![]() |
no jestem jeszcze przeciez dziecko aktos ktory kolekcjonuje zdjecia dzieci(calkiem przystojnych dodam)(niekonecznie golych) to jest pedofil
|
Witam witam po długiej nie obecności;)
http://img148.imageshack.us/img148/9...mandosiax6.jpg @down Fail. |
i po co dajesz fotki ze sklepu, tez mamy u nas w Chelmie sklepy
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
A tak ogółem mówiąc, to znów szukasz szczęscia w naszych skromnych progach? |
Dni których jeszcze nie znamy
|
A co powiecie o graczu achmed assassin?? :P musze wiedziec
|
Cytuj:
ale patologia co jest zlego w piciu piwa przez 14latka? Jakis nolife jestes;p 14 lat i bycie ojcem/matka to jest patologia |
zamknij morde
|
czytaj ze zrozumieniem, najechalbym na ciebie ale jestem niewyspany
snozi@ moze joinij do ormo a potem sie splac albo napisz na kaskaderku w commencie smutna historie to ci poprawi humor |
glowy nie dam za to, ale jak byl w ormo to juz mial hunta i byl sobie tylko tak sobie, za to pamietam kaskaderka w kupie xd
@snozi nie musisz bawic sie w Xr3 i wyzywac kogo popadnie ;< |
e tam pamietam jak podneicenie bylo, rava mi na gg pisal "ej snozi jest w ormo 1!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:DD"
|
Cytuj:
a co chcesz itemka? |
Cytuj:
|
lubisz takich?
|
=oo ja lubie
|
Cytuj:
Ale znam goscia i ciekaw jestem jak sobie w grze radzi edit moze nie jak sobie radzi tylko jak go na serwerze postrzegaja;p |
'plakales' grubo przesadziles
poszukalbym rozmowy z gg z rava bo to pamietam, ale neistety teraz na lapku nei mam archiwum ^^ na ciebie takiego zala co se w komenty wkleja smutne historie z zycia wziete nie staje mi edit@ rava pisal mi, ze jak tylko nadarzy sie okazja to mnie zabijesz(jeszcze lio mialem), wtedy cie nie znalem wiec sie chcialem dowiedziec tylko co do mnei masz jak dla mnie jestes tylko jednym z glupich ogorow |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |