Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Mordor 24-07-2009 13:03

Hmm exp locka?;o a za co mial nałożonego tego exp locka? bo ma za wysoki level?!

okozaoko 24-07-2009 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 2606433)
Hmm exp locka?;o a za co mial nałożonego tego exp locka? bo ma za wysoki level?!

thed sie osral ze go przegoni z lvlem xD zal exp locki HAHAHAH , mam nadzieje ze jak wejdzie pacz to te wszystkie neutralne gildie dojada was za to co robicie pizdy jebane

Istna 24-07-2009 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606450)
thed sie osral ze go przegoni z lvlem xD zal exp locki HAHAHAH , mam nadzieje ze jak wejdzie pacz to te wszystkie neutralne gildie dojada was za to co robicie pizdy jebane

nie placz dziwko :D

okozaoko 24-07-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2606471)
nie placz dziwko :D

pyskaty to ty jestes na forum , a jak byles w sremie to nawet pyska nie otwarles , kozacz dalej na tibi i na forum bo na rl widac ze jestes scierwem .

boil i reszta tez sa pyskaci ale potrafia byc tacy na rl i normalnie pogadac a ty byles i jestes pizda ktora tylko na forach ventach i tibi potrafi kozaczyc

Nieogalniety 24-07-2009 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606632)
pyskaty to ty jestes na forum , a jak byles w sremie to nawet pyska nie otwarles , kozacz dalej na tibi i na forum bo na rl widac ze jestes scierwem .

boil i reszta tez sa pyskaci ale potrafia byc tacy na rl i normalnie pogadac a ty byles i jestes pizda ktora tylko na forach ventach i tibi potrafi kozaczyc

nie płacz dziwko :D

/nołnejm

Partyzant_Felix 24-07-2009 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606632)

boil nie jest pyskaty.może kiedyś był ale zdziwiłbys się jak jest teraz :) to samo że banasze to napinacz wszystko plotki, normalny człowiek i pisze to całkiem poważnie.cze a kiedy i jaki pacz ma wejść bo nie jestem w temacie

Szefie :) 24-07-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2606810)
boil nie jest pyskaty.może kiedyś był ale zdziwiłbys się jak jest teraz :) to samo że banasze to napinacz wszystko plotki, normalny człowiek i pisze to całkiem poważnie.cze a kiedy i jaki pacz ma wejść bo nie jestem w temacie

ale tym plotkom ulegales przez poprzedni rok jak jeszcze nie byles z nimi, wyzywales ich rowno

okozaoko 24-07-2009 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix (Post 2606810)

ja mowie jaki byl , nie jestem z nim teraz w gildi i nie siedze na vencie to nie wiem , w sremie jak byl to byl normalny , a istna ??? taki kozak wszedzie jest , jaki to on nie jest itp , a jak przychodzi co do czego to nawet sie odezwac nie umie tylko stoi schowany , wiec o czym tu gadac , gosc sie napina duzo gada a malo robi i to jest dla mnie smieszne , o amesie sie nie odezwe bo widac bylo ze go skreca bo kompa nie widzi a swierze powietrze zle mu na oczy robi bo nie ma to jak dawka promieniowania i czerwoniutkie oczka , ale jeden + z tego , wyszedl na dwor , dotlenil sie poznal okolice itp , no i moze sie wyspal wreszcie bo siedzenie po nocach nie jest dobrym pomyslem . a co do haka pozdro clapek smieciu za opis w comencie peidy , bo tylko taki zjeb byl zdolny do napisania czegos takiego , no zreszta nie trudno bylo odgadnac kto to pisal albo wymyslal , clapek dobra rada bierz przyklad z brata i naucz sie spokoju bo ci bedzie zle w zyciu zryty berecie .

A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie , a jak mu sie wali grunt pod nogami to siega bo bylo co , tym byle czym bylo unbitens.

Wcinacz 24-07-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2606843)
A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie

z tym sie zgodze

Cytuj:

tym byle czym bylo unbitens.

twoja stara

Mordor 25-07-2009 01:07

Cytuj:

A co do banacha , moze nie jest typowym napinaczem ale czasami jest dwulicowy i nie potrafi stanac zbytnio po jednej stronie , a jak mu sie wali grunt pod nogami to siega bo bylo co , tym byle czym bylo unbitens.

Bardzo wątpie, żeby to banah siegnal po unbeatens... bo wiem jkaie mial do tego podejscie (tak tak myslcie sobie ze asslickuje teraz-.-"). Jedyna oosba ktora bym podejrzewal jest Sarna, ktory mysli ze jest nie wiadomo kim, ale spoko, pewnie nie dlugo sie przekona, ze tak nie jest;]

Dobra czekam na flame!

Dziwne ze Sua jeszcze tu nie pisze;P

Gidekab 25-07-2009 11:43

Cytuj:

ja mowie jaki byl , nie jestem z nim teraz w gildi i nie siedze na vencie to nie wiem , w sremie jak byl to byl normalny , a istna ??? taki kozak wszedzie jest , jaki to on nie jest itp , a jak przychodzi co do czego to nawet sie odezwac nie umie tylko stoi schowany , wiec o czym tu gadac , gosc sie napina duzo gada a malo robi i to jest dla mnie smieszne , o amesie sie nie odezwe bo widac bylo ze go skreca bo kompa nie widzi a swierze powietrze zle mu na oczy robi bo nie ma to jak dawka promieniowania i czerwoniutkie oczka , ale jeden + z tego , wyszedl na dwor , dotlenil sie poznal okolice itp , no i moze sie wyspal wreszcie bo siedzenie po nocach nie jest dobrym pomyslem . a co do haka pozdro clapek smieciu za opis w comencie peidy , bo tylko taki zjeb byl zdolny do napisania czegos takiego , no zreszta nie trudno bylo odgadnac kto to pisal albo wymyslal , clapek dobra rada bierz przyklad z brata i naucz sie spokoju bo ci bedzie zle w zyciu zryty berecie .

najlepsze jest to ze to "byle co" razem z Echo skopało wam dupy od momentu kiedy zaczelismy razem wspołpracować udalo wam sie tylko wygrać jedna akcje wiec skoncz z tymi płytkimi tekstami

Cienki-Bolek 26-07-2009 04:14

Witam borotha i reszte spinaczy forumowych chcialem tylko podac wam do informacji ze jest mozliwosc wykupienia slota na serverze cs, server ten jest oficjalnym serverem echo (slot-30k) a pozatym jako oficjalny producent muzyczny i dyrektor do kontaktow z mediami chcialem przygotowac was na nadejscie naszego nowego singla.
Czekajcie!

gigoro 26-07-2009 04:36

Zioooooooom!

_cineq_ 26-07-2009 14:32

kiedys chyba dalem 10k na jakis serwer dpft z rok temu, do dzisiaj nie dostalem tam slota a serwer taki nie zaistnial x.x?(nie myle polowy dawnego dpft z terazniejszym echo)

skarabeusz323 26-07-2009 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 2607422)
najlepsze jest to ze to "byle co" razem z Echo skopało wam dupy od momentu kiedy zaczelismy razem wspołpracować udalo wam sie tylko wygrać jedna akcje wiec skoncz z tymi płytkimi tekstami

to tak samo jak jeden Pudzian & 5 kolesi

kto wygra ??

hmm fakt ze jak Pudzian się machnie i cie trafi to leżysz ale za ten czas wyprowadzi 4 kolesi kontrę proste

ryba303 27-07-2009 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2608076)
Witam borotha i reszte spinaczy forumowych chcialem tylko podac wam do informacji ze jest mozliwosc wykupienia slota na serverze cs, server ten jest oficjalnym serverem echo (slot-30k) a pozatym jako oficjalny producent muzyczny i dyrektor do kontaktow z mediami chcialem przygotowac was na nadejscie naszego nowego singla.
Czekajcie!

Mam propozycje, stań przed ścianą cofnij się kilka kroków a potem szybki rozruch i jak sie pierdolniesz w główkę to może Ci przejdzie.

FUHRER 27-07-2009 02:51

panowie z dpft, pierwszy raz po update skulle zrobiliscie i popadaliscie jak knury

bemo 27-07-2009 09:21

taaaaa xD8o

AtticusDoubleCross 27-07-2009 11:09

Ładnie... Nie było mnie kilka dni i dupe mi obsmarowali już :o . Wiem czemu te uszy mnie tak piekły.

Istna 27-07-2009 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2608785)
Ładnie... Nie było mnie kilka dni i dupe mi obsmarowali już :o . Wiem czemu te uszy mnie tak piekły.

a , gówno!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43.