Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Bavve 20-05-2008 15:34

Dla was moze i tak, macie jeszcze Berylie, ale valentynki sa aktualnie w dupie, krotko ujmujac.
Zaraz pewnie napisza ze im to zwisa itd, ale napewno czesc z nich bedzie chciala jeszcze pograc, czas pokaze ;) Z samych blessow, supplies, bohow, aoli (na poczatku niektorzy nosili) juz by sie niektorym payment prawie ze uzbieral ;d Nie mowiac o straconym czasie

Eneris 20-05-2008 15:51

Mi tam rybka mogę Enerisa zjechać do 80 lvl bo i tak z tego nie mam ze mam 129 lvl a jak wygramy wojnę to lvl sie odrobi?

Ale co jak co to wy i tak więcej lvl straciliście niż my <lol>

@Edit
Gramy tutaj dla zwyklej zabawy bo stara miłość do wroga nie rdzewieje
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii
A 90 % reszty gildii ma chary na Kyrze, więc pewnie te 10% albo się wypłaci kiedyś kiedyś albo zostaną retired ;]

Aole nosiliśmy na początku bo teraz większość ludzi ma rs wbite na was ;]

Bavve 20-05-2008 15:57

Haha, jak wygramy wojne..
made my day ^^

Toral 20-05-2008 16:21

hmm, wy popelniliscie ten blad ze jak wri bylo nieaktywne jak i my to mysleliscie ze odpuscilismy i ze macie wygrane i takie tam myslenia. I nagle wszyscy od was zaczeli sie ujawniac co nas bardzo ucieszylo ehh.

@elaro
na jakiej podstawie twierdziles ze "server za 5 dni bedzie moj" piszac to co tydzien??

@elivines
15:07 Elivines [180]: sell protection !!

kupil ktos:> ?

w koncu z czegos trzeba zyc.

ervinius 20-05-2008 16:40

tak, tak, tak !
ja kupiłem to pro.

tobie się przyda [;

hm, a nawet jeśli Firek zapłaci i przegrają nasi wojne? zawsze mozna zrobic kolejna.

HIghlander 20-05-2008 16:44

brawo doszedles do sedna, firkowi nigdy nie znudzi się robienie z siebie idioty

ervinius 20-05-2008 16:51

to jest gra głupcze.
jakby robił z siebie idiotę w realu, to wtedy możesz strzelać z pyska.

LaresCotton 20-05-2008 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 2066460)
Mi tam rybka mogę Enerisa zjechać do 80 lvl bo i tak z tego nie mam ze mam 129 lvl a jak wygramy wojnę to lvl sie odrobi?

Ale co jak co to wy i tak więcej lvl straciliście niż my <lol>

@Edit
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii
A 90 % reszty gildii ma chary na Kyrze, więc pewnie te 10% albo się wypłaci kiedyś kiedyś albo zostaną retired ;]

Aole nosiliśmy na początku bo teraz większość ludzi ma rs wbite na was ;]

jak tam na selenie? z tego co widzialem to dostajecie? czy sie myle?

Bavve 20-05-2008 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris
Gipo ma berylie
Ja gram na selenie
Firek wygrywa na Thorii

No sam wreszcie podkresliles co sie z wami stanie.. inne servery, czesc sie wyplaci predzej czy pozniej, i tak to bedzie wygladac, a kiedy to sie stanie to juz nie ma znaczenia ;)

Mercioleksy 20-05-2008 22:02

@Highsraka
odłącz się od tibrixa, może ci całkiem mózgu nie wessie.

Firek poprostu lubi się nap... bić.

PK(bić i uciekać) i War'y to najlepsze rzeczy w tibi, kocham skoki adrenalinki :>

btw. nigdy nie przypuszczałem, że br, swe i pl będą w jednym team xD

Bavve 20-05-2008 23:09

Nie komentuje tego ze smiali sie na samym poczatku z siejnika ze nie maja godnosci zeby byc ze swe w teamie, a pare dni pozniej sami zaczeli walczyc po 1 stronie z brazylami, no gz po prostu. Chuj mnie obchodzi czy oni ogarniaja czy nie, ale sam fakt tego ze ich wysmiewaliscie po czym zrobiliscie to samo, a nawet gorzej.

LaresCotton 20-05-2008 23:14

HUAHAUAHAU

od kiedy tami szwedem jest? =(

passy juz rozdajecie?

Toral 21-05-2008 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2067431)
HUAHAUAHAU

od kiedy tami szwedem jest? =(

passy juz rozdajecie?

czy ty wiesz o czyms, czego my nie wiemy?

@Mercioleksy
ehh, kolejny "fan" valentynek, ktory nie chce poznac prawdy.

ervinius 21-05-2008 07:12

@Toral

jeśli miałeś na myśli jeszcze mnie, jako w tych fanach, to wiedz, że tą prawdę znam.

Eneris 21-05-2008 08:11

Czasu na tibie nie maja ale na forum 24h na dobe haha

Na selenie przegrywamy ale nooby już zrobione i oramy 11 fragów ostatnio wbite w 1 dzień, uwierz mi że tam ekipa która nigdy się nie podda już 3x wyjebali nas z serva a my i tak zawsze wracaliśmy na szczyt, więc o selene się nie martw.

Na Elysii dobra zabawa wpadamy noobami pomagać na naszym na Hg a tam jakies 2 nooby ze skullem bach bach spią
Dyklo
May 19 2008, 21:20:28 CEST Killed at Level 63 by Zorhegix and by Acor Toth
Pewniakov
May 19 2008, 21:21:05 CEST Killed at Level 62 by Ram Zes and by Zorhegix

Spytajcie sie murzyna czy w tym miesiącu na battle wyjdzie hahaha??

Toral 21-05-2008 08:26

eh no tak szczytem jest to miec kogos ip i nie zdolac go spingowac do deda...
wypominam to wam, dlaczetego ze elaro sie chwalil ze maja zajebistego kolesia co potrafi pingowac i ze moze kazdego wyjebac jak chce. O to jest przykld.

a co do tego 24h. To wyglada tak ze u mnie lapek jest 24/7 online praktycznie i to ze mam zakladke z marna tibia.pl otwarta to nie oznacza ze tam caly czas siedzie. Chociaz fakt faktem przez ostatnie 2 dni nie mialem co robic wiec bylem przed kompem ehh, ale to sie znowu skonczylo ^^

co do padakow to fakt wlecialem w trapa na kozaka z wami nie sprawdzajac ilu od was online jest, polecialem bo mi ktos pisal ze acor leci ze statku do dp i ze mam go blokowac i wyszlo jak wyszlo, a pewniakov po czesci byl afk

@ervinius
to bylo kierowane do Mercioleksy

Marian87 21-05-2008 08:44

hmm nadupcacie tak ze enerisowi i reszcie skoncza sie hajsy hmm moze i tak ale wezcie pod uwage ze WRI tez odczuje ta roznice w hajsie i przy nastepnej wojnie albo jesli wiecej ludzi dolaczy do Enerisa jest opcja ze tez im bedzie brakowac kasy :) dlatego trzeba byc dobrej mysli .. pozdro LBN ;)

Toral 21-05-2008 09:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marian87 (Post 2067682)
hmm nadupcacie tak ze enerisowi i reszcie skoncza sie hajsy hmm moze i tak ale wezcie pod uwage ze WRI tez odczuje ta roznice w hajsie i przy nastepnej wojnie albo jesli wiecej ludzi dolaczy do Enerisa jest opcja ze tez im bedzie brakowac kasy :) dlatego trzeba byc dobrej mysli .. pozdro LBN ;)

hahaha nie no prosze cie

wri ma nieograniczona ilosc kasy!!!
zreszta to dla nikogo nie powinno byc dziwne. I jesli myslisz ze im sie "skonczy" siano to jestes w DUZZYYMM BLEDDZIE

LaresCotton 21-05-2008 12:16

sprawdzenie i odpisanie na forum to kwestia 5 minut

a granie i expienie to chyba troche dluzej ;/

Pan Jordi 21-05-2008 13:02

Może znów zaczne grać na ely :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:19.