![]() |
@Bake Samo
Zgadzam sie z toba br0 w 100%.. CIPy zamiast walczyc z botami, wspomagaczami same je daja - idiots -? gz next update pewnie:mc, cave bot. ZaL.pl to frustuje graczy ktorzy niegdy nie urzywali botow/wspomagaczy |
Super Temat
Ten temat jest poprostu super 8o Dosłownie odwaliłes kawał dobrej roboty:cup: Szkoda że takich ludzi jest tak mało - ale dobrze ze chociaż jeden ;) Bo an te runki i fluidy to na bank sporo kaski poplynales
|
bardzo chcialbym zobaczyc filmik z ghostlandu, ale nie wiem czemu nie moze mi odtworzyc. mam tibicam 7.7. co mam zrobic zeby dzialal??? pomocy!!!
|
Cytuj:
|
nierozumiem. to mam sciagnac tibicam 7.5 czy clienta 7.5
??? |
Cytuj:
|
Trochę to pogmatwane, ale jest tak jak Duch Niespokojny napisał.
Czyli Najpierw musisz mieć odpowiednią tibię, a potem Tibicam: starą, dla filmów nagranych do tibi 7.71, oraz nową dla Tibi 7.71/7.72 i nowszych. |
|
Heh
Ładny Fake Bake xD prawie uzwierzylem ^^ Ale mysle ze kiedys Cichy zasiadzie na stanowisku GM'a jako drugi polak ;d
|
@duch niespokojny
@cichy dzieki za pomoc. juz sobie poradzilem. teraz czesciej ogladam filmiki niz gram w tibie :D naprawde wypas, teraz wiem gdzie expic. mam nadzieje ze respy potworow sie nie zmienily od tamtych czasow :) |
Cytuj:
|
Fajne filmiki tyko mam problem :
Czy mógł być te pliki spakowanie w rar'ku wrzucić na megaupload?? plx |
Wow, super te filmiki. Że też chciało ci się to kręcić, gz :cup:
|
Ja chciałbym zobaczyc liberty bay razem z pobliskimi wyspami. Dobrze by bylo, jakby zalapaly sie jakies respy ;) z gory dzieki.
|
Czy ktos moze mi powiedziec jak kozystac z tej TibiCam ??? Z gory thx
|
Cytuj:
|
Hej Cichy :):)
Mam pytanko czy mógłbyś nagrać filmik z wszystkich wysepek razem?? Wiem, że to będzie kosztowało ciebie dużo pracy. Pozdrowionka |
No i jest nowy filmik. Już się zacząłem bać, że skończyłeś z Tibią, bo nie wbijasz ostatnio lvli i rzadko się logujesz. Chyba, ze to tylko dla nagrania filmiku się zalogowałeś. :)
Ogólnie fajny filmik i czekam na kolejne. PS: Co tak sam na wyprawę?? ;) Zmiana outfitu. W takim wyglądałeś dostojniej. :D |
Cichy jak zwykle nowe filmiki dodaje a o starych zapomina i juz 1/4 jest nieaktywna (limit 30 dni na rapidshare)
|
@Aathrata
Nie jest możliwe nagranie jednego filmu ze wszystkich wysp. za duży i za bardzo zróżnicowany obszar, aby to miało sens. Nie wspomne, że film by trwał z 24 godziny :P @Bloodwin Nie skończyłem z tiba. Tylko czasu mam mało. Ale to nie nowość :( @poisoner Ciężko jest monitorować co pare dni wszystkie linki, czy jakieś nie straciły ważności (30dni od ostatniego ściągnęcia). W przypadku gdy się takie pojawiają, wyślijcie mi wiadomość - zaktualizuje link. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |