![]() |
wczoraj wypadl mi : crown legs, crusader helmet, dragon lance, demon shield 3 bp uh 2 bp hmm 12 kluczy sporo ringow... padlem tuz kolo wejscia do katedry od slimow (pisalem posta na forum)... pelno osob bylo w okolo ale loot kumpel odzyskal ktory lecial z ankrahmun... wszyscy mysleli ze to wild warrior czy cos :p
|
Ostatnio wypadł mi fire sword + 1k w rzeczach na sprzedaż ;( , a to wszystko przez głupiego zlurowanego fire devila X( ... nie odzyskałem ;(
|
wspułczuje wam ja jak do tej pory niepadłem :cup: i mam nadzieje że to szybko sie nie stanie
|
Mi jeszcze nigdy nie wypadl dobry eq. Co najwiecej zwykle buty :PP i bp warty jakies 2 k. A mam takie eq : Bright sword, k armor , k legs , t shield , 3 bp uh , i tyle :PP
|
Cytuj:
|
ja jak na razie tylko raz deadnolem
kiedys jak skillowalem na minosach odshedlem od kompa zeby sobie kawe zrobic a tu jak wracam patrze co sie dzieje mam tylko jakies 40 hp i atakuje mnie 3 minosy i 2 mino archery :( anwet nie zdazylem wcisnac F2 zeby sie uzdrowic i czarny ekran i napis "You are dead". Nic ash takiego mi nie wypadlo (serpent sword) ale zaplacilem za niego ash 3k :/ i mi wypadl ;( na shczescie mialem kase w depo i kupilem sobie drugiego :P |
@up.
Mi sie wydaje ze powinienes byl kupic slownik za kase w dp... bo chyba on ci wypadł podczas tej śmierci |
hmm... mi... jak wracalem z draga jakąś starą swoją postacią. zlapal mnie pk i padlem... wypadły f-axe, drag shield i loot z draga w postaci 2x dragon shield 1 serpent i jakos 1,5k... bylem w szoku... od tej pory nigdy nie gram knightem
|
Witam!.
Pamiętam jak moim dwudziestym poziomowym rycerzem poszedłem do miasta Kazzordon, by nabić potrzebnego mi wtedy doświadczenia. Niestety wybrałem serwer Isara i wiadomo, że na tym świecie można zabijać. Także wszedłem do, już nie pamiętam jakiejś komnaty (wtedy nie było możliwości ‘ropowania’ się, jak ktoś zasłonił rzeczami dane wyjście). No i spotkałem o 10 poziomów wyższego człowieka, i zaatakował mnie. Zasłonił to wyjście i tak wypadł mi wtedy: *Knight Amor *Fire sword Ech, ech ech… |
Mnie wypadly bohy jak mnie zabil jeden koles X(
Ale na szczescie niedaleko byl moj kumpel :evul: z niezlym levelem.Zdjął kolesia i odzyskalem bohy,a zyskalem fire sworda :cup: :cup: |
Mi na jednego dead wypadł fs,c-helmet i noble armor...ale tak to jest jak sie stoi afk na infernie... :D
|
Na 9 lvl wypadl mi plecak z 300 gp ;(
i scimitar (ktory potem odzyskalem) P.S. jeszcze brass legi Wszystko w jednej śmierci!! |
Jak dedlem w czasie wojny (w tym dniu nabilem RS) spadlo:
Cruss helmet, C-arm, c-leggs, vamp shield, bright sword, Boh, p ammy, + BP z runami ( hmm, GFB, UH, Explo) i lootem z wojny ( k leggsy, noble arm, crown shield + inne mniej cenne). Szedlem wlasnie do depo by zmienic ekwip na noobish z powodu RS :/ |
;(
mi dsm. Exh ten świat
|
lepiej nie ginac i niuczego nie tracic
Nie bede sie chwalil ale zginolem tylko 3 razy w tym raz ja jako ja, szczególow nie bede opowiadal ale lepiej próbowac nie ginac i brac ze soba uhy chyba ze jest to wyjatkowa sytuacja jakm.in:kick,lag,rozlaczenie sie z netem,itp...
|
lol
a mi nic niewypadlo bo mialem aola :P
|
Ja zginąłem tlyko raz.
Wypadł na szczęście tylko legion helmet... |
mi wypadło duzo skilli :D a tak z broni to battle hamer (zapomniałem jak to sie pisze ) :P i tarcza - obrona 26 z takim młotkiem na przodzie :P
|
na 12 lvl bylem na hunterze i dalem deda i wypadl mi nowo zakupiony serpent sword,ale naszczescie bylo to rano i zdazylem po niego wrocic:D:D:DD::D
|
mi tez
moi na harmoni wypadlo 2k i p arm oraz two handet sword niby nic ale jak na 13 lvl to iwelka starta ;( ale co tam trza grac dalej hehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52. |