Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Knight mathoff 28-09-2005 14:43

wczoraj wypadl mi : crown legs, crusader helmet, dragon lance, demon shield 3 bp uh 2 bp hmm 12 kluczy sporo ringow... padlem tuz kolo wejscia do katedry od slimow (pisalem posta na forum)... pelno osob bylo w okolo ale loot kumpel odzyskal ktory lecial z ankrahmun... wszyscy mysleli ze to wild warrior czy cos :p

Gustek 01-10-2005 12:10

Ostatnio wypadł mi fire sword + 1k w rzeczach na sprzedaż ;( , a to wszystko przez głupiego zlurowanego fire devila X( ... nie odzyskałem ;(

Lks Igloopol Debica 01-10-2005 14:15

wspułczuje wam ja jak do tej pory niepadłem :cup: i mam nadzieje że to szybko sie nie stanie

Elder Palladino 02-10-2005 09:38

Mi jeszcze nigdy nie wypadl dobry eq. Co najwiecej zwykle buty :PP i bp warty jakies 2 k. A mam takie eq : Bright sword, k armor , k legs , t shield , 3 bp uh , i tyle :PP

wojak_paladyn 02-10-2005 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Entar Srebrna Tarcza
Ja jeszcze nigdy nie zginalem wiec nie moge odpowiedziec na to pytanie :)
Ale rozpaczalbym gdyby wybadl mi moj scale arm albo longsword lub dark helmet lub brass legs
Po prosty lubie swoje rzeczy

jak na szczurach pewnie expisz to jak masz zginac :P

lucyfer666 02-10-2005 20:10

ja jak na razie tylko raz deadnolem

kiedys jak skillowalem na minosach odshedlem od kompa zeby sobie kawe zrobic a tu jak wracam patrze co sie dzieje mam tylko jakies 40 hp i atakuje mnie 3 minosy i 2 mino archery :( anwet nie zdazylem wcisnac F2 zeby sie uzdrowic i czarny ekran i napis "You are dead". Nic ash takiego mi nie wypadlo (serpent sword) ale zaplacilem za niego ash 3k :/ i mi wypadl ;( na shczescie mialem kase w depo i kupilem sobie drugiego :P

Sir Marilion 02-10-2005 21:04

@up.
Mi sie wydaje ze powinienes byl kupic slownik za kase w dp... bo chyba on ci wypadł podczas tej śmierci

Amoresso 02-10-2005 21:08

hmm... mi... jak wracalem z draga jakąś starą swoją postacią. zlapal mnie pk i padlem... wypadły f-axe, drag shield i loot z draga w postaci 2x dragon shield 1 serpent i jakos 1,5k... bylem w szoku... od tej pory nigdy nie gram knightem

Ranhilleus 02-10-2005 21:30

Witam!.

Pamiętam jak moim dwudziestym poziomowym rycerzem poszedłem do miasta Kazzordon, by nabić potrzebnego mi wtedy doświadczenia. Niestety wybrałem serwer Isara i wiadomo, że na tym świecie można zabijać. Także wszedłem do, już nie pamiętam jakiejś komnaty (wtedy nie było możliwości ‘ropowania’ się, jak ktoś zasłonił rzeczami dane wyjście). No i spotkałem o 10 poziomów wyższego człowieka, i zaatakował mnie. Zasłonił to wyjście i tak wypadł mi wtedy:

*Knight Amor
*Fire sword

Ech, ech ech…

Rzyczek 02-10-2005 23:11

Mnie wypadly bohy jak mnie zabil jeden koles X(
Ale na szczescie niedaleko byl moj kumpel :evul:
z niezlym levelem.Zdjął kolesia i odzyskalem bohy,a zyskalem fire sworda :cup: :cup:

del toro 03-10-2005 14:55

Mi na jednego dead wypadł fs,c-helmet i noble armor...ale tak to jest jak sie stoi afk na infernie... :D

piotr from chyszow 04-10-2005 15:02

Na 9 lvl wypadl mi plecak z 300 gp ;(
i scimitar (ktory potem odzyskalem)
P.S. jeszcze brass legi

Wszystko w jednej śmierci!!

Pandorian technomancer 04-10-2005 15:26

Jak dedlem w czasie wojny (w tym dniu nabilem RS) spadlo:
Cruss helmet, C-arm, c-leggs, vamp shield, bright sword, Boh, p ammy, + BP z runami ( hmm, GFB, UH, Explo) i lootem z wojny ( k leggsy, noble arm, crown shield + inne mniej cenne).

Szedlem wlasnie do depo by zmienic ekwip na noobish z powodu RS :/

Lodzi 04-10-2005 15:41

;(

mi dsm. Exh ten świat

Lord Kristo 04-10-2005 16:55

lepiej nie ginac i niuczego nie tracic

Nie bede sie chwalil ale zginolem tylko 3 razy w tym raz ja jako ja, szczególow nie bede opowiadal ale lepiej próbowac nie ginac i brac ze soba uhy chyba ze jest to wyjatkowa sytuacja jakm.in:kick,lag,rozlaczenie sie z netem,itp...

Budosz 04-10-2005 17:46

lol

a mi nic niewypadlo bo mialem aola :P

Belbar 04-10-2005 17:47

Ja zginąłem tlyko raz.
Wypadł na szczęście tylko legion helmet...

K.Banan 04-10-2005 18:37

mi wypadło duzo skilli :D a tak z broni to battle hamer (zapomniałem jak to sie pisze ) :P i tarcza - obrona 26 z takim młotkiem na przodzie :P

Xfazi 04-10-2005 18:39

na 12 lvl bylem na hunterze i dalem deda i wypadl mi nowo zakupiony serpent sword,ale naszczescie bylo to rano i zdazylem po niego wrocic:D:D:DD::D

wroclawianin 04-10-2005 18:49

mi tez

moi na harmoni wypadlo 2k i p arm oraz two handet sword niby nic ale jak na 13 lvl to iwelka starta ;( ale co tam trza grac dalej hehe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.