celesta)
Palladynka Zycia (Celesta) |
Brudna pyta niemyta
|
Cycki cycki siusiak siusiak-Dolera
Kalboj Wladca Sedesu-To mój nick na Dolerze :p Kup Se Televizor-Guardia Jak mi sie coś przypomni to dopisze :p |
Aldora-Mam sanki
|
Pal Capone (mój nick na honerze)
|
Cytuj:
|
Niektrue nicki sa smieszne a niekture załosne,no sami stwierdzicie
podzielcie i zrubcie tabele bo mi sie niechce xD X( Smieszne Załosne --- Coś w tym stylu :P |
Ja widziałem jeden taki nick na mytherze jak byłem u kolegi:
Twoja stara ma *****a :p |
prostytuka on thoria :P
|
Bwana Kubwa (Calmera)
Kolorowy drut (Calmera) Szambiareczka (Calmera) Biedny gnooj (Aldora) Enigma szaleje (Aldora) Glutaminian sodu (Pacera) Gumojad (Pacera) Ksiazka kucharska (Pandoria) Skasuj bilet (Pacera) ***wiegdzie (Shivera) Burak (Kyla) Zapytaj Wojtka (Samera) Zipa'Ekipa Remontowa (Samera) Apiizd (Aurea)[moja postać :P] Zrob se loda (Amera) Zlamany bindas (Neptera) Zadupianin (Lucera) Wiesniak zawodowiec (Refugia) Szmaciarz spod lozka (Danubia) Motyka mi upadla (Arcania) Mendazbrazyli (Arcania) Burak from hel (Aldora) |
|
Pomoz Ali ktora porazil prad(Celesta)
Przezylem oboz koncentracyjny(Celesta) |
Wlodek bez palca (Calmera)
Witam Was (calmera) Wreszcie Sepogram (Calmera) |
Moje:
Przypalone jaja (na mainie już) ;) Silnik bez silnika B) Spalony pled:D Dlugopis bez wkladu :o Maly ma galy:ban: Kupi smiszna :blazen: Wszystko PYTHERA i na mainie juz chyba ;p :cup: HAIL PYTHERA :cup: |
:) :) ja na przyklad widzialem:
Popsul mi sie telewizor (dp na rooq mojego qmpla z rl - Hiberna) Magiczny Kefir (ziomek z Aurea, 49lvl+ druid) Sam smak (Shivera) Numer Osiem (tez Shivera xD) Rosnij Duzy( ziomek ma juz zmieniony nick - Hiberna);) Jest jeszcze Maly Beny (drut mojego qmpla z rl na Hibernie) :D jeszcze dzisiaj na mainie zobaczylem takiego: Kup Se Kalesony xD (shivera ;)) |
Cytuj:
|
no morze nie na roku ale
Rumcajs Pochwogniot |
waz nogi myje < mój na Grimerze
dam pupci < kumpla z rl na Antice fri itams plax <kumpla dp na Obsidi 23:05 You see Strach Sie Bac (Level 15). He is a sorcerer. <Obsidia cuz nie na rooku ale jest 23:22 You see Ja mam krew (Level 17). He is a paladin. <Równiez obsidia |
Co Sie Gapisz Umyj Dupe (celesta)
Koleś bez obciachowy, jak taki wsiok chodzi w calyw różowym stroju knighta:D :D :D 8o |
Dajcie uha (Elera)
Czarna bluzka (Elera) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |