![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
a po 2 co ci dają twoje modły do jezusow? UP. nie wierze w reinkarnacje. |
@Albertus: Zapewne widzialem o wiele wiecej niz ty.
1. Przezylem na tym radosnym padolku pare wiosen wiecej niz ty. 2. Mieszkalem w Belgii, Polsce, Niemczech i Holandii. Mialem stycznosc z Zydami, Marokanczykami, Cyganami(Romami), Muzułmanami itp itd. Rozmawialem z nimi, przebywalem wsrod nich, widzialem jak sie zachowuja, co prawda nie koniecznie przypadli mi do gustu ale nie mam o nich zdania jako o jakiejs podrasie. Maja swoje zwyczaje, swoje normy spoleczne. Jak kazdy inny i nie tobie oceniac ich. @Drag: Przyzwyczajony jestem mowic Cyganie, ale nie nazywam ich tak obrazliwie, poprostu tak mi sie w glowie zapamietalo. Jesli wolisz moge ich nazwac Romami, nie robi to wielkiej roznicy. |
Cytuj:
zreszta ja kiedys olewalem se to czy czlowiek co idzie ulic a jest zolty , Bialy czy czarny Ale zobaczylem to zmienilem zdanie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
elokwencja 1. «umiejętność pięknego wysławiania się» 2. iron. «gadulstwo» Czyli nie, nie rozumiesz. Cytuj:
|
@ mamba
kultura pozwala ci uzywac wulgaryzmow na ogolnodostepnym forum na ktore wchodza dzieci? co do inteligecji to nie bede sie klocic o ten aspekt bo po 1 ie przywyklem do klotni z dziecmi po 2 katolikow ktorzy a sile mi cos wmawiaja zlewam cieplym moczem :) no i jestem czlowiekiem bez kultury chamem i chujem jesli to ci poprawi humor i spowoduje przyrost piersi :) a co do inteligentnego nasmiewania sie z katoli uwazam, ze porownanie modlitwy do boga do modltwy do kartonu mleka jest bardzo zabawne i obrazuje idiotyzm modlitw jezeli twoja inteligencja pozwoli ci zrozumiec http://www.youtube.com/watch?v=jk6ILZAaAMI jesli to nie jest inteligentny zart z religii to pokaz mi inteligentny:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nikt ci nie powinien wlepic bana za twoje poglady, o ile w posta nie wyscielisz wyzwiskami na temat danej rasy : o
Edit: Dyskusje swiatopogladowe =/= dyskusje na temat wiary? : o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Mam Ci mówić, że "przedłużanie penisa" jest metaforycznym przedstawieniem podbudowywania swojego ego czymś niesamowicie żałosnym, co w rzeczywistości tylko ośmiesza daną jednostkę? Przepraszam, że mój post jest ewidentnym ad persona, jednak musiałam zakończyć ową dyskusję w dyskusji. |
Cytuj:
Kiedys dostalem bana bo pisalem ze jestem przeciwny Gejom itp. zaraz mnie pare osob zwyzywalo to ja zaczelem ich przekonywac do pogladow i dostalem bana. Jak chcesz to daje ci gg na pw. |
@up
niee ja mowie otwarcie iz jestem czlowiekiem bez kultury osobistej :) ty zaczelas mowic o swojej wielkiej kulturze wiec wytknelem ci cos palcem. Penisa nie masz wiec nie moglem o nim napisac, pomyslalem ze odpowiednikiem "przedluzania penisa" w twoim przypadku bedzie powiekszeie piersi. |
Nah, nie zalezy mi na tym zeby cie przekonac na tyle zeby rozmawiac na gg. Rozmawiam o tym na forum w celach czysto rozrywkowych.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie, nie chodziło mi o pieniądze. Ludzie mają różne wartości, na których mogą się oprzeć. W kulturze europejskiej, którą ubóstwiasz, są to najczęściej rodzina/kariera/mądrość/ogólnie pojęte szczęście/whatever. A szerząc tylko i wyłącznie nienawiść nie osiągniesz żadnej z nich. Chyba, że wystarczy ci do szczęścia twój (tj. według twojej śmiesznej definicji) honor - to będzie świadczyć tylko o tym jak prostym (żeby nie użyć słowa "głupi") jesteś człowiekiem. |
Cytuj:
@Draggy_Slayer Cóż, nie wiem czy wiesz, ale ją specjalnie nie uraziła Twoja uwaga o przyroście piersi. Za to jak widzę, jej o Twoim penisie - bardzo. @down Mamba już napisała o co chodziło. O metaforę. Chyba nie skminiłeś. A o swoim penisie się rozpisałeś. |
Cytuj:
@up. jakby byla moja kobieta i powedzialaby ze moj penis jest za maly to by mnie ruszylo :) ale tak jak juz mowilem wczesniej - byle kto go nie oglada i opinie byle kogo mi lataja, nie lubie osobistych wycieczek i tyle :) (byle kto uzyte w tym przypadku jako osoba ktorej nie znam, nie uwlaczajac szanownej czarnej mambie) @down mam 12 lat i nie zrozumialem, ze to byla metafora :) @up lubie sie chwalic moim nadnaturalnie wielkim penisem :) chcialem zakonczyc dyskusje o penisach i piersiach dlatego skonczylem rozmowe, a to, ze powiekszanie penisa to metafora wiedziaelm juz po 1 jej poscie :) naprawde nie jestem az tak nieinteligenty na jakiego wygladam |
@UP: Doooh... przeciez 'przedluzenie penisa' jest czysto metaforyczne : O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |