![]() |
Z kastetami, huh? :o
|
no to rzeczywiscie, wiarygodne zrodlo x)
|
03:34 Kuba Skarab Wielki [74]: utamo vita ""lache piesowi
^ N/c chyba Lache Psu Co do akcji bylo smiesznie za niski level zemnie na main blockera XD i nie ta profesja ale dalem rade. http://img221.imageshack.us/img221/1771/auhsaufi6.jpg A VIlum jak tam twoj 78 Edek :S |
Gdyby nie ng to bys polegl.
Btw. Z tego co wiem to tylko nolify siedza o tej h wiec won do spania ; DDD |
Hm no Lify ja dzis no lifuje bo mnei nie bylo caly dzien w domu xD raz na jakis czas mozna bo ostatnio malo przesiaduje od tak przy kompie.
Co do ng bylo wlaczone ale nie leczenie i szczerze myslalem ze zdechne odrazu xD bo wiedzialem ze 2 sqm na lewo czaji sie okolo 12 osob przyciskajacych hotkey zeby mi najebac a ja czekam tylko aby miec natyle dobry refleks zeby wcisnac ten jebany guzik, na ven dragach nie mialem ng (i nie bylem przygotowany an bloczenie) i co sie zemna stalo 1 hotkey jaki zdarzylem zlapac to byly potiony do exury san nie zdolalem dotrzec xD tym czasem DOBRANOC !!!!! Vedoor to co 28 czerwca kupie Ci piwo i bedziesz spy-em ? XD |
ja tam np bym sie bardzo chetnie z vedoorem spotkal xd
|
Fajnie fotki, chciałbym tam być :D
|
Cytuj:
@Bochnia Możesz kiedy¶ przyjechać do Łodzi to porozmawiamy. |
:o
spamspamspam |
Ale kurwa macie zabawe umieszczajac w stopkach zdjecia ludzi i dopisujac do nich jakies zajebiste frazy. Gratki za pomysly zarowno dla kika jak i wizza.......
Btw Wszystkiego najlepszego dzieciaki z okazji Dnia dziecka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzięki za życzenia!
|
dzienki =D+D++D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dzieki dzieki:*
|
spoko torpe zrobilem to przeciw chrisowi bo smieje sie zemnie to pokazalem jego ryj i posmialem sie z niego.
co do zyczen dzieki tez ci zycze wszystkiego najlepszego i ide elo. WCZORAJ Eroded Ero Jun 01 2008, 01:40:17 CEST Killed at Level 96 by Ancient Bolter and by Lord Hordan DZISIAJ Shiver Shark Jun 01 2008, 15:26:55 CEST Killed at Level 116 by Lambasta the sorcerer and by Von Gacek tzn to 1 dzien ale tak miedzy tym spalem xD |
@up NO LIFE O PJENTNASTEJ W TIBJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |