![]() |
CIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
Cisza wyborcza! :p Platforma rox :P Macie swoja ulubioną partie, na którą byście głosowali/głosujecie? "Idźcie na wybory, bo wygrają PISiory" @Zwidek Pierwszy raz słysze, że ktoś nie chce urosnąć, tzn.że wystarczy mu tyle ile ma.Ze mnie to jest chuhro, wysoki ale chudy, wezme się za siłke jak będe dorosły. |
Platforma Obywatelska - 75% zbieżnych odpowiedzi
Kurwa, brakło mi 8 dni, żebym mógł brać udział w wyborach. @topic Co to za cisza na wojnie? Ludzie pacci kupują, a tu nic. |
Co ja robilem na tym "ob" omfg tragedia :( ;( :( ;(
Youen zostaw aola w moim domq. |
Cytuj:
Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie :) Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam :D wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem ;) Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne...:) Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow :). Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda?:) Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym ;) Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze :) Zwidu dziekuje ;) Pozdro, Pizaro |
:)
Cytuj:
Zwidek dobrze wiesz,ze Tobie jak i Octowi czy Rafalowi z Henia bardzo duzo zawdzieczam i bd wam wdzieczny do konca pobytu na tym serwie :) Ale przypominam Ci,ze to tylko zwykla gra...wiem,ze ostatnio juz nie grasz przez dluzszy czas w tibie...wczoraj mnie ponioslo jak napisales : i co cwaniaczku(...)...a najbardziej mnie rozwalilo stwierdzenie o moich rodzicach...z twojej strony bylo to troche beszczelne w stosunku do mnie...Ale wiem,ze byles zapewne pod wplywem emocji itd. Jezeli chodzi o szkole to nie mowie,ze jestes glupi czy cos takiego...moja zlosc na nieuczciwa gre jest bardzo zaawansowana i robi swoje jak z kims w takim okrsie rozmawiam :D wiec srr bardzo. Do Ciebie bd mial respekt i wdziecznosc...i pamietaj,ze to tylko gra...kazdy jest czlowiekiem i kazdy ma prawo sie buntowac i jak to powiedziales "wyrazac swoje poglady" itd. Ja sie zbuntowalem jak wiesz Imie jak i Andiemu wiesz z jakiego powodu bo niejednokrotnie z Toba o tym rozmawialem ;) Tez podkreslam,ze Ima troszeczke juz przesadza...to czlowiek,ktory zyje wlasciwie tylko tibia...ale mam nadzieje,ze spotka dziewczyne swojego zycia i przypomni sobie,ze poza tiba zycie rl tez jest cudowne...:) Przy okazji powiem,ze od 2 miesiecy baaardzo zawiadlem sie na Andim...on wie zapewne dlaczego i ty rowniez...Zawsze go uwazalem za czlowieka godnego honoru itd. ale tak samo jak Imie ta gra juz troszke pomieszala w glowie :/ (bez urazy). Przy okazji chcialem przeprosic swojego kumpla mieszkajacego niedaleko mnie,Rafala, mam nadzieje,ze zrozumiesz moje postepowanie...wiec napisz do mnie a wszystko Ci powiem co o czym mysle...albo mozemy umowic sie z Toba i Henia a rowniez z Kowalem (Nevivem) na piwko jak za dawnych czasow :). Pozostaje jeszcze sprawa duskow...ale to zatrzymam dla siebie...wie o tym Yenx jak i Kerston z Poulem i jest okej...niech tak zostanie...Nic obecnie do nich nie mam...traktuje ich jak normalnych ludzi, z ktorymi mozna sie zaprzyjaznic na nowo,prawda?:) Obecnie teraz walcze o to co mi jak i innym sie nalezalo po wygraniu waru Duski vs Vision...mialo to byc spelnione...a tak naprawde po wygraniu zostalismy wszyscy "olani" ehh...Ale to tylko gra i nie mam zamiaru nikogo przezywac w zyciu osobistym ;) Zycze wam wszystkim jak najwiecej szczescia i z mila checia mozemy sie spotkac w rl na piwku i pogadac jak to smiesznie jest byc kumplami w rl a wrogami w grze :) Zwidu dziekuje ;) Pozdro, Pizaro :p |
mogę już płakać,to było naprawdę wzruszające :O!:]
|
@Pizaro
Hehe niestety ja nie pije bo cwicze xD. Nie moze byc spadków Może teraz napisze kilka słów o tych osobach które odeszły: @Efreo Wielki niby fanatyk. Niby wielki kibic arki. Niby jest zawsze loyalny. Zrozumialbym go gdyby odrazu wyszedl tak jak inni do Inshon. Ale on wszedl do nas na kanal i powiedział, że on nigdy nie bedzie stawal miedzy swoimi realami i tak samo nie chce stawac między nami. A za 2 dni już był w gildi z nimi. @Ptaaq Jest to chlopak loyalny do Efrea. Jak to kiedys Efreo(Jacek) powiedzial jak mu powiem, ze ma zdjac spodnie to je zdejmie. Jaca bedzie wiedzial o co chodzi. @Ma'rin^Soczeq Hehe soczka juz dawno nie bylo by w tej gildi tyle razy mial poleciec chociazby wtedy kiedy zaplacil duskiness krolmazikiem.. Wtedy ja sie za nim wstawilem i postawilem sprawe jasno, zeby po prostu nie polecial.. No, ale Soczeq pokazal, ze woli isc tam gdzie bedzie mu lepiej. Teraz pojdzie tam bo Duski i gdynia ma lepszy sklad. Takie jest moje zdanie. @Yanko Podobno nie zyjesz ? Eh widze kolejna wkretka. Nie no z Yankiem ( Drugim ownerem Yenxa, Nefari) sprawa wyglada tak, że po prostu porzyczal od wszystkich pieniadze a potem wymyslil jakas bajke ze dziewczyna mu nie zyje i ze on sam nie zyje. Pedro tak wszystkim mowil bo ima chcial zwrot swoich pieniedzy. Ale powiem szczerze yanko, ze gwizdac umiesz. Yanko zagwizda wszystko. @Yoobaki(2 bracia) Mlody grzesiu wporzadku jak cos mu sie nie podobalo to odrazu mowil to prosto z mostu. Z jego bratem mniej gadalem, ale tez jest wporzadku. Do nich za bardzo nic nie mam. @Rodrigez Hubi osoba najbardziej zaufana.. Osoba chyba którą najbardziej lubiłem z tej ekipy co odeszła. Mimo wszystko Hubi zostałbym z Bakiem, ale to twoja decyzja.. @Mag Olimp Barles osoba nieobliczalna, która raz idzie tutaj raz tutaj. Szczerze to jak mi powiedzieli, że jesteś w Inshon to sobie pomyślałem, że chyba żartują. No, ale spoko twoja decyzja. Czeka Ciebie jeszcze rozmowa Z bartkiem ;p Znaczy Mistic capem :P. @Sauronuss Nie wiem w sumie co o nim napisac. Real Barlesa no i tez pogadasz z Bartkiem. @Saptus Podobno w listopadzie mnie pobijesz. Zawsze wielki bohater mówił, że nigdy z duskami a jak wojna sie zaczela to odrazu msg do laena, ale to juz nie wazne. Szanuje go za to, że jak dostał hunta to oddał kase którą wisiał mojemu młodszemu bratu. Ile juz pociskasz na klate ? Lekko mówiąc chyba juz cie dogoniłem xD A waże 67 kg ty cos kolo 95 ;p. @Kerston Fajnie sie z tobą piło. Mati jesteś super ziomek, ale powiem szczerze, że jak zostałeś liderem to troche władza ci uderzyła do głowy.. No, ale jeszcze Cie lubie ;p @Poul the pall Jakis noob char z candii, który jak wyszedł zaczął wszystkich wyzywać @Zbylu Pozdro dla Ciebie XD Jak coś jeszcze przyjdzie mi na myśl to napisze. Jak okimś zapomniałem to przepraszam :P Your, Zwidson. |
Sprostowanie
Zwidek musze Cie poprawic z twierdzeniem "ludzie ktorzy odeszli...". Ja nie odszedlem ani nie mialem zamiaru...zostalem wydalony na prosbe Imy za to, iz zabilem 32 rsa,ktory mnie sdkowal na afku pod dp w ab :) No ale coz...powinien zdecydowac oraz wysluchac mojej wersji Andi...ale jezeli nie chcial to ehh jego sprawa ;) Jeszcze 2 dni przed decyzja,ze bede sie trzymal z Yenxem i Kerstonem pisalem do Andiego zeby mnie wysluchal...tak samo Rafal nie raz go prosil o to aby ze mna pogadal itp. ale nie chcial...:P
Wiec ja NIE ODSZEDLEM tylko zostalem bezpodstawnie WYWALONY :) Pozdro, Pizaro |
Zwid ile miechów chodzisz na tą siłownie ?
|
lul
Cytuj:
Mowisz to z ironia? Jezeli masz jakis problem do mnie to nie musisz tego wyrazac na forum. Pzdr! |
Cytuj:
Your, Zwidson. |
Co żal... Jeżeli to konto rzeczywiście należy do Zwidka, to pozdro dla niego. Takiego przygłupa to się nieczęsto widuje.
|
Ciekawe wyznania. Ostatnio moi dobrzy znajomi tibijscy się pokłócili, najlepiej jest nie mieszać się w takie spory :P
|
Cytuj:
Your, Zwidson. |
Cytuj:
i nie youen tylko Karol, Staszku ;p |
[quote=Glaca;1704199]No ćwicze 4 miesiące gdzieś. ;)
Kiedy gra sorkiem nie miała sensu, to poszedłeś na pake hehe. ;] Mówiłeś coś, że logasz sie tylko na battle. To nie zmienia faktu, że dalej musisz zamulać na ventrilo i czekać az dostaniesz komende do zalogowania;] 4 miechy to dużo i powinny być lepsze efekty niż 6 kilo ;] Ale jedno mi tu nie pasuje, Twoja kultura na forum, a zachowanie jak gówniarz w grze ;] |
[quote=Reloop;1704320]
Cytuj:
Your, Zwidson. |
@up
zapomniałeś o kilku osobach w tym całym spisie Co "odeszli" no to na forum zrobiła sie nam pełna kultura... ewentualnie jakieś docinki ; p Modek sie ucieszy jak przeczyta ; pp @down Bartek is coming ; oo |
Zwidu... ja mam się kogoś bać u siebie na osiedlu? chyba sobie żartujesz xD Poza tym do Nietykalnych kiedyś też wszedłem i inni się zdzwili xD Taki juz jestem :P Nieobliczalny:D
|
@Trev~
Wiem, że się pomyliłeś. Tak sobie tylko to Ci wypomniałem :P Dziwiło mnie, że ktoś po Tobie napisał 4kk ;O Pzdr. dla Ciebie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |