![]() |
Cytuj:
ty na prawdę nie zauważyłeś że on żartuje :D? też lubie firme ale jak widzę poziom większości fanów to mi ręce opadają |
@Koszyk
muzyka emocjonalna to rzeczywiscie jest SHIT. Klasyczna i Powazna - najlepsze produkcje pezeta, potem juz sie zjebal, tak mi sie wydaje ; ) @`prowokatorzy` po co zasmiecacie temat, ludzie ktorzy troche znaja sie na rapie chca tu pogadac na jakims poziomie, ale zawsze jakis debil musi zablysnac i wyskoczyc z "oo firma jp na 100%", chociaz nikt nawet nie jest w temacie firmy stad... @topic ostatnio rzadko slucham muzyki... ale jak juz slucham, to ostatnio czesto Ostrego - JTTS to mistrzostwo! ; edycja specjalna musiala byc na polce, i jest ^^ |
@UP
a zostaw tych prowokatorów w spokoju, olewaj jak większość, zbędne nam są tutaj kłótnie szczególnie na temat Firmy i innych temu podobnych wynalazków :P |
odpowiedź peji na dissy tedego.. coś na co czekałem, miazga, 0:1
imo |
No no no Peja dobra odpowiedź. Szykuje się zajebisty pojedynek.
Ale i tak uważam, że Tede ma lepsze teksty w dissach. |
Słabe to i ten tekst o komercji. Sam się Miso zbłaźnił.
|
Według mnie Rysio Miso nawet ładnie dojebał. Ale i tak jestem za Tede, teraz tylko czekać na odpowiedź TDF'a.
|
Hmm, jak dla mnie remis, zobaczymy co będzie później
|
pierwszy diss spoko, zdziwiłem się trochę bo byłem przekonany, że będzie o wiele gorzej ale wraz z kolejnymi dissami moje zdziwienie prysło.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bezbek. GIMBUSIE TY
|
puk puk beka jestes tam?
|
Dla mnie ta cała era "JP" to jeden wielki shit, ogólnie nie przepadam za Polskim HH.
|
O, dopiero teraz widze beke
|
EMA BEKA, NAGRAMY COŚ, WIERZĘ!.
|
Cytuj:
|
ratatatatata Ratata Richie grubą kurwe gna ratata ratatata stara kurwa straci hajs!
http://www.youtube.com/watch?v=Tl7PY...eature=popular Dzisiaj hejterzy i fani tvn turbo możecie oficjalnie powiedzieć, że Peja zjada tedzika ;> @down Żurom to pomyłeczka, jak twój wpis. @2down Joh jak zawsze wie wszystko lepiej niż wszyscy. Lepiej ci wychodzi udowadnianie, że Arsenal, który ani mistrza, ani LM, a ni nic nie zdobywa, a jest najlepszą drużyną świata... |
Cytuj:
|
Żaden z nich nie wygrał. Pokonała ich pani Żałosność.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:23. |