![]() |
Jest film z dzisiejszej akcji ?
|
Cytuj:
|
Mozna prosić , hah ;d?
|
|
Ja myślę, że do dlatego, iż pvp ma osoba a nie postać, ni? :x
|
Cytuj:
A kretyna nie muszę szukać bo już znalazłem i to 2 pierwszy to madeon a drugi zgadnij kto?(wiem trudne pytanie ale jak sie postarasz to wpadniesz na rozwiązanie) |
Cytuj:
|
Lol nie ma co najezdzac na Rise bo sam nieraz z wami walczylem ( teraz to w sumie tylko co poniektorymi ), ale czego nie zaplanujecie akcji tak jak kiedys to zesmy robili, wszystko co i jak to wyglada conajmniej kretynsko jakbyscie wybiegali jak mlody zirkov kiedys pod wplywem adhd wszystkich zabijal jak leci swoim noob charem -.-' a potem padali. 1:1 , 2:1 na sneaku to jeszcze ujdzie, ale za kazdym razem 1:7 ??? Niee no bez przesady, ale raczej macie spy ( wogole popatrzec na ta gildie odrazu sie nasuwaja kandydaci..) wiec was to troche usprawiedliwia. Pozdrawiam tych z old rise :P
|
sie tenszi martwić nie musisz.. jak sam zauważyłeś mamy dużo osób nowych.. którzy trzymają ue pod hotkeyem.. i to jeszcze tak ze od razu wali.. którzy nie wiedzą gdzie na hero cave jest mostek tylko biegna na demony.. spokojnie, ogarnie się ich i będzie tylko lepiej
|
Cytuj:
@up I wszystko jasne xd |
Cytuj:
No cuz nic o mnie nie wiesz i sie nie dowiesz ;) Bardol polecam ots do szkolenia taniej wychodzi :P |
Cytuj:
|
Ehh widzę, że ładne prowadzicie rozmowy..
|
O czyms trzeba rozmawiac:P
|
Cytuj:
@up, gratuluje podpisu, twoim marzeniem powinien byc raczej slownik ortograficzny |
Zal i ból ...........
|
wow! Lavio znalazł czas na forum 8o
|
I to mialo byc smieszne wiesniaku up?
Ejjj przyjmiecie mnie???? mam 27 sorca, z UE nie bede walil ;s :evul: |
a gdzie Uriza? ;D ten to umial zrobić porządek na Morganie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |