![]() |
Cytuj:
|
@2up
be right, no have right - na pewno w tym kontekscie tak jest @up anythinG moze? 2 posty, dwa byki. A na iridii okupacja Arc trwa chyba, tylko jakies gowniane gildie powstaja i upadaja... Klima trzyma sie mocno XD |
TuuT :P
A świstak siedzi i zawija je w te sreberka :>. |
Trudno, pozostaje im ja, bo itak ich huntuje, mimo ze nie jestem w DB. ^.-
|
Cytuj:
|
Arc szaleje
Brave Sali :
Apr 18 2006, 22:25:02 CET Killed at Level 86 by Chealino Lesley Mac'Leod: Apr 18 2006, 22:10:52 CET Killed at Level 93 by Huxy Kod Impfer: Apr 18 2006, 21:59:57 CET Killed at Level 112 by Huxy and by Affelaffe Przyczyna: 22:01 Huxy: "we dont like old enemys" |
??
niee mi powiedzieli ze za afk trening..
lol z miesiac nie skilowalem.... |
A ja słyszałe, że za bycie rlem Yamy. Ale każdy powód jest dobry...
|
Oni nie rl Yamy:] Padli bo arc nie lubi starych wrgów. W sumie Kod pierwszy sie wyplacil ze starej wojny, a teraz padl.... Ciekawe co sie dalej bedzie dzialo
|
Sesja
Tak odchodzac do tematu Iridi!! Radze wam przecztajcie to i pomyslcie czy niee jestescie tacy sami jak ten nastolatek. http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html
P.S. Co do niektórych graczy to sa pewnie gorsi on niego !!! HeHe Pozdro Zielper Mlonie :D ~Hail Iridian Alliance ~Madus |
@UP
"W artykule jest wiele merytorycznych niedociągnięć" dlatego u mnie na chacie nie ma krzesel xDDD (joke) |
Cytuj:
|
@up Fakt, ten frag tez mnie dziwi, Arc chyba sie potem domyslilo ze zabilo nie tego co trzeba i wymyslili ze ded byl za "afk skillng" ale reszta uczestniczyla w wojnie, Frixego tez chcieli ubic a nie byl w ostatnije wojnie wiec jak widac kazdy moze pasc
|
Hail Aquilus Occulte xD
GL & HF |
Cytuj:
|
Jak to Chrissy powiedzial na forum tibi.com ciekawe ile szpiegow jest w guildi !:D
|
Cytuj:
|
Arc~
Na Iridi wszytko sie może zdażyć :p Arcanium poprostu sie tu bawi nic wiecej :/ Tak jusz jest na servach pvp ktos wygrywa, ktoś przegrywa.
|
1 fragi
Frags made by Aquilus Occulte
Wierieman Apr 21 2006, 07:37:39 CET Killed at Level 69 by Asilles Frags made by Arcanium Asilles Apr 21 2006, 07:49:48 CET Killed at Level 73 by Chealino and by Danthorr Widze ze danthorr pomaga arc |
Danthorr
Danthorr zawsze lizal dupe szwedom !!! Jednym słowem to jest "FRAJER" i nim zostanie :D !!!
~Hail Old Iridian Alliance ~Madus |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:57. |